- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.261
Yok ya ben çok zorlanıyorum o da büyük kızım 11 yaşında onun çok yardımı oluyor ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum havalar da çok sıcak ondan heraldeBen ole bi yapiyorum ki isimide yemegide :) zor.ama. rabbim kolaylik veriyor
Misss gibi kokacak. İnsan içine çekmelere doyamıyor..❤Amin kuzum ay kız merak ediyorum kokusunu hiç sorma oani heleki:)
Begenmis mi oralariEşim Tekirdağ'da yaptı askerliğini
Geldimmmm uyumusum azcikHuhu kızlar toplanin bea sohbet sessizlesti kahve yapayim size kendime yaptim ama sizsiz geçmiyor bacilar.
@umudu beklemek @gulse14 @Oeksuez @_nurunnisa_Eses07 ByNkoaLa Zeytintanem @Nnuurrr @_Silent Scream_ @V u s k a @Nothappymy Kmsl Hnd
Kız yok seni unutmak mümkün muBeni unutmayın ben de varım :) Sana da aşk olsun en son ben gelmişim aklina
Zamanında gelsin aman kuzumPro uyeler aciyorda biz acamiyoz ku7zm normal atarsın:)
Oh neguzel kolay gelsin balim bizim bebeis tepikleniyor cikmak icin.
:)
Kuzummmm geldimmmm ama ben olunca sen pek olmuyon ben gidince sen oluyon balım.
Kız nasıl yaptn nasılsın iyi misinParmagimi kestim
Kuzum belkiEses07 bilir , antalyaliydi ya kendisi
Iyim kuzum. Kagitlari posete koyarken kagit bicak gibi kestiKız nasıl yaptn nasılsın iyi misin
Aman bı geldim kaybolun zatenByNkoaLa @_nurunnisa_ Zeytintanem @Oeksuez T Tatlianne20 Kmsl Hnd @gulse14 Eses07
Bende dün gezdin kayinvalidemleGezmekten evin yolunu zor buldum
kayınvalideciğim ile gezmelerdeydik
Anca eve geldim
Kuzu sen ne yapıyorsun
Hello darling
Hayırlı geliniz vesselamBende dün gezdin kayinvalidemle
Hello darling
Ayy o çok kotu oluyor durdu mu kaninIyim kuzum. Kagitlari posete koyarken kagit bicak gibi kesti
Hello darling
Aynen cnmHayırlı geliniz vesselam
Bizim yarın da devam gezmeye
Bizde sigicak diye bir yer var oraya gidiyoruz canm smdiGezmekten evin yolunu zor buldum
kayınvalideciğim ile gezmelerdeydik
Anca eve geldim
Kuzu sen ne yapıyorsun
Evet durdu cok sükürAyy o çok kotu oluyor durdu mu kanin
i'm fine thank youHowe are you madam♡♡♡
Ooo ne güzel :)Kayınvalide ile güne gittik ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?