Yoruldum kizlar ya
Esim uyurken mutfak dokaplarini sildim, dusun su giderini temizledim, süpürdüm toz aldim sildim ..

Yemek ne yapsam acaba? Canim tavuklu bisey istiyor ama gidip almam lazim

Siz neler yapiyorsunuz

Dün uğraştım bende biraz
bugün sadece çamaşıır astım
balkon ve lavabo yıkadım
Duş aldım otururum
Sıcak hava burda

Taze fasulye zeytinyağlı

Hosgeldin kuzumm

Benim bu ay tutmadı tekrar hastalandım bugün doktora gittim yumurta catlamis ama dedi döllenme olmamis dedi tekrar ikinci defa deneyecek bu kez de olmazsa dedi rahim filmi çekilecek dedi hayırlısı bakalim
Hayirlisi be findigim :) insallah bidahaki ay olursun.
Benimde adetime 8 gün var ama kendimi hamile hissetmiyorum.

İlk doktorum kadındı onda bir kere çatlatma iğnesi oldum ama yumurtam 18 di tutmadı o doktordan kafam bişey yemedi sonra başka doktora gittim( erkek)bunda birinci denememiz oldu tutmadı ikinciyi de deneyelim dedi olmazsa rahim filmi istedi

Kuzum ben doktora gitmedim hamile kalmaya karar verdigimizde. Bu ay adet olursam gidiyim mi sence? Acelemiz yok bebek icin. Herseyin hayirlisini dileyip basladik korunmamaya..
Kaç yıllık evlisin cnmm ben ilk senemde istemedim ama korunmadikta sonra bir sene sonra doktora gittim de doktor bana çok kızdı neden bu kadar geç kaldın yumurtalıklar tembel dedi yinede sen bilirsin cnm git bence erteleme herşey zamaninda güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…