- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.981
Canimmmm :)Kizlarrrrr
Nerdesinnn sen olmayınca korktum :))Canimmmm :)
Burdayım tatlım ben duştan çıktım kendimi koltuğa attım kıpırdayamıyorum valla sen ne yapıyorsunNirdesiniz kizlar
N NnuurrrByNkoaLa EternaaLLove Oeksuez Kmsl Hnd gulse14 T Tatlianne20
Unuttugum biri varsa affetsin
Sihatler olsun kuzumm oh mis gibi rahatlamissindirBurdayım tatlım ben duştan çıktım kendimi koltuğa attım kıpırdayamıyorum valla sen ne yapıyorsun
Ayyy valla belim çok agrıyordu biraz ılık suyla masaj filan yaptım ama geçmedi hala çok ağrıyorSihatler olsun kuzumm oh mis gibi rahatlamissindir
Bende esimi ise gönderdim oturuyorum
Esin yok mu evde biraz masaj yapsin orana hafiftenAyyy valla belim çok agrıyordu biraz ılık suyla masaj filan yaptım ama geçmedi hala çok ağrıyor
Yaptı canım ama yok geçmiyor yarın doktora gidecem zaten benim cadı kızım sadece sağ tarafa toplanıyor karnım yamuluyor resmen çok canım yanıyor yaaaEsin yok mu evde biraz masaj yapsin orana hafiftenbenimde canim biseyler atistirmak istiyor ama ne oldugunu cikaramadim
Yaptı canım ama yok geçmiyor yarın doktora gidecem zaten benim cadı kızım sadece sağ tarafa toplanıyor karnım yamuluyor resmen çok canım yanıyor yaaa
Ayyyyy o rahat olacak diye ben kıvranıyorum valla diyorum o cadı bi doğsun herzaman sağ tarafına yatıracak acıyı anlasın....bu arada Çad’ımın adını Hande Mina katmaya karar verdik değiştirmezsekOy kiyamam ben ona. Demek öyle rahat ediyor premses git tabi doktora cnm bi baksin
Ayyyyy o rahat olacak diye ben kıvranıyorum valla diyorum o cadı bi doğsun herzaman sağ tarafına yatıracak acıyı anlasın....bu arada Çad’ımın adını Hande Mina katmaya karar verdik değiştirmezsek
Canım Hande benim adım çok istiyordum kızıma kendi adımı vermeyi Mina da kuşağa çok hoş geliyor inşallah değiştirmeyizkiz cocugun ne sucu var. Kiyamazsin sen ona
Hande nerden cikti kuzumm. Kulaga hos geliyor
Insallah kuzum.Canım Hande benim adım çok istiyordum kızıma kendi adımı vermeyi Mina da kuşağa çok hoş geliyor inşallah değiştirmeyiz
Bizde ilk kızıma çok isim aramıştık son gün eşim dedi Kumsal olsun çok hoşumuza gitti boşuna 9ay düşünmüşüz dedik o yüzden çok takmıyorum isim mevzusunuInsallah kuzum.
Bazi cocuklar kendi isimleriyle geliyor. Ben ve kardesim gibi meselaannemin istedigi isimler varmis dogum yaptiktan sonra karar vermis
Hayırdır canım bi sıkıntı mı var anlatmak istersen
Burdayiz canmNirdesiniz kizlar
N NnuurrrByNkoaLa EternaaLLove Oeksuez Kmsl Hnd gulse14 T Tatlianne20
Unuttugum biri varsa affetsin
Noldu canmmm birşey mi oldu
Of kuzu of bı sıkıntı var ama hiç gücüm yetmiyor çözmeye elimden gelen hiç bişi olmuyor cildiricam artıkHayırdır canım bi sıkıntı mı var anlatmak istersen
Noldu kuzummmmOf kuzu of bı sıkıntı var ama hiç gücüm yetmiyor çözmeye elimden gelen hiç bişi olmuyor cildiricam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?