- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.064
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.641
Canım bişey sorucam soğan suyunu denedin mi hiçŞaka yaptım kuzuuu mucizenin tadını çıkar Perşembe günü güzel duaların için çok saol kuzucum beniiim
Denedim kuzuuu :)Canım bişey sorucam soğan suyunu denedin mi hiç
Coook ozledimmmm :)Dikkat dikkat !!! Hanımlar Serra ayağınıza geldi 1 dk geyik yapılırözlediniz mi beni bak tavır yaparım heee @RoSsSs @Oeksuez @Nnuurrr @Zeytintanem gulse14
Anladım canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahDenedim kuzuuu :)
Nerdesin sen hiii nerdesin nerdesinCoook ozledimmmm :)
Amiiiinnn kuzucuuum amin ki ne aminAnladım canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Hahahahhh
Valla kuzu benim pestilim çıktı bugün ama yinede zerre uykum yok daha :)Kız uykum gelmiyor ki yaaaaaEternaaLLove
Ararsınız ama siz beniii
Naptın kuzumValla kuzu benim pestilim çıktı bugün ama yinede zerre uykum yok daha :)
Burdayım burda siz yoktunuz ondan görmediniz beniBaktım çevrim içi değilsin
Girip çıkmıştım çıkmıştımBurdayım burda siz yoktunuz ondan görmediniz beni
Pazara gittim tarhana malzemesi aldım akşam yemeği yaptım misafir ağırladık eltime laf soktumNaptın kuzum
Hahahaha elti olayı güldürdü kız beniPazara gittim tarhana malzemesi aldım akşam yemeği yaptım misafir ağırladık eltime laf soktum
Pazara gittim tarhana malzemesi aldım akşam yemeği yaptım misafir ağırladık eltime laf soktum
İyiyim kuzucum senden naber ee yarım saattir burdayım ben hıhGirip çıkmıştım çıkmıştım
baktım sana yeşil değilsin
naber kuzum
Uyumaya çalıştım baktım olmuyor dedim bi bakim ne kaynatıyor bizm kızlar diye :)
Eee yaparımHahahaha elti olayı güldürdü kız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?