- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #22.961
:) kuzu onlara zorlama olmuş gibi bi huzursuzluk var içimde.Ay heyecan yaptım ben sen sakin ol kuzum herşey hallolur
Ayyyy hadi ailenden aldı da bizden alabilecek mi bakalımsınava tabi tutmak lazm
Üzülme bence beş defa bir olumlu düşünce olan diye gidip gelen taniyorm ki siz tanisiyorsnz senin kotu düşüncede biri olmadığını bilmeleri lazm neden bu kdr kasiyorsun kendini canmBen sakin kalıyorum da kuzuu içimde üzülüyorum işte :)
Bilmiyorum ki kuzu ya. Of sevmiyorum hiç bu huyumu. Yani belki gelmiceklerdi annem gelin dedi diye bozulmuşlar mıdır arkamdan laf ediyolar mıdır böyle düşünüyorumÜzülme bence beş defa bir olumlu düşünce olan diye gidip gelen taniyorm ki siz tanisiyorsnz senin kotu düşüncede biri olmadığını bilmeleri lazm neden bu kdr kasiyorsun kendini canm
İlerde eğer yanlış anlaşıldığını hissedecek bir davranış gorursen konuşursun canm oylebdegil boyle diye herkes keşke senin kadar ince düşünse.. Sarmasin basa herşeyin üzerine bu kdr kafa yorarsan kafan kalmaz belli bi yerden sonraBilmiyorum ki kuzu ya. Of sevmiyorum hiç bu huyumu. Yani belki gelmiceklerdi annem gelin dedi diye bozulmuşlar mıdır arkamdan laf ediyolar mıdır böyle düşünüyorum
Hani annesini gerçekten çok seviyorum tanıdımm. İleride elini öperim teşekkür ederim kırmadınz beni derim diye kendimi yatıştırmaya çalışıyorum sonra düşüncelerim başa sarıyo :)
Yanlış anlaşılmaktan dedikodumun yapılmasından korkuyorum sanırım
Ayy konuş rosum ya rahatlayamıyorum kendi kendime :)İlerde eğer yanlış anlaşıldığını hissedecek bir davranış gorursen konuşursun canm oylebdegil boyle diye herkes keşke senin kadar ince düşünse.. Sarmasin basa herşeyin üzerine bu kdr kafa yorarsan kafan kalmaz belli bi yerden sonra
Herşey olacağı yere varır bu kdr stresten yapma kendine
Kuzucumm ne oldu hayirdirBilmiyorum ki kuzu ya. Of sevmiyorum hiç bu huyumu. Yani belki gelmiceklerdi annem gelin dedi diye bozulmuşlar mıdır arkamdan laf ediyolar mıdır böyle düşünüyorum
Hani annesini gerçekten çok seviyorum tanıdımm. İleride elini öperim teşekkür ederim kırmadınz beni derim diye kendimi yatıştırmaya çalışıyorum sonra düşüncelerim başa sarıyo :)
Yanlış anlaşılmaktan dedikodumun yapılmasından korkuyorum sanırım
Kuzum ya annesi aradı oturmaya gelicez diye. Annemde dedi isteme olsa iyi olmaz mı demiş işte ben yoktum yanında. Farklı şehirde oldukları için yormayalım diyoruz 80km gibi bi şey mesafe. Onlar da demiş nasıl isterseniz yaparız demişler sağ olsunlar. Şimdi huzursuzlanıyorum zorla yaptırıyo gibi mi olduk diye :))Kuzucumm ne oldu hayirdir
Yarin olsun yarından sonra olsun o zaman acele olduysa kuzumAyy konuş rosum ya rahatlayamıyorum kendi kendime :)
Ablasına da yazdım işte annen bi şey dedi mi ya çok ani oldu dedim. Şaşırdık dedi. Öyle de oldu kötü hissettim :)
Yok kuzum öle bişi bu günleri yasamican içinde kalacak sonra:) kuzu onlara zorlama olmuş gibi bi huzursuzluk var içimde.
Kizz dert ettigin seye bak. Zaten seni gelin olarak kabul ediyorlar neden laf etsinler arkandan.Kuzum ya annesi aradı oturmaya gelicez diye. Annemde dedi isteme olsa iyi olmaz mı demiş işte ben yoktum yanında. Farklı şehirde oldukları için yormayalım diyoruz 80km gibi bi şey mesafe. Onlar da demiş nasıl isterseniz yaparız demişler sağ olsunlar. Şimdi huzursuzlanıyorum zorla yaptırıyo gibi mi olduk diye :))
Canım benimm biliyorum. Yok kuzu artık yarın gelin demek olmaz ki. Olsun artık napayım :) güzel geçsin de inşallah :) ama haklısın sadece onunla konuşsam iyi olur böyle şeyleri:)Yarin olsun yarından sonra olsun o zaman acele olduysa kuzum
Ne olursa olsun sen teze sozlunle konuş ablasını annesini pek araya katma derm ben
Anlıyorum sen herkes iyi olsun iyi olalım istiyorsun ama her zaman öyle olmuyor sen üzülme diye diyorum
Evet kuzumm bende öyle olmasından korkuyodum :)Yok kuzum öle bişi bu günleri yasamican içinde kalacak sonra
Amin canım inşallah sağsalim alırız kucağımıza...ayyy çok güzel uyumlu olmuş kerem ve AslıSenin azıcık kalmış Allah sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah :) kızım olacak aslı koycaz adını Allah nasip ederse
İnşallah canım moralini bozma pozitif olmaya çalışBilmiyorum ki kuzu. Halloluyo sanırımm
Dmi ya etmezler :))Kizz dert ettigin seye bak. Zaten seni gelin olarak kabul ediyorlar neden laf etsinler arkandan.
Fakat dogruyu söylemek gerekirse benim annem
Isteme olsa iyi olur deseydi kizardimbenim evden bukadar csbuk mu gitmemi istiyorsun diye.
Sağ olun hepiniz daha iyi hissediyorum :))İnşallah canım moralini bozma pozitif olmaya çalış
Kız kahveleri uzatırken sakın titremeEvet kuzumm bende öyle olmasından korkuyodum :)
İvetttttttttttKizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?