- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.921
Ben baya koparim gibi geliyor 2 cocukla nasıl olacak yaa çok gözümde büyüyor herşeyAynen ya yaz olunca heralde kimse girmiyor kışın daha çok aktif olunur umarım tabi benim cadım da akıllı olursa girebilirim inşallah
Heycandan kuzucum minigine az kaldı :)Hiç uykum gelmiyor ya halbuki son haftam rahat rahat yatayım diyorum olmuyor
Senin oğlan kaç yaşındaBen baya koparim gibi geliyor 2 cocukla nasıl olacak yaa çok gözümde büyüyor herşey
Senin adına söyledim kız :)Niyree
Heralde ya bilmiyorum kiHeycandan kuzucum minigine az kaldı :)
3 yaşında canımSenin oğlan kaç yaşında
Bende öyle yatayım sonra çok ararım bugünleri diyorum ama yatamıyorum hiçHeralde ya bilmiyorum ki
Ayyy çok küçükmüş iyi cesaret valla 2. Yi yapmışın biraz zor geçer senin için3 yaşında canım
Orası biraz muamma zaten benim küçük melegime bağlı biraz teyzesiHeeebende sen girmicen sandım
Valla şimdiki çocuklar hep yaramaz hiç akıllı olanı duymadımOrası biraz muamma zaten benim küçük melegime bağlı biraz teyzesi
Benim aslım çok uslu olucak annesi bı emmek için arıcak seniOrası biraz muamma zaten benim küçük melegime bağlı biraz teyzesi
Bi anlık cesaretle oldu zatenAyyy çok küçükmüş iyi cesaret valla 2. Yi yapmışın biraz zor geçer senin için
Dur kız gözümü korkutmaValla şimdiki çocuklar hep yaramaz hiç akıllı olanı duymadım
Niye ki kız ona neymiş sen bakıcan o mu bakacakmışBi anlık cesaretle oldu zatenben 2.yi istemiyorum diye gezerken birden hamile kaldım herkes şaşırdı hatta bi arkadaşım baya saçma şeyler söyledi bana hamileyim diye
Kuzu hiç öyle deme keremime hem kardeş hemde arkadaş olur aslım büyümelerine var aralarında okadar yaş farkida olmuyo birbirlerine mis gibi arkadaş olurlar yerim onları bı düşünsene birbirinin odevine felan yardım ediyorlar :))Bi anlık cesaretle oldu zatenben 2.yi istemiyorum diye gezerken birden hamile kaldım herkes şaşırdı hatta bi arkadaşım baya saçma şeyler söyledi bana hamileyim diye
Inşallah canım yaa oğlumu nasıl buyuttuysem aynı sistemi uygulayacağım ama bakalım her çocuk aynı olmuyorBenim aslım çok uslu olucak annesi bı emmek için arıcak seniyesin teyzesi onun selulitli bacaklarını :))
Valla benim koz karnımda çok yaramaz Çarşamba günü nst ye girdim hemşire bile dedi ne kadar hareketli bebeğin var diyeDur kız gözümü korkutma
Yaş farkı olmasını bende istemedim canım benim kardeşlerimle aramda biriyle 6 biriyle 16 yaş varKuzu hiç öyle deme keremime hem kardeş hemde arkadaş olur aslım büyümelerine var aralarında okadar yaş farkida olmuyo birbirlerine mis gibi arkadaş olurlar yerim onları bı düşünsene birbirinin odevine felan yardım ediyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?