- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.621
NasılsınızHayırlı akşamlar canımm
Kasım da 2 sene olucak ..
Sardım ki seni piş emiPamuklara sar beni
Gitme artik özledik yahubakın ben bir gidersen pir giderm haaaaa
Her zaman ki gibi uzanıyorum doktora gittim geldimSelam findiklarimmm
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
Siz nasıl yapıyorsunuz kuzucumHmm çok değişik kuzuu bizimkinden :)
Ne güzel yeni evlisiniz
Allah mesut etsin[/QUOTE
Amin . Sizlere daha ıyisi nasip olsun.
Ne dedi doktor cnmHer zaman ki gibi uzanıyorum doktora gittim geldim
Bakın diyorum tavır yaparım diyorum ben geldim diyoruuumiyi gidiyoruuuuuuuuummmmm
Canım bi sıkıntı YÖK çok şükür haftaya perşembe Doğum olucak inşallah sen neler yaptınNe dedi doktor cnm
Uzan kuzum tadini cikar son 1 haftanin :)
Kuzucummmmm niye tavir yapiyorsun kiiii
Ben üsüdügüm icin girmiyorumayaklarim isinmadi bütün gündür sicak su torbasi yaptim
Tek kaldım buralarda hep kaybolmussunuzNe dedi doktor cnm
Uzan kuzum tadini cikar son 1 haftanin :)
Kuzucummmmm niye tavir yapiyorsun kiiii
Ben üsüdügüm icin girmiyorumayaklarim isinmadi bütün gündür sicak su torbasi yaptim
Cooooooookkk heycanliiiiii gözün aydın kuzuuuuuucumCanım bi sıkıntı YÖK çok şükür haftaya perşembe Doğum olucak inşallah sen neler yaptın
Sağol canım benimmmmCooooooookkk heycanliiiiii gözün aydın kuzuuuuuucum
Kız perşembeye kadar booollll dua istiyorum doğumhane de bile adımı gecirebilirsinSağol canım benimmmm
Yaaa canım benim yemin olsun 2 gün önceki gece dua ettim senin adına ve tüm isteyenlere rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder ayrıca canım ben heyecandan unutabilirim eğer sende unutmazsan Çarşamba akşamı hatırlat canım ederim tabi ki tüm kalbimleKız perşembeye kadar booollll dua istiyorum doğumhane de bile adımı gecirebilirsin
Şaka yaptım kuzuuu mucizenin tadını çıkar Perşembe günü güzel duaların için çok saol kuzucum beniiimYaaa canım benim yemin olsun 2 gün önceki gece dua ettim senin adına ve tüm isteyenlere rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder ayrıca canım ben heyecandan unutabilirim eğer sende unutmazsan Çarşamba akşamı hatırlat canım ederim tabi ki tüm kalbimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?