Özel günlerim unutmak istemeyeceğim heyecanla uzun zamandır beklediğim günlerdi. Hiç böyle olacağını düşünmezdim
Annem babamla çekişmek için beni kullandı.
Kuzum ozaman anneni de babani da al karsina konus. ayri gayri yapmasinlar senin icin bari birlikte oturup beraber hareket etsinler. Anliyorum seni kimseyi kirmak istemiyorsun anne babanin rizasini istiyorsun.

Benim bi arkadasim vardi. Annesi babasi ayriydi. Evlenmek istedigi zaman annesi babasi birlikte oturup herseyi birlikte hallettiler kizi icin.

Ha baktin ki olmuyor. Ozaman emrivaki yapicaksin. "Anne baba bunlar benim özel günlerim ve ben böyle olmasini istiyorum. Sıkın disinizi bir iki günlügüne" dersin. Mecbur yapicaklardir ozaman

Annem geldi yanıma.. Yüzünü yıka ağlama dedi dedim anne bilerek mi yaptın sırf babamla aramız bozulsun hiçbir şeyde bulunmasın diye mi yaptın dedim valla hatırlamıyorum öyle dediklerini bile dedi gözleri doldu. Ben sizin için sustum nasıl isterseniz öyle yapın dedim dedi..

Yan yana gelmeyi teklif ettim kuzum. Annem kesinlikle kabul etmedi. Zaten bitti kuzum en zoru şu günlerdi. Bende ders aldım. Bundan sonra her şeyi annemle erkek arkadaşımın ailesi oturup konuşur yanlarında da babamı ararım ya da sonrasında oraya giderler. Halledilir. Tabi babamla düzelirsek

Cok güzel bi karar vermissin cnm. Birak anneler halletsin bu tür isleri. Babanla da araniz düzelir insallah kizini yalniz birakacak degil

Cok güzel bi karar vermissin cnm. Birak anneler halletsin bu tür isleri. Babanla da araniz düzelir insallah kizini yalniz birakacak degil
Bilmiyorum Kuzumm. Önce dedim ki baba bizim aramızdaki bi yanlış anlaşılma oldu sende haklısın dedim. İnsanlar haber verip gelmemezlik etmedi onların hatası değildi dedim. Bi şey demiyorum sana da onlara da dedi. Ben ne zaman gelin dersem o zaman gelsinler dedi zora soktu. Bende dedim baba onlar da diyo ki ayın birinde çocuklarımız falan herkes burdayken bi yer kiralarız tatlı yeriz 1 inden önce gelmek istiyolar dedim. Bizim karar verdiğimizi mi düşündü bilmiyorum ondan sonra köpürdü.

Sen zaten tamam demişsin her şeyi konuşmuşsunuz. Toplayacak kimin var senin dedi. İşte kuzum bilmiyorum gelmesinler dedi siz yiyin tatlınızı dedi. Son sözün böyle mi baba dedim yüzüme kapattı

Simdi hersey üstü üste geldigi icin sinirlenmis baban kuzum.
Bikac gün gecsin sakinlesir.

Kuzum yaaa çok uzuldm inş düzelmiştir olanlar bende senin gbi geriden gelmeye basladm

Temizlik yapmamissindir ins
Yok canım ya ama bak söylüyorum yaptıklarımı kayın validem geldi bugün
25 kilo domates konserve yaptık
4kilo yeşil fasulye buzluna atıldı
Yufka sarıldı sigara böreği yapılıp buzluda atıldı

Şimdi banyo yaptım ama belimin ağrısından ölüyorum

Afern sana hamile hamile yorun kendinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…