- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.081
Hoşgeldin canımİstanbul :) Ümraniye
Günaydın tatlı anneGunaydin kızlarEternaaLLove @RoSsSs Kmsl Hnd @_nurunnisa_ gulse14 N Nnuurrr Oeksuez T Temmuz07 Eses07 Zeytintanem
Napiyon nasılsın kuzum bayram nasıl geçti gorusemedik :)Günaydın tatlı anne
Güzel geçti kuzum eşime kahvaltı hazırladım ise gitti bende ayakta uyukluyorum valla sen neler yapıyorsun bebiş nasilNapiyon nasılsın kuzum bayram nasıl geçti gorusemedik :)
Bizimkide gitti bişiler yeyip bende yatağa uzandim ara ara kramplar başladı :) şükür iyiyiz şimdilik.Güzel geçti kuzum eşime kahvaltı hazırladım ise gitti bende ayakta uyukluyorum valla sen neler yapıyorsun bebiş nasil
Ne olsun vallahi. Sıcaklar bitsin diye bekliyorum..Psikolojik Deliii huhu kuzum senden ne var ne yok :)
Amin canım benim hiç sorma su gibi oluyorum ter basiyor sıcak azda kaldı ufak krampl a r giriyor heran gelir diye korkuyorum:)Ne olsun vallahi. Sıcaklar bitsin diye bekliyorum..
Az kalmış canım doğuma. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤❤
Rabbim zamanında dünyaya gelmesini nasip etsin ❤.Amin canım benim hiç sorma su gibi oluyorum ter basiyor sıcak azda kaldı ufak krampl a r giriyor heran gelir diye korkuyorum:)
Aynen kmsl onun galiba günü belli bende 13 unde gitcem gulseninde nezamn olur bilmiyom ama eylul olacagimiz arka arkaya kesin galiba:)
Amin kuzum ay kız merak ediyorum kokusunu hiç sorma oani heleki:)Rabbim zamanında dünyaya gelmesini nasip etsin ❤.
Oyyyy doğunca kokla yerimize . O şimdi misss gibi cennet kokacak❤❤❤❤❤
GünaydiiiinnnGunaydin kızlarEternaaLLove @RoSsSs Kmsl Hnd @_nurunnisa_ gulse14 N Nnuurrr Oeksuez T Temmuz07 Eses07 Zeytintanem
Anaaaa olsun isin eglencesi önemli kuzummAhhaha sonincuyum kızdaha nolsun bi daha tövbe
Gördüm canım çatallı kekKek yarışması canım
Günaydın tatlimmmmGunaydin kızlarEternaaLLove @RoSsSs Kmsl Hnd @_nurunnisa_ gulse14 N Nnuurrr Oeksuez T Temmuz07 Eses07 Zeytintanem
Bende seni yerim canımmm benimmm ❤❤❤
25 eylül benimki kuzum doktor 25 eylülde alırız bebişi dedi bana. Pazartesi kontrole gidicem bende bakalimAynen kmsl onun galiba günü belli bende 13 unde gitcem gulseninde nezamn olur bilmiyom ama eylul olacagimiz arka arkaya kesin galiba:)
Günaydın kaçakGünaydiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?