Kuzum ya!! Sen niye işini garantiye almadin kendin bizzat arasaydin ya babani ..
Hallolur inşAllah kuzum ..

Saol canm Allah razi olsun aksam bi daha çıkmadı atesi cok şükür

Ya kızlar kafamın içi çok afedersiniz b*k gibi. Anneme sormuşlar babalarının yanına gidilsin mi nasıl olsun. Annem bence gerek yok demiş. Ya ben napiym
Kuzum babanla aran nasil bilmiyorum ama. Annen gerek yok dediyse baban da gelmesinler diyorsa gitmesinler.
Sonradan baban bi laf söylerse "sen istemedin" dersin?
Cok zor bi durum allah sabir ve kolaylik versin kuzum

Kuzum babanla aran nasil bilmiyorum ama. Annen gerek yok dediyse baban da gelmesinler diyorsa gitmesinler.
Sonradan baban bi laf söylerse "sen istemedin" dersin?
Cok zor bi durum allah sabir ve kolaylik versin kuzum
Annem arkamdan iş yapmış. Babam ilgisiz arayıp sormaz biz gideriz bizi görünce mutlu olur o kadar. Annemde onunla hiçbir şey olmasın danışılmasın istiyo. Bende kimsenin gönlü kırılmasın istiyorum.

Zaten her şey annemin yanında oldu isteme her şey. Her şeye burda karar verildi. Bir gün de babamın yanına gitsinler dedim ona gönlü olmadı. Böyle bi yola baş vurdu. Günlerimin içine ediliyo. En güzel günlerimin

Babam o gün bekledim herkes işini gücünü bırakıp onları mı beklesinler diyo. Ona bozulmuş o yüzden gelmesinler diyo. Abim amcamı falan aricak bilmiyorum. Annemin istediği tam da buydu yaptı. Ama anneme şimdi çok kızgınım kızlar ya çok kırgınım çok kızgınım. Niye zorlştırıyosun yani.

Özel günlerim unutmak istemeyeceğim heyecanla uzun zamandır beklediğim günlerdi. Hiç böyle olacağını düşünmezdim
Annem babamla çekişmek için beni kullandı.

Erkek arkadaşıma sadece bugün babama ulaşamadığımı söyledim. Annene söylemem uygunsa annene ver ona anlatayım dedim. Anlattım kusura bakmayın dedim. Yok kusura bakılacak bi şey değil dedi böyle şeyler olurr dedi. Sağ olsun zaten kötüydüm konuşamadım sesim titredi alel acele kapattım.

Çok mahcubum ailene karşı oyun oynuyo gibi şuraya gel şuraya git bekle diyip duruyoruz dedim

Gerek yok dedi güldürmeye çalıştı mahcup oluyosan da senin annen ben napayım dedi :)

Kime kızgınsın dedi anneme babama dedim ama babamla ilgili olan durumu anlatmadım o da beni çok sevdiğini üzülmemem gerektiğini bana değdiğini ve onu da germemem gerektiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…