- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.581
Inşallahhh KuzummEğer bı kızım olursa Alya Lina koyucam eğer oğlum olursa umut ata koyarım
Dolma doldurdum kuzucum ile yapıyorum valla yarında hastaneye gidicem hiç bişi yapasim yok tadım yokOtur ozaman kuzum. Yapma bugün bisey. Bende sadece mercimek corbasi yaptim esim yedi.
Hastaneye gidicen kizDolma doldurdum kuzucum ile yapıyorum valla yarında hastaneye gidicem hiç bişi yapasim yok tadım yok
Inşallahhh Kuzumm
Ben tek isim seviyom ya :) ama öyle de güzel olmuşYa kızlar şimdi benim kızım Yaprak ismini çok istiyordu bizde kırmayalım dedik Masal Yaprak katalım dedik..ama ben Mina yı çok istiyorum şimdi kızım dedi anne senin istediğin olsun Masal Mina nasıl sizce
O hasta teyzeyi yollucaniz kuzum kadın aklımda aslında esimde kiziyo tedavi öncesi kendini uzuyon diye ama gidicem içim rahat etsinHastaneye gidicen kiz
Ayy öyle tabi canımm. İnşallah :)Zeynep görümcemin adi bu listeden elendi
Hayirli evlat olsun da ne olursa olsun fark etmez :)
Anladim kuzumO hasta teyzeyi yollucaniz kuzum kadın aklımda aslında esimde kiziyo tedavi öncesi kendini uzuyon diye ama gidicem içim rahat etsin
Boğazım şiş kuzu ama bilmiyom ya çok yattım ya onun halsizliği bence sevmem sürekli yatmayı :)Ada cayi falan ic üsütmeye iyi gelir (eger üsüttüysen)
Hemen bı zencefil limon yap bak nasıl iyi gelicek kuzumBoğazım şiş kuzu ama bilmiyom ya çok yattım ya onun halsizliği bence sevmem sürekli yatmayı :)
Oyyy bende cok severim hem yatmayi hemde gezmeyiBoğazım şiş kuzu ama bilmiyom ya çok yattım ya onun halsizliği bence sevmem sürekli yatmayı :)
Hastaneye neden gidiyosun canımmDolma doldurdum kuzucum ile yapıyorum valla yarında hastaneye gidicem hiç bişi yapasim yok tadım yok
Gelicek inşallah annesiiibir gün benimkide çıkıp gelir o uzaklardan insallah
Yok minik o teyzeyi yoklicam bı nasıl oldu diye bı ihtiyaçları var mı diyeHastaneye neden gidiyosun canımm
Tedavi mi başlıyo
Hmm üzme kendini kuzum benim. Kendini düşünO hasta teyzeyi yollucaniz kuzum kadın aklımda aslında esimde kiziyo tedavi öncesi kendini uzuyon diye ama gidicem içim rahat etsin
Zencefil yok galiba bebeem yaHemen bı zencefil limon yap bak nasıl iyi gelicek kuzum
Kuru nane varmi pekiZencefil yok galiba bebeem ya
Aynen aynen kuşum sürekli yattım ayağımı dikip :)) onu da verdiği bi şey var sabahları bile biraz geç uyansam başı ağrıyan bi insanım kaç gündür yatıyorum :))Oyyy bende cok severim hem yatmayi hemde gezmeyi
Belkide halsizliktendir kuzum
Ha bende taburcu olacak sandım kuzum. Git tabii dualarını alırsın ama dediğim gibi üzülme :)Yok minik o teyzeyi yoklicam bı nasıl oldu diye bı ihtiyaçları var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?