- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.061
Geldim canım nabiyorsnBen geldim @Nnuurrr @Zeytintanem @Oeksuez kaçak :)ByNkoaLa T Tatlianne20 @gulse14 @Eses07 @Kmsl Hnd
Yaparim valla sağım solum belli olmaz hep bana gelceniz bayramlarda derimkuzum sen damadina tavir koyarsin benimle niye ilgilenmiyorsun diye burada yaptigin gib
Nasıl gecicek bu gece
İyi geceler kuzumKizlar bnde kendimi iyi hissetmiyorum midem bulanmaya basladi
Hayirli geceler yarin görüsmek üzere insallah
İyi geceler mahfet beni uyu iyi geceler canımBen çıktım canlar
Napim Gülom uyumaya hazırlık neredeydin sen :)Geldim canım nabiyorsn
Yeriiiim seni
Bugün modum cok dusuk kuzu anca toparlanabildimNapim Gülom uyumaya hazırlık neredeydin sen :)
Noldu benim minigimeBugün modum cok dusuk kuzu anca toparlanabildim
Salla salla yer yerinden oynasınNoldu benim minigime
Yok yok var sende bişi bu saatte kadar yoktunSalla salla yer yerinden oynasın
Bu ara bütün aile fertleri kuzuYok yok var sende bişi bu saatte kadar yoktunkim üzdü ulan gulomu
Gel bakım özele sabır cekmenden belliydi ki !! Ananem var diye pek giremedim öğlen duvarındaki yazıyı görmedim sanma durum guncellemeniBu ara bütün aile fertleri kuzu
Bu ara bol bolnya sabir diyorm zaten kuzuGel bakım özele sabır cekmenden belliydi ki !! Ananem var diye pek giremedim öğlen duvarındaki yazıyı görmedim sanma durum guncellemeni
Biliyorm kuzum gördüğünü , ananen olduğunu daGel bakım özele sabır cekmenden belliydi ki !! Ananem var diye pek giremedim öğlen duvarındaki yazıyı görmedim sanma durum guncellemeni
Ben hep yaninizdayim unutma hep sizmi yollucaniz benii kızarım heeBiliyorm kuzum gördüğünü , ananen olduğunu dasknti yok ilgili dostm bennm
Aman sen kizma mavisimBen hep yaninizdayim unutma hep sizmi yollucaniz benii kızarım hee
Yerim seni uzmesinler dostlarimiAman sen kizma mavisim
Aybeb hickimse uzulmesn caninnnYerim seni uzmesinler dostlarimi
Oh iyi etmişsiniz kuzum bir kaç zibin aldim kuvvet kundak falan eksiklerini tamamlayip yikayip utuleyecem canraya hazirluycam bez falan almadik.Neler aldiniz bebise kuzum
Bende kayinvalidemle misafirlige gittim ondan sonra görümceme ugradim yeni geldim eve saat 5 de evden ciktim anca bu saatte geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?