- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.661
Pazara gittim tarhana malzemesi aldım akşam yemeği yaptım misafir ağırladık eltime laf soktum
Burdayım işte hep bende sizde pireler ucuyoduUyumaya çalıştım baktım olmuyor dedim bi bakim ne kaynatıyor bizm kızlar diye :)
Fenasin sen yaparsın :) ne dedin pekiEee yaparım
Uçamadı ki ondan geldim bendeBurdayım işte hep bende sizde pireler ucuyodu
Kuzu domates süzme yoğurt soğan kırmızı biber nohut tarhana otu dereotu koyuyorum ben bizim kışın 1 numaralı çorbamız :)Anlat bakim
Tarhanayı yapmaz oldum ben bu sene
Uğraştırıcı
Eşim sevmiyor
ben çok severim de
Sen nasıl yapıyorsun
ben mercimek patates sarımsak
Kırmızı biber tüm baharatlar salça
Kuzu domates süzme yoğurt soğan kırmızı biber nohut tarhana otu dereotu koyuyorum ben bizim kışın 1 numaralı çorbamız :)
Kuzu domates süzme yoğurt soğan kırmızı biber nohut tarhana otu dereotu koyuyorum ben bizim kışın 1 numaralı çorbamız :)
Bende ev yapımı hazır alıyorum oğlum için ben pek sevmiyorum ama oğlum haftanın 3 günü rahat tarhana yer çok faydalı zatenŞifa anne çorbası
Yapmadım geçen yıl
Bu sene de yapmam heralde
Keresten akmıştım 1 kg
Yetti bize
Kışın
Kuzu 1 sene önce arabayla kaza yapmıştım ben eşim araba almama ılımlı değildi ama yeni yeni alalım dedi eltimde bu gün kaza yapmada dedi arabayı yine hurda etme dedi esimde o konudan istemiyordu bende ehliyetin arabaya aşkın olsun gerisini boşver sen dedimFenasin sen yaparsın :) ne dedin peki
Ayy ben de severimBende ev yapımı hazır alıyorum oğlum için ben pek sevmiyorum ama oğlum haftanın 3 günü rahat tarhana yer çok faydalı zaten
Yani yamiii bayilirimmmBende bayılırım
bol taze limon
içine haşlanmış nohut da koyarım
missss
Kuzu 1 sene önce arabayla kaza yapmıştım ben eşim araba almama ılımlı değildi ama yeni yeni alalım dedi eltimde bu gün kaza yapmada dedi arabayı yine hurda etme dedi esimde o konudan istemiyordu bende ehliyetin arabaya aşkın olsun gerisini boşver sen dedimgüya eşimi caydircak bı yarım ağız soluyo bı bozuldu buda başladı ehliyet kursuna yazilcam demeye
Genelde öyle olur zaten ehliyeti alır araba diye tutturur bak görKuzu 1 sene önce arabayla kaza yapmıştım ben eşim araba almama ılımlı değildi ama yeni yeni alalım dedi eltimde bu gün kaza yapmada dedi arabayı yine hurda etme dedi esimde o konudan istemiyordu bende ehliyetin arabaya aşkın olsun gerisini boşver sen dedimgüya eşimi caydircak bı yarım ağız soluyo bı bozuldu buda başladı ehliyet kursuna yazilcam demeye
Yani yamiii bayilirimmm
Afiyet şifa olsun canimm :)Ayy ben de severim
Ama eşim sevmiyor
o mercimek çorbası sever
Ben yoğurt çorbası da çok seviyorum
Sorma ya bı kaza yaptık diye başıma kakicak pis karı
Eltim de yok ki şöyle didişimm
Herkes kaza yapabilir
durup dururken biri geldi bana çarptı
Kaza geliyorum demez ki
40 yıllık şoför de kaza yapıyor önemli olan cana gelmesin boşver kuzumSorma ya bı kaza yaptık diye başıma kakicak pis karı
Valla yapar bu kuzuGenelde öyle olur zaten ehliyeti alır araba diye tutturur bak gör
Olsa da içsek de afiyet olsa :)))Afiyet şifa olsun canimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?