Aaaaaaa çok özür dilerim canım ama herşey rabbimden herşeyin bir zamanı var hepimiz için hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eder inşallah

Yok canım
özür dilemene gerek yok
Sen ne yaptın ki

Kısmet değilmiş
İnşallah sağlıkla al yavrunu
Bizlere de dua et annişim

Canim çok geçmis olsun, Rabbim evladini sana bağislasin inşAllah

Enginar ve kereviz sevmem ben
Diğerlerini yerim
En çok bezelye bamya fasulye yerim
Canim inanirmisin enginar ve kerevizin tadini pek bilmem , kerevize kokuyor diyorlar doğru mu??

Arabaya ikna olduuuuuu okuzummm
Ooo hadi hayirli olsun kuzum, senin adina çok sevindim şöför serroş
Kızlar dua edin oğlumun ateşi çıktı şimdi sürüp almaya gidicem sabaha kadar geçer inş
Kuzumun kuzusu hastalanmiş çok üzüldüm okuyunca çok gecmis olsun.. Rabbim sifalar versin.. Bol su içirmeye calis, bu ateste gece oluyor zaten öpüyorum kuzum

Evet ben yemiyorum pek

Saol kuzucum beniiimm

Arabaya ikna oldu benim ki kuzuuum :)
Çok sevindim balımm.

Bizim olaylara gelince de kuzu şimdi ben anneme dedim ki anne babası annesi şu gün babamlara gitse aslında diye fikir sundum annemde gidecekler anlıyo. Abimi arıyo gideceklermiş şu gün diye.. Abimde babamı arıyo. Sonra annem bana dedi anne yanlış anlamışsın dedim işte abimi aradım babamı çoktan aramış. Abi babamı ara yanlış anlamışım de bugün gelmicekler hazırlık yapmayın de dedim. O da düğün telaşı davetiye geceye gidiyodu 3 gündür uykusuzdu aklından çıkmış aramamış
Babamda amcamları çağırıyo toplanıp bekliyolar o gün
Sanmış ki gelmekten vazgeçtiler şimdi de gelmesinler diyomuş onu aricam bugün onların suçu yok böyle böyle oldu bizim hatamız dicem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…