- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.941
Hahahahah selülit mi Allah kız sen var ya güldürdün beniBenim aslım çok uslu olucak annesi bı emmek için arıcak seniyesin teyzesi onun selulitli bacaklarını :))
Kuzucum ben huzurlu ortamda büyüyen hiç bı çocuğun aksiligini görmedim çevremde :) hem küçük izmirliden bahsediyoruzInşallah canım yaa oğlumu nasıl buyuttuysem aynı sistemi uygulayacağım ama bakalım her çocuk aynı olmuyor
Benimki de öyle yaa. Anne karnında nasıl da doğunca da öyle olur derler. Öyleyse uykusuz geceler beni bekliyor demektir :)Valla benim koz karnımda çok yaramaz Çarşamba günü nst ye girdim hemşire bile dedi ne kadar hareketli bebeğin var diye
Maşallah ama insanın kardeşi kaç yaşında olursa olsun tadı güzeldir ya :)Yaş farkı olmasını bende istemedim canım benim kardeşlerimle aramda biriyle 6 biriyle 16 yaş var
Yarı hataylı kız inat damarı da var bakalım ne olacak :)Kuzucum ben huzurlu ortamda büyüyen hiç bı çocuğun aksiligini görmedim çevremde :) hem küçük izmirliden bahsediyoruz
Aynen ben ilk kozomda hiç döküntü yaşamadım yavrumun tekmelerini bile doğru düzgün hissetmiyordum gerçekten çok akıllı oldu ama bu cadı gece sabaha kadar durmuyor karnımda ne tarafa yatsam ordan vuruyorBenimki de öyle yaa. Anne karnında nasıl da doğunca da öyle olur derler. Öyleyse uykusuz geceler beni bekliyor demektir :)
Cok şükür canım yaa 9 yaşında olan şimdi bende kalıyor doğumdan sonra gidecek inam elim ayağım oluyor bana çok destekMaşallah ama insanın kardeşi kaç yaşında olursa olsun tadı güzeldir ya :)
Ya yeni bı aylık felan olunca o bacakları bodur bodur oluyoya tam yemelik oluyo ay tarif ederken eridimHahahahah selülit mi Allah kız sen var ya güldürdün beni
Al benden de o kadar ayniyiz :)Aynen ben ilk kozomda hiç döküntü yaşamadım yavrumun tekmelerini bile doğru düzgün hissetmiyordum gerçekten çok akıllı oldu ama bu cadı gece sabaha kadar durmuyor karnımda ne tarafa yatsam ordan vuruyor
Yooo kabul etmiyorumYarı hataylı kız inat damarı da var bakalım ne olacak :)
O zaman desene “”uykusuz her gece””Al benden de o kadar ayniyiz :)
Yok onların derdi istemiyorum diyip sonra çocuk yapmam olduNiye ki kız ona neymiş sen bakıcan o mu bakacakmış
Ohhh bende bı kuru anane var yaCok şükür canım yaa 9 yaşında olan şimdi bende kalıyor doğumdan sonra gidecek inam elim ayağım oluyor bana çok destek
Bana kalsa bencede izmirlilerYooo kabul etmiyorumyarı izmirlide olsa kuzular İzmirli kızmasın eniste
Aman çok da tınnnnnnnYok onların derdi istemiyorum diyip sonra çocuk yapmam oldu
Bana kalsa bencede izmirliler
Allah basindan eksik etmesin canım. E bide biz varız ya kizzOhhh bende bı kuru anane var ya
SormaaaaO zaman desene “”uykusuz her gece””
Sorma kuzummm başka kimsem kalmadı onada bişi olmasin süper ananem ya bu gün tek derdi Instagramiydi kasabı bı insan neden takip eder olduk eşimle gülmektenAllah basindan eksik etmesin canım. E bide biz varız ya kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?