Her zaman ki gibi uzanıyorum doktora gittim geldim
Ne dedi doktor cnm
Uzan kuzum tadini cikar son 1 haftanin :)

Dikkat dikkat !!! Hanımlar Serra ayağınıza geldi 1 dk geyik yapılır özlediniz mi beni bak tavır yaparım heee @RoSsSs Oeksuez N Nnuurrr Zeytintanem gulse14

Bakın diyorum tavır yaparım diyorum ben geldim diyoruuum iyi gidiyoruuuuuuuuummmmm

Kuzucummmmm niye tavir yapiyorsun kiiii
Ben üsüdügüm icin girmiyorum ayaklarim isinmadi bütün gündür sicak su torbasi yaptim

Ne dedi doktor cnm

Ben üsüdügüm icin girmiyorum ayaklarim isinmadi bütün gündür sicak su torbasi yaptim
Canım bi sıkıntı YÖK çok şükür haftaya perşembe Doğum olucak inşallah sen neler yaptın

Ne dedi doktor cnm

Tek kaldım buralarda hep kaybolmussunuz

Nane limon iç iyles bırakmayın benide bide zencefil limon bal karışımı yap tamam mı hemen iyles

Kız perşembeye kadar booollll dua istiyorum doğumhane de bile adımı gecirebilirsin
Yaaa canım benim yemin olsun 2 gün önceki gece dua ettim senin adına ve tüm isteyenlere rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder ayrıca canım ben heyecandan unutabilirim eğer sende unutmazsan Çarşamba akşamı hatırlat canım ederim tabi ki tüm kalbimle

Şaka yaptım kuzuuu mucizenin tadını çıkar Perşembe günü güzel duaların için çok saol kuzucum beniiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…