Yani kimse kırılmasın yorulmasın diye istediğim gibi olmicak sanırım ve bu beni nedense böyle değersiz hissettiriyo

Uzak mı canım baban
Üzülme herşey yoluna girer
Stres olur bu aşamada

Ee nasıl olacak şimdi

N Nnuurrr canım sakin ol erkek arkadaşınla halletmeye çalış ayrıca ne olucak ki yani neden böyle davranıyorlar 2 tarafa da gidilsin

Canimmmm illa orta yol bulunur üzülme ama kahvesiz de kız istenmez onlar da zahmet olmasın diye iyi niyetli düşünüyorsun ama içinde bırakma bence teze sozlune kibarca anlat isteklerinin içinde kalacağını beraber orta yol u siz bulacaksınız bu isler fazla strestli şeytan cok ugrasir sen sakin ol canmm

Ahhhhh canım sorma o kaburga ağrılarını ölüyorum resmen ama 10 gün kaldı ondan sonra başlasın uykusuz geceler senin meyin olacak isim belli mi
Senin azıcık kalmış Allah sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah :) kızım olacak aslı koycaz adını Allah nasip ederse

Uzak mı canım baban
Üzülme herşey yoluna girer
Stres olur bu aşamada

Ee nasıl olacak şimdi
Kuzuu yok 30 dk mesafe.
Şimdi annesi aradı yarın oturmaya gelicez diye annemde dedi işte şöyle şöyle olsa daha uygun olur. Nasıl isterseniz demiş o da. yanı kızlar bu akşam isteme var ben nerelere gidem her şey bi anda oluyo

Ay heyecan yaptım ben sen sakin ol kuzum herşey hallolur

Ben sakin kalıyorum da kuzuu içimde üzülüyorum işte :)

Ayyyy hadi ailenden aldı da bizden alabilecek mi bakalım sınava tabi tutmak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…