- 7 Ocak 2018
- 27.581
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.361
Aaaaaaa çok özür dilerim canım ama herşey rabbimden herşeyin bir zamanı var hepimiz için hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eder inşallahŞimdiye bende senin kadar olurdum
Nasip değilmiş
düşmeseydi 8 aylık olurdu
Canım gün gelecek inşallah bütün üzüntülerin sevince dönüşecek inşallahBöyle aklıma gelip gelip üzülecek miyim bir ömür
Aaaaaaa çok özür dilerim canım ama herşey rabbimden herşeyin bir zamanı var hepimiz için hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eder inşallah
İnşallahhhhCanım gün gelecek inşallah bütün üzüntülerin sevince dönüşecek inşallah
İnşallah canım rabbim olmayan herkese nasip eder inşallahYok canım
özür dilemene gerek yok
Sen ne yaptın ki
Kısmet değilmiş
İnşallah sağlıkla al yavrunu
Bizlere de dua et annişim
İnşallah canım rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah
Ahhh ahhh amin ki ne aminnnnnnİnşallah canım rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah
Canım dualarımda sende varsınAhhh ahhh amin ki ne aminnnnnn
Canim çok geçmis olsun, Rabbim evladini sana bağislasin inşAllahKızlar iyi akşam lar kusura bakmayın geç geldim cumartesi akşamı rahatsızlandım. Pazar günü hastaneye gittim acile çok afedersiniz et parçası gördüm beyaz korkudan öldüm dirildim gittim doktor kalp atışını dinlettirdi ama ne kadar mutlu oldum yalnız doktor dedi sağ çocuğun varmı diye heran herşey olabilir stresten kötü olan ne varsa uzak dur dikkat et
Canim inanirmisin enginar ve kerevizin tadini pek bilmem , kerevize kokuyor diyorlar doğru mu??Enginar ve kereviz sevmem ben
Diğerlerini yerim
En çok bezelye bamya fasulye yerim
Ooo hadi hayirli olsun kuzum, senin adina çok sevindim şöför serroşArabaya ikna olduuuuuu okuzummm
Kuzumun kuzusu hastalanmiş çok üzüldümKızlar dua edin oğlumun ateşi çıktı şimdi sürüp almaya gidicem sabaha kadar geçer inş
Canim çok geçmis olsun, Rabbim evladini sana bağislasin inşAllah
Canim inanirmisin enginar ve kerevizin tadini pek bilmem , kerevize kokuyor diyorlar doğru mu??
Ooo hadi hayirli olsun kuzum, senin adina çok sevindim şöför serroş
Kuzumun kuzusu hastalanmiş çok üzüldümokuyunca çok gecmis olsun.. Rabbim sifalar versin.. Bol su içirmeye calis, bu ateste gece oluyor zaten öpüyorum kuzum
Saol kuzucum beniiimmCanim çok geçmis olsun, Rabbim evladini sana bağislasin inşAllah
Canim inanirmisin enginar ve kerevizin tadini pek bilmem , kerevize kokuyor diyorlar doğru mu??
Ooo hadi hayirli olsun kuzum, senin adina çok sevindim şöför serroş
Kuzumun kuzusu hastalanmiş çok üzüldümokuyunca çok gecmis olsun.. Rabbim sifalar versin.. Bol su içirmeye calis, bu ateste gece oluyor zaten öpüyorum kuzum
Saol canımm benimEternaaLLove nasıl oldun canm iyi misin bugun
N Nnuurrr ummm anladigima göre çok güzel geçmiş sanırım detayları okuyamadm cok sevndm bi tanem
Kuzum haber nee :)
Arabaya ikna oldu benim ki kuzuuum :)Kuzu
Kuzum haber nee :)
Ayy kuzum sana mı alıcak çok sevindim :)) hayırlı olsun inşallah şimdiden :)) kız gezdirrsin bizi deArabaya ikna olduuuuuu okuzummm
Gezdirmezmiyim hiç aşk olsunAyy kuzum sana mı alıcak çok sevindim :)) hayırlı olsun inşallah şimdiden :)) kız gezdirrsin bizi de
Çok sevindim balımm.Arabaya ikna oldu benim ki kuzuuum :)
Kuzumm ya çok geçmiş olsun. Çabuk atlatır inşallah. Çocuklar hava değişimi olunca bile hasta oluyo.Saol canmm benim Allah razi olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?