Üzülme bence beş defa bir olumlu düşünce olan diye gidip gelen taniyorm ki siz tanisiyorsnz senin kotu düşüncede biri olmadığını bilmeleri lazm neden bu kdr kasiyorsun kendini canm
Bilmiyorum ki kuzu ya. Of sevmiyorum hiç bu huyumu. Yani belki gelmiceklerdi annem gelin dedi diye bozulmuşlar mıdır arkamdan laf ediyolar mıdır böyle düşünüyorum

Hani annesini gerçekten çok seviyorum tanıdımm. İleride elini öperim teşekkür ederim kırmadınz beni derim diye kendimi yatıştırmaya çalışıyorum sonra düşüncelerim başa sarıyo :)

Yanlış anlaşılmaktan dedikodumun yapılmasından korkuyorum sanırım

İlerde eğer yanlış anlaşıldığını hissedecek bir davranış gorursen konuşursun canm oylebdegil boyle diye herkes keşke senin kadar ince düşünse.. Sarmasin basa herşeyin üzerine bu kdr kafa yorarsan kafan kalmaz belli bi yerden sonra
Herşey olacağı yere varır bu kdr stresten yapma kendine

Ayy konuş rosum ya rahatlayamıyorum kendi kendime :)

Ablasına da yazdım işte annen bi şey dedi mi ya çok ani oldu dedim. Şaşırdık dedi. Öyle de oldu kötü hissettim :)

Kuzucumm ne oldu hayirdir

Kuzucumm ne oldu hayirdir
Kuzum ya annesi aradı oturmaya gelicez diye. Annemde dedi isteme olsa iyi olmaz mı demiş işte ben yoktum yanında. Farklı şehirde oldukları için yormayalım diyoruz 80km gibi bi şey mesafe. Onlar da demiş nasıl isterseniz yaparız demişler sağ olsunlar. Şimdi huzursuzlanıyorum zorla yaptırıyo gibi mi olduk diye :))

Ayy konuş rosum ya rahatlayamıyorum kendi kendime :)

Ablasına da yazdım işte annen bi şey dedi mi ya çok ani oldu dedim. Şaşırdık dedi. Öyle de oldu kötü hissettim :)
Yarin olsun yarından sonra olsun o zaman acele olduysa kuzum
Ne olursa olsun sen teze sozlunle konuş ablasını annesini pek araya katma derm ben
Anlıyorum sen herkes iyi olsun iyi olalım istiyorsun ama her zaman öyle olmuyor sen üzülme diye diyorum

Kizz dert ettigin seye bak. Zaten seni gelin olarak kabul ediyorlar neden laf etsinler arkandan.
Fakat dogruyu söylemek gerekirse benim annem
Isteme olsa iyi olur deseydi kizardim benim evden bukadar csbuk mu gitmemi istiyorsun diye.

Canım benimm biliyorum. Yok kuzu artık yarın gelin demek olmaz ki. Olsun artık napayım :) güzel geçsin de inşallah :) ama haklısın sadece onunla konuşsam iyi olur böyle şeyleri:)

Kizz dert ettigin seye bak. Zaten seni gelin olarak kabul ediyorlar neden laf etsinler arkandan.
Fakat dogruyu söylemek gerekirse benim annem
Isteme olsa iyi olur deseydi kizardim benim evden bukadar csbuk mu gitmemi istiyorsun diye.
Dmi ya etmezler :))
Delii :)) yok kuzum annem ben olsun istitorum diye biraz da şaaptı :) usulü öyle hemde dedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…