Esin yok mu evde biraz masaj yapsin orana hafiften benimde canim biseyler atistirmak istiyor ama ne oldugunu cikaramadim
Yaptı canım ama yok geçmiyor yarın doktora gidecem zaten benim cadı kızım sadece sağ tarafa toplanıyor karnım yamuluyor resmen çok canım yanıyor yaaa

Yaptı canım ama yok geçmiyor yarın doktora gidecem zaten benim cadı kızım sadece sağ tarafa toplanıyor karnım yamuluyor resmen çok canım yanıyor yaaa
Oy kiyamam ben ona. Demek öyle rahat ediyor premses git tabi doktora cnm bi baksin belkide sag tarafa toplandigi icin yük yapiyordur beline

Oy kiyamam ben ona. Demek öyle rahat ediyor premses git tabi doktora cnm bi baksin
Ayyyyy o rahat olacak diye ben kıvranıyorum valla diyorum o cadı bi doğsun herzaman sağ tarafına yatıracak acıyı anlasın....bu arada Çad’ımın adını Hande Mina katmaya karar verdik değiştirmezsek

Ayyyyy o rahat olacak diye ben kıvranıyorum valla diyorum o cadı bi doğsun herzaman sağ tarafına yatıracak acıyı anlasın....bu arada Çad’ımın adını Hande Mina katmaya karar verdik değiştirmezsek
kiz cocugun ne sucu var. Kiyamazsin sen ona
Hande nerden cikti kuzumm. Kulaga hos geliyor

Canım Hande benim adım çok istiyordum kızıma kendi adımı vermeyi Mina da kuşağa çok hoş geliyor inşallah değiştirmeyiz
Insallah kuzum.
Bazi cocuklar kendi isimleriyle geliyor. Ben ve kardesim gibi mesela annemin istedigi isimler varmis dogum yaptiktan sonra karar vermis

Insallah kuzum.
Bazi cocuklar kendi isimleriyle geliyor. Ben ve kardesim gibi mesela annemin istedigi isimler varmis dogum yaptiktan sonra karar vermis
Bizde ilk kızıma çok isim aramıştık son gün eşim dedi Kumsal olsun çok hoşumuza gitti boşuna 9ay düşünmüşüz dedik o yüzden çok takmıyorum isim mevzusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…