- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.961
Sağol canım rabbim en kısa zamanda seni de anne olmayı nasip eder inşallahKuzular sizi iki hamiş ilk Allah sonra kuzulariniza sonrada birbirinize emanet ediyorum iyi geceler
Bende aynı öyle yaptım tinnnn dedim baktım sonra benden iyi takip edior randevularimiAman çok da tınnnnnnn
Sağol canım rabbim en kısa zamanda seni de anne olmayı nasip eder inşallah
Nereye gizKuzular sizi iki hamiş ilk Allah sonra kuzulariniza sonrada birbirinize emanet ediyorum iyi geceler
Abovvvvvv laflara bak kız ne fenaymış alan razı satan razıBende aynı öyle yaptım tinnnn dedim baktım sonra benden iyi takip edior randevularimibana demişti ki; bize çocuk istemiyorum derken adamın tepesinden inmiyormuşsun dedi. Bu soylenecek laf mı. Akıllısı beni bulmuyor ki
Ahaha bende güldüm yaaSorma kuzummm başka kimsem kalmadı onada bişi olmasin süper ananem ya bu gün tek derdi Instagramiydi kasabı bı insan neden takip eder olduk eşimle gülmekten
Kuzu adamın bütün maçları bitti uyuyalım diyo maç özetlerini izliyor Arap takımlarına kadar geldiNereye giz
Yani işte ne diyimAbovvvvvv laflara bak kız ne fenaymış alan razı satan razı
Yazık daha fazla mac izletme adama kapat ışığı hadiKuzu adamın bütün maçları bitti uyuyalım diyo maç özetlerini izliyor Arap takımlarına kadar geldi
Sorma kuzucum bu aralar selfie de taktı görmen lazım genç hissediyor sultanımAhaha bende güldüm yaa
5 dk daha duriyim transferlere geçmiş :))Yazık daha fazla mac izletme adama kapat ışığı hadi
Keşke o ruh bende de olsa kız maşallah de nazar etme kadına :)Sorma kuzucum bu aralar selfie de taktı görmen lazım genç hissediyor sultanım
Maşallah kuzum da arkadaşlarıyla yeni gezi turundan döndü bende yok öyle enerji eşim anane al eline tespihini geç otur sende diyer yaşlılar gibi dedide edepsiz sen bana yaşlı dedin diye küstü görmen lazımKeşke o ruh bende de olsa kız maşallah de nazar etme kadına :)
Ayy ciddi misin tam benim annem gibiymiş yaaaMaşallah kuzum da arkadaşlarıyla yeni gezi turundan döndü bende yok öyle enerji eşim anane al eline tespihini geç otur sende diyer yaşlılar gibi dedide edepsiz sen bana yaşlı dedin diye küstü görmen lazım
67 yaşında kuzum :) bı ekibi var görmen lazım benden kokoslar asansöre haftada bı kahveye giderlerAyy ciddi misin tam benim annem gibiymiş yaaaannem de 2 tane torunu olacak ama maşallahı var. Bu arada annane kaç yaşında senin :)
Maşallah maşallah nazar değmesin:) annem 48 yaşında onun daha çok yolu var demekki bende anneme kızıyordum67 yaşında kuzum :) bı ekibi var görmen lazım benden kokoslar asansöre haftada bı kahveye giderler
HOŞGELDİN kuzummmm
Valla bizim ki keyfine çok düşkündür kuzum beter o konuda :) kızma anneneMaşallah maşallah nazar değmesin:) annem 48 yaşında onun daha çok yolu var demekki bende anneme kızıyordum
Hoşbuldum tatlı annisimm de kimse yokHOŞGELDİN kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?