- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.381
Kuzum ya!! Sen niye işini garantiye almadin kendin bizzat arasaydin ya babani ..Çok sevindim balımm.
Bizim olaylara gelince de kuzu şimdi ben anneme dedim ki anne babası annesi şu gün babamlara gitse aslında diye fikir sundum annemde gidecekler anlıyo. Abimi arıyo gideceklermiş şu gün diye.. Abimde babamı arıyo. Sonra annem bana dedi anne yanlış anlamışsın dedim işte abimi aradım babamı çoktan aramış. Abi babamı ara yanlış anlamışım de bugün gelmicekler hazırlık yapmayın de dedim. O da düğün telaşı davetiye geceye gidiyodu 3 gündür uykusuzdu aklından çıkmış aramamış
Babamda amcamları çağırıyo toplanıp bekliyolar o gün
Sanmış ki gelmekten vazgeçtiler şimdi de gelmesinler diyomuş onu aricam bugün onların suçu yok böyle böyle oldu bizim hatamız dicem işte
Saol canm Allah razi olsun aksam bi daha çıkmadı atesi cok şükürCanim çok geçmis olsun, Rabbim evladini sana bağislasin inşAllah
Canim inanirmisin enginar ve kerevizin tadini pek bilmem , kerevize kokuyor diyorlar doğru mu??
Ooo hadi hayirli olsun kuzum, senin adina çok sevindim şöför serroş
Kuzumun kuzusu hastalanmiş çok üzüldümokuyunca çok gecmis olsun.. Rabbim sifalar versin.. Bol su içirmeye calis, bu ateste gece oluyor zaten öpüyorum kuzum
Daha uyuyor canm iyi gbi gece bol bol terledu üzerinin değiştirdi m bi daha çıkmadı ateşi bakalımHerkese günaydın canlarım benimByNkoaLa fındığım nasıl oldu
Aynen canm cam açık olunca serin oluyordu oradan oldu galiba cok saol kuzumKuzumm ya çok geçmiş olsun. Çabuk atlatır inşallah. Çocuklar hava değişimi olunca bile hasta oluyo.
Aman cikmasin kuzum kıyamam ben ona yaDaha uyuyor canm iyi gbi gece bol bol terledu üzerinin değiştirdi m bi daha çıkmadı ateşi bakalım
Kuzum babami ikna edemezsmisin? Cok oturmazlar de.. abin konussa babanla? Bende bilemedim kiBabam gelmesinler yanıma diyo kızlar. Ve erkek arkadaşımın ailesi bugün oraya gideceklerini sanıyolar ben napıcam kafayı yicem ya
Kiyamam ben kuzucugaDaha uyuyor canm iyi gbi gece bol bol terledu üzerinin değiştirdi m bi daha çıkmadı ateşi bakalım
Kuzu ısrar etsen babana ailemden kim varsa o konuşsa baban la bişi gelemedi ki aklımaBabam gelmesinler yanıma diyo kızlar. Ve erkek arkadaşımın ailesi bugün oraya gideceklerini sanıyolar ben napıcam kafayı yicem ya
Ya kızlar kafamın içi çok afedersiniz b*k gibi. Anneme sormuşlar babalarının yanına gidilsin mi nasıl olsun. Annem bence gerek yok demiş. Ya ben napiymKuzum babami ikna edemezsmisin? Cok oturmazlar de.. abin konussa babanla? Bende bilemedim ki
Kuzum babanla aran nasil bilmiyorum ama. Annen gerek yok dediyse baban da gelmesinler diyorsa gitmesinler.Ya kızlar kafamın içi çok afedersiniz b*k gibi. Anneme sormuşlar babalarının yanına gidilsin mi nasıl olsun. Annem bence gerek yok demiş. Ya ben napiym
Banbanla çok sogukmusunuz ki ya bence de @zeytintaneme katılıyorum kuzumYa kızlar kafamın içi çok afedersiniz b*k gibi. Anneme sormuşlar babalarının yanına gidilsin mi nasıl olsun. Annem bence gerek yok demiş. Ya ben napiym
Annem arkamdan iş yapmış. Babam ilgisiz arayıp sormaz biz gideriz bizi görünce mutlu olur o kadar. Annemde onunla hiçbir şey olmasın danışılmasın istiyo. Bende kimsenin gönlü kırılmasın istiyorum.Kuzum babanla aran nasil bilmiyorum ama. Annen gerek yok dediyse baban da gelmesinler diyorsa gitmesinler.
Sonradan baban bi laf söylerse "sen istemedin" dersin?
Cok zor bi durum allah sabir ve kolaylik versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?