- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.841
Beklemdigim için öyle oldu :)
Güya benim adam korunuyordu
Onu çok iyi tecrübe ettmerkeklere güven olmaz kusum
Onu çok iyi tecrübe ettmşimdi ayrı gayri yatiyoz Sen diyor opsem hamile kalirsin kesin
Maddi acıdan diyorum beaBiz iki bebekle fildir fildir geziyirduk bebek asla etkilemiyor sadece daha çok neşe katıyor canm
Hayırlısı olsun kuzum bakalım gorucez inş istediğin neyse o olsunverimli hatunsunnn benimde dünden beri kasik agrim var.. adet olcam diye heralde
Her ne olursa olsun canimmm çocuk gerçekten rizkiyla geliyorMaddi acıdan diyorum bea
Amin insallahHayırlısı olsun kuzum bakalım gorucez inş istediğin neyse o olsun
Verin bizim işimiz
Amin kuzummm tek duam o hep sayiyirm burdakileri vallaAmin insallahrabbim senelerdir bebek isteyenlere versin önce
Amin canımAmin insallahrabbim senelerdir bebek isteyenlere versin önce
Buvarada günaydın
30 agustos zafer bayramımız da kutlu olsun
Hahahaha aynengünaydiiinnnn deli yaaa sabahtan beri yazisiyoruz her yerde zafer bayrami kutlaniyor bizimki yeni uyandi
Sağol canımmm ❤❤❤Canim son aylarin ya normal tabii mide bulantilarin psikolojik olabilir..
Kendine iyi bak seviliyorsun aslimizin annesi
Abooww kimsecikler de yok kiii. Neyse şu peynir tereyağ bozulmadan dolaba koyayım bari
Ben varm canmmm gulommmBen geldim baaayaaanlaaaarrrdeğerinizi bilin kahvaltı hala masada toplanmayı bekliyor amaaan boşver dedim buraya geldim
Yok kuzum olur mu öyle şey ananemle lak lak yapiyodum evi teftiş ediyoEternaaLLove nerdesin kuzzmmmm simdi sen mi bizi yalniz birakiyorsun ask olsun
T Tatlianne20 napiyorsun tatlimm@Nnuurrr günlerdir konusamadik seninle kuzum ayagin nasil oldu??
ByNkoaLa oglusun nasil oldu bebegim
Neler yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?