Cnm inşallah hamilesindir bence hiç bekletme zaten evleneli 1.5sene olmuş yeter yani benek kısmetiyle gelir inşallah

Cnm inşallah hamilesindir bence hiç bekletme zaten evleneli 1.5sene olmuş yeter yani benek kısmetiyle gelir inşallah
Bu ay kendimi hamile hissetmiyorum kuzum
Hicbir belirti yok
Bu son bir haftadir cok halsizim. Dün teyzem diyor hamilesindir belki diye. Dedim teyzem kendimi anormal hissetmiyorum. Diyor illa beliri olmasi gerekmiyor bazi kadinlarda hassasiyezlik olmuyor dedi.
Bakalim artik kuzum hayirlisi neyse öyle olsun. Korunmicam nezaman gelirse ozaman gelsin

Hayırlısı cnm rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

İyi lüzum şimdilik sadece burnu akıyor buna da şükür
Kız bak aklıma ne geldi hamilelik diyince
Evlendikten bir ay sonra eşim beni memlekete gönderdi otobüsle gidiyorum ama otobüs araba beni hic tutmaz kusma mide bulantısı asla yasamam gece yarısı ayy beni nasıl tuttu otobüs bi gorsen sonra esmle otobüste konuşuyoruz diyor ki acaba hamile misin dedm yok artık daha neler hamile kalmam için bir ay geçmesi regl olmamam lazm ama eşim israrla hamilesn diyor bende sinirlendim değilim diyirsam değişimdir benden iyi mk bikcen diye cikistm
Neyse annemlere geldm canm nasıl limon çektiyse hapur hupur limon yiyorm normalde hic sevmem babannem geliyor gidiyor hamilesn diyor annem geliyor gidiyor hamikesin diyor dedm bi hamile edemednz ne kocam ne siz diye cikisiyorm sbrleniyorm güya bir yıl çocuk dusunmicem ya
Eve geldim regl gecikti eyvahbdedm test yapınca hepsini aradım özür diledm

Kız niye bejliyorsn ay işine karışmak gibi olmasın ama istiyorsan yap

cok güldümmm herkes hamile oldugunu bilmis sen haric
Adetinden kac gün önce öyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…