- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.941
Esesim ya
Kızlar yol gösterin bana ya. Napıcam nasıl davranıcam. Geçen hafta gelmişti ya erkek arkadaşımın ailesi. Çiçek çikolata bi şey yoktu erkek arkadaşım da yoktu zaten.
Annemle babam ayrı babamın yanına da bi gün akşam yemeğine gidilir diye düşündük. E oraya gidilirse size gelemeyebiliriz dendi.
E ama isteme olmadı ve benim içimde kalıcak
Kimseyi yormak istemem bi oraya bi buraya ama benim de içimde kalsın istemiyorum. Artık kimse kırılmasın üzülmesin yorulmasın diye hiç fikir sunamıyorum şöyle olsa diye. Erkek arkadaşım babanlara gideriz içinde kalsın kimse kırılmasın diye uğraşırım dedi.
Söz evde olmicak küçük bi yer kiralicaz oraya giderken bile olsa alırım seni almaya geldiğimde veririm dedi. Kahve olayı falan olmicak öyle olursa
Üff anne babasını çok seviyorum ama niye böyle özensiz oldu gibi hissediyorum
Damat olmaz mıymıs onlardaHani geçen hafta öyle önceden gelindi isteme daha sonra olucak sanıyodum yani ben
Dur sakin olYani kimse kırılmasın yorulmasın diye istediğim gibi olmicak sanırım ve bu beni nedense böyle değersiz hissettiriyo
İyidir tontis nuriye senden naber
Rahmetli jackk naber you
Canimmmm illa orta yol bulunur üzülme ama kahvesiz de kız istenmez onlar da zahmet olmasın diye iyi niyetli düşünüyorsun ama içinde bırakma bence teze sozlune kibarca anlat isteklerinin içinde kalacağını beraber orta yol u siz bulacaksınız bu isler fazla strestli şeytan cok ugrasir sen sakin ol canmmEsesim ya
Kızlar yol gösterin bana ya. Napıcam nasıl davranıcam. Geçen hafta gelmişti ya erkek arkadaşımın ailesi. Çiçek çikolata bi şey yoktu erkek arkadaşım da yoktu zaten.
Annemle babam ayrı babamın yanına da bi gün akşam yemeğine gidilir diye düşündük. E oraya gidilirse size gelemeyebiliriz dendi.
E ama isteme olmadı ve benim içimde kalıcak
Kimseyi yormak istemem bi oraya bi buraya ama benim de içimde kalsın istemiyorum. Artık kimse kırılmasın üzülmesin yorulmasın diye hiç fikir sunamıyorum şöyle olsa diye. Erkek arkadaşım babanlara gideriz içinde kalsın kimse kırılmasın diye uğraşırım dedi.
Söz evde olmicak küçük bi yer kiralicaz oraya giderken bile olsa alırım seni almaya geldiğimde veririm dedi. Kahve olayı falan olmicak öyle olursa
Üff anne babasını çok seviyorum ama niye böyle özensiz oldu gibi hissediyorum
Sübülüs de ne kız
İnş iltifatdir
Ayyy çok saolUydurma bir lakap sana
Kötü şey söyler miyim kız
aşk olsun
Oo güle güle kullan canım :)Bitane bileklik almis, bol paca yazlik pantolon onun üzerine beyaz bi bluz ve ceketi,
Cekirdek getirmistürk kahvesi getirmis ve mitfak icin el havlusu
Yarin da görümcelerim ve esimin halasi verir hasilati
Senin azıcık kalmış Allah sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah :) kızım olacak aslı koycaz adını Allah nasip ederseAhhhhh canım sorma o kaburga ağrılarını ölüyorum resmen ama 10 gün kaldı ondan sonra başlasın uykusuz geceler senin meyin olacak isim belli mi
Kuzuu yok 30 dk mesafe.Uzak mı canım baban
Üzülme herşey yoluna girer
Stres olur bu aşamada
Ee nasıl olacak şimdi
Damat olur da hani o isteme değildi aslında bilmiyorum niye öyle olmuştu kuzuDamat olmaz mıymıs onlarda
Bir de çiçek çikolatasız isteme mı olur
Ay heyecan yaptım ben sen sakin ol kuzum herşey hallolurKuzuu yok 30 dk mesafe.
Şimdi annesi aradı yarın oturmaya gelicez diye annemde dedi işte şöyle şöyle olsa daha uygun olur. Nasıl isterseniz demiş o da. yanı kızlar bu akşam isteme var ben nerelere gidem her şey bi anda oluyo
Ben sakin kalıyorum da kuzuu içimde üzülüyorum işte :)Canimmmm illa orta yol bulunur üzülme ama kahvesiz de kız istenmez onlar da zahmet olmasın diye iyi niyetli düşünüyorsun ama içinde bırakma bence teze sozlune kibarca anlat isteklerinin içinde kalacağını beraber orta yol u siz bulacaksınız bu isler fazla strestli şeytan cok ugrasir sen sakin ol canmm
Ayyyy hadi ailenden aldı da bizden alabilecek mi bakalımKuzuu yok 30 dk mesafe.
Şimdi annesi aradı yarın oturmaya gelicez diye annemde dedi işte şöyle şöyle olsa daha uygun olur. Nasıl isterseniz demiş o da. yanı kızlar bu akşam isteme var ben nerelere gidem her şey bi anda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?