Canim son aylarin ya normal tabii mide bulantilarin psikolojik olabilir..
Kendine iyi bak seviliyorsun aslimizin annesi

Günaydin herkesee zafer bayraminiz kutlu olsun

Kizlar rüya gördüm hemilelik testi yapmisim üzerinde 8günlük hamile yaziyordu. Gercek gibiydi sabah uyandim testi aradim evde
Bide dün esim bebek isini biraz bekletelim dedi.suan icin borcumuz cok oldugu icin. Bende kararsiz kaldim yas gelmis 29a ya bekleyip bikac sene bebisimiz olmazsa diye..

Ya sorma bizde bir yapalım bir yapmayalım bizde ertelemeye karar verdik maden acıdan biraz daha rahatlayalım.diye bende 28 yaşındayım.

Ya birde hemen olmazsa tedavilik durum olurda birde oradan zaman uzarsa diye de düşünüyorum

Aynen bu düsünce bende de var. Yakin arkadasim 5 senedir ugrasiyor olmuyor bitürlü bide esim tek calisiyor kredi borcumuz falan var cocugun masraflsrina yetisebilirmi bilmiyorum.

Aynen bu düsünce bende de var. Yakin arkadasim 5 senedir ugrasiyor olmuyor bitürlü bide esim tek calisiyor kredi borcumuz falan var cocugun masraflsrina yetisebilirmi bilmiyorum.
Biz ikimiz çalışıyoruz ev kredisi ve kendi sosyal hayatımız şuan sorunsuz . Ama bebis olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…