- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.101
Günaydın kuzum
Ayy ne güzel düşünmüşsün canım benim insalah gerçekten ihtiyacı olan birini bulursun da sevinirKizlar antalyada bebek arabasi ihtiyaci olan birini taniyormusunuz? Habi durumu olmayan :) hamis bi anneyi sevindirmek isterim :)
Kuzum belkiKizlar antalyada bebek arabasi ihtiyaci olan birini taniyormusunuz? Habi durumu olmayan :) hamis bi anneyi sevindirmek isterim :)
Kuzum belkiEses07 bilir , antalyaliydi ya kendisi
Nasil gidiyor tatilin ?Etiketledim onuda :)
Iyi gidiyor kuzum cok sükürNasil gidiyor tatilin ?
Nasılsın canım neler yaptınGünaydiiiinnn
Sağol balımGünaydın tatlimmmm
Normal miydi benim belli degil 13 de kontrol var ogrencem insallah.25 eylül benimki kuzum doktor 25 eylülde alırız bebişi dedi bana. Pazartesi kontrole gidicem bende bakalim
Iyim kuzumm asilswn nasilsin hamilelik nasil geciyor yegenim uyutuyor mu :)))Nasılsın canım neler yaptın
Sağol balım
Normal miydi benim belli degil 13 de kontrol var ogrencem insallah.
Baya agirlastik artik anca uyuyorum :)Iyim kuzumm asilswn nasilsin hamilelik nasil geciyor yegenim uyutuyor mu :)))
Napiyim kuzum kahvalti yapiyorum gel beraber yapalim..Iyi gidiyor kuzum cok sükürsen nasilsin napiosun:)
Sezeryan benim canım. Eğer bizim kız erken gelmeye kalkmazsa 25 eylülde doğacak Allahın izniyleNasılsın canım neler yaptın
Sağol balım
Normal miydi benim belli degil 13 de kontrol var ogrencem insallah.
Kuzum 38 de alacaklar değil mi? Benim kizde 38 de doğmustu..Sezeryan benim canım. Eğer bizim kız erken gelmeye kalkmazsa 25 eylülde doğacak Allahın izniyle
Simdiden uyu sonradan arayacaksin uykuyuBaya agirlastik artik anca uyuyorum :)
Evet canım 38 haftalık olacak. Oğlum da 38 de doğduKuzum 38 de alacaklar değil mi? Benim kizde 38 de doğmustu..
Aman kuzum herseyini hazir et de sonrdan sıkıntı olmasin..Evet canım 38 haftalık olacak. Oğlum da 38 de doğdu
Bi kaç eksik kaldı onları alınca herşey hazır canım. Çantam bile hazır. Ağrılarım çok olduğu için ne olur ne olmaz hazırlayım dedimAman kuzum herseyini hazir et de sonrdan sıkıntı olmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?