- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.101
Kuzumm benim Allah razı olsun. Çok sağ ol bitanemm :)
Günaydin findigimmmCanmmmm gene gel ben isitirim hepinizi
Hayırlı geceler
Ayyyyy ne güzel bi duygu ü Şü Mek. En klimada bile terliyorum
Cok sevindim nurummmEvet onun gibiydi canımm :) zaten tanıyo herkes birbirini de:)
Evet canımm oldu bugün.
Kızlar çok şükür çok güzel geçti. İnanılmaz iyi hissettim. Çok şükür güzel atlattık ya :)
Kahvesini çok şekerli yaptım suyuna tuz attım sudan bi yudum alınca nasıl oluyor ama suratı gülmekten öldüm :)))) sonra kahvesini bitirip suyu kameraya gösteriyo bitiriyo suyu
Koymazsın kıyamazsın diyodum diyo deli :))
Çok şükür güzeldi kuzu ya :) biraz yorucu geçti :) oturmadım nerdeyse :)Takilin arkamaaaaa nasildi pekii??
Yaaa demek yatağa götürdüGünaydin findigimmmuyuyup kalmisim koltukta. Esim sabah isten geldigine yataga götürdü
Bugün de soguk burasi ya yagmur yagiyor 12 derece... 2 cift corap giydim ayagima
Canımmm benim sağ ol :)) hee ters köşe yaptımCok sevindim nurummmhayirlisi olsun tekrar. Kuzum suya tuz koymak iyimis
Allah devamini getirsin insallah
Yaaa demek yatağa götürdü
Ay soğuk mu kız öyle dikkat et kendine
Sen mutlu olunca da biz mutlu oluyoruz poncigimmCanımmm benim sağ ol :)) hee ters köşe yaptım
İnşallahh Allah razı olsun canım benimm güzel temennileriniz çok mutlu ediyo beni
Çok kıskandım bak şimdigel yanima kuzummm bol bol üsürsün burada 12 derece hava yagmurlu iki cift corap giydim resmen. Dün de kislik kazak giymistim
Ayy kuzuu pencereyi açıyorum hemen önünde yatıyorum sabaha karşı böyle soğuk soğuk esiyor nasıl güzel oluyo :)))Evt öyle yapti
Suan da battaniyeyle oturuyorum. Kis geldi kisssgünes gönderin bana
Sen mutlu olunca da biz mutlu oluyoruz poncigimm
Kiskanma kuzummÇok kıskandım bak şimdi
Oooh mis gibi deseneAyy kuzuu pencereyi açıyorum hemen önünde yatıyorum sabaha karşı böyle soğuk soğuk esiyor nasıl güzel oluyo :)))
Kuzum benim.
Sırf beni yatağa götürsün diye evlenesim geldi
:)) hayırlısıyla kuzum :)az kaldi sende evleneceksin
Bazen de bilerek koltukta uyuyorum ki geldiginde ilgilensin benimlecok güzel oluyor
Oo ben cok öyle yaparim:)) hayırlısıyla kuzum :)
Akıllı senii iyi yapıyosun kız aynen devam
En önemlisiiiide zaten oÇok şükür güzeldi kuzu ya :) biraz yorucu geçti :) oturmadım nerdeyse :)
Ama çok şükür kuzum güzeldi huzurluydum :)
Ayyyy çok fenasın kızOo ben cok öyle yaparimbilac ay önce basim cok agriyordu yine. Evi temizleyememistim. Esime dedim bari bi süpürge cek tamam sonra yaparim dedi yapmadi. Bende dayanamadim kalktip evi süpürdüm sildim toz aldim banyoyu silerken aklima müziplik geldi banyodan bi ciktim basim cok dönüyor diyerek. Hemen geldi yanima koltuga uzandirdi ayaklsrimi kaldirdi 5 dakika öyle yattim gitti bana hemen bi kahve yapti onu o gün kaldirmak zorundaydim yoksa icim rahat etmicekti. Cokmu kötüyüm yaw
Oo ben cok öyle yaparimbilac ay önce basim cok agriyordu yine. Evi temizleyememistim. Esime dedim bari bi süpürge cek tamam sonra yaparim dedi yapmadi. Bende dayanamadim kalktip evi süpürdüm sildim toz aldim banyoyu silerken aklima müziplik geldi banyodan bi ciktim basim cok dönüyor diyerek. Hemen geldi yanima koltuga uzandirdi ayaklsrimi kaldirdi 5 dakika öyle yattim gitti bana hemen bi kahve yapti onu o gün kaldirmak zorundaydim yoksa icim rahat etmicekti. Cokmu kötüyüm yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?