- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.801
Pisik kremini de unutma yanındaSardım ki seni piş emi
Kız okeyde yenildim zaten moralinm bozuk lOh olsun sana
Ohhh yensinler seniiiiiKız okeyde yenildim zaten moralinm bozuk l
İnsan bihterine bihterine böyle mi der yaaa ni kadan ayıpOhhh yensinler seniiiii
Der bırakırsan beniii derİnsan bihterine bihterine böyle mi der yaaa ni kadan ayıp
Ben seni bırakabilir miyim mavisimDer bırakırsan beniii der
Geçmişe git bı ne kadar seslendim sizeBen seni bırakabilir miyim mavisim
Görmedim valla küzum bakayım bi durGeçmişe git bı ne kadar seslendim size
Canim son aylarin ya normal tabii mide bulantilarin psikolojik olabilir..Selam kızlar T Tatlianne20 @Kmsl HndZeytintanem ByNkoaLa EternaaLLove N Nnuurrr D __Dahlia__ Oeksuez @Temmuz07
Bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor mide bulantılarım çok fazla yemek yiyemiyorum yemedikce daha çok üzülüyorum ağrılarım çok fazla. Psikolojim biraz yerlerde yani o yüzden buraya bile girmek istemiyor canım. Ondan yokum canlarım. Merak edenlere teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorum canlarım benimmm ❤❤❤❤
Tm cnm.Canım bi sıkıntı YÖK çok şükür haftaya perşembe Doğum olucak inşallah sen neler yaptın
Uyuyup kalmisim kuzumTek kaldım buralarda hep kaybolmussunuz
Nane limon iç iyles bırakmayın benidebide zencefil limon bal karışımı yap tamam mı hemen iyles
Günaydin herkesee zafer bayraminiz kutlu olsun
Kizlar rüya gördümhemilelik testi yapmisim üzerinde 8günlük hamile yaziyordu. Gercek gibiydi sabah uyandim testi aradim evde
Bide dün esim bebek isini biraz bekletelim dedi.suan icin borcumuz cok oldugu icin. Bende kararsiz kaldim yas gelmis 29a ya bekleyip bikac sene bebisimiz olmazsa diye..
Aynen bu düsünce bende de var. Yakin arkadasim 5 senedir ugrasiyor olmuyor bitürlüYa sorma bizde bir yapalım bir yapmayalım bizde ertelemeye karar verdik maden acıdan biraz daha rahatlayalım.diye bende 28 yaşındayım.
Ya birde hemen olmazsa tedavilik durum olurda birde oradan zaman uzarsa diye de düşünüyorum
Biz ikimiz çalışıyoruz ev kredisi ve kendi sosyal hayatımız şuan sorunsuz . Ama bebis oluncaAynen bu düsünce bende de var. Yakin arkadasim 5 senedir ugrasiyor olmuyor bitürlübide esim tek calisiyor kredi borcumuz falan var cocugun masraflsrina yetisebilirmi bilmiyorum.
Hayirlisi güzelimBiz ikimiz çalışıyoruz ev kredisi ve kendi sosyal hayatımız şuan sorunsuz . Ama bebis olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?