- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.141
Yoruldum kizlar ya
Esim uyurken mutfak dokaplarini sildim, dusun su giderini temizledim, süpürdüm toz aldim sildim ..
Yemek ne yapsam acaba? Canim tavuklu bisey istiyor ama gidip almam lazim
Siz neler yapiyorsunuz
Hosgeldin kuzummSlm kızlar
Hayirlisi be findigim :) insallah bidahaki ay olursun.Benim bu ay tutmadı tekrar hastalandım bugün doktora gittim yumurta catlamis ama dedi döllenme olmamis dedi tekrar ikinci defa deneyecek bu kez de olmazsa dedi rahim filmi çekilecek dedi hayırlısı bakalim
Kolay gelsin tatlimm :) camasir bende yikiyorum.. bitmek bilmiyor kiDün uğraştım bende biraz
bugün sadece çamaşıır astım
balkon ve lavabo yıkadım
Duş aldım otururum
Sıcak hava burda
Taze fasulye zeytinyağlı
Kolay gelsin tatlimm :) camasir bende yikiyorum.. bitmek bilmiyor ki
Olabilir cnm :) tsk ederim fikrin icin
Acıktımm heKolay gelsin tatlimm :) camasir bende yikiyorum.. bitmek bilmiyor ki
Olabilir cnm :) tsk ederim fikrin icin
Ayn. Hayırlısı cnmmHosgeldin kuzumm
Hayirlisi be findigim :) insallah bidahaki ay olursun.
Benimde adetime 8 gün var ama kendimi hamile hissetmiyorum.
Tavuk iyi olur :) esimi gönderiyim de alsinBamya yap
ya da tavuk patates yap
Acıktımm he
Benim eşim sebzeci olduğu içinTavuk iyi olur :) esimi gönderiyim de alsin
Kuzum ben doktora gitmedim hamile kalmaya karar verdigimizde. Bu ay adet olursam gidiyim mi sence? Acelemiz yok bebek icin. Herseyin hayirlisini dileyip basladik korunmamaya..Ayn. Hayırlısı cnmm
aynen bende gel beraber yiyelim kuzummm
Rabbim inşallah aratmadan hayırlısıyla versinKuzum ben doktora gitmedim hamile kalmaya karar verdigimizde. Bu ay adet olursam gidiyim mi sence? Acelemiz yok bebek icin. Herseyin hayirlisini dileyip basladik korunmamaya..
Aaa ilk defa duyuyorum bi erkegin sebzecinoldugunuBenim eşim sebzeci olduğu için
Daha çok mutfakta sebze pişiyor
Bıktım etten diyor
Canım nerelerdesinSelam kızlar müsait değilim carsamba veya persembe ancak gelirim öpüyorum sizleri özledim coookkkk.
Aaa ilk defa duyuyorum bi erkegin sebzecinoldugunu
Sende deniyorsun dimi tatlim?Rabbim inşallah aratmadan hayırlısıyla versin
Kaç yıllık evlisin cnmm ben ilk senemde istemedim ama korunmadikta sonra bir sene sonra doktora gittim de doktor bana çok kızdı neden bu kadar geç kaldın yumurtalıklar tembel dedi yinede sen bilirsin cnm git bence erteleme herşey zamaninda güzel...Kuzum ben doktora gitmedim hamile kalmaya karar verdigimizde. Bu ay adet olursam gidiyim mi sence? Acelemiz yok bebek icin. Herseyin hayirlisini dileyip basladik korunmamaya..
Aboww vejeteryan miVejetaryan idi
Şimdi yine azıcık yiyor
Eskiden ne çektim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?