- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.241
Buralarin tadi kacar serram nereyeeeeeee götürrr beni gittigin yereeeBen giderim ararsınız benii
Hemide turhalliKız sen tokatlimisin
Geçmiş olsun canım. Ben hiç bilmiyorum duymadım da tekrar büyüdüğünüKizlar kagitta kestimbayagi kanadi.
Kuzular cekmis tshirtleri büyütme imkani var mi?
Sagol kuzummGeçmiş olsun canım. Ben hiç bilmiyorum duymadım da tekrar büyüdüğünü
Benim kayinpederim kaynanamda tokatlı artovali :)Hemide turhallievet kuzum
Sen gelmeBuralarin tadi kacar serram nereyeeeeeee götürrr beni gittigin yereee
Yağmur eşekli küfürleri o memlekette duydum anamHemide turhallievet kuzum
dikkat et gecmis olsun tekrardan balım. Ben evlerde giyorum eski ise bez yapıyor m ligrali olanlar iyide normal bez thistler zannetmiyom çok varsa birine ver kzuumKizlar kagitta kestimbayagi kanadi.
Kuzular cekmis tshirtleri büyütme imkani var mi?
Yağmur eşekli küfürleri o memlekette duydum anam
Aaaaaa gercekten miiii :)) ne güzeeeelBenim kayinpederim kaynanamda tokatlı artovali :)
Eşim Tekirdağ'da yaptı askerliğiniIlgilenen varsa bende trakyaliyim bea
Evet oranın sıraç elbiselerinden almışlardı hatıra olsun diye bütün gelinlere :) hele beyaz pekmezi immmmAaaaaa gercekten miiii :)) ne güzeeeel
Bel agrisi bendede var kemikler birbirine batiyor sanki kiz kalcaya vuruyor artio.Yaaa belim çok ağrıyor bi an önce perşembe olsa da Doğum olsa ya
Aynen canım ya kaç gündür hazır yemek yiyorduk ya da anneme gidiyorduk bugün de evde yaptım dedim ama belim çok ağrıdı hayırlısıyla geçer zaman inşallahBel agrisi bendede var kemikler birbirine batiyor sanki kiz kalcaya vuruyor artio.
Ben ole bi yapiyorum ki isimide yemegide :) zor.ama. rabbim kolaylik veriyorAynen canım ya kaç gündür hazır yemek yiyorduk ya da anneme gidiyorduk bugün de evde yaptım dedim ama belim çok ağrıdı hayırlısıyla geçer zaman inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?