- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.221
Bana nickleri yazarmisin topluAnaaa yapsana madem kız sen topla hepimizi sen eskisin o zaman biliyorsun biralari
Bana nickleri yazarmisin toplu
Gelmiyi gelmiyiHadi yap kuzum topikte bebis sevelim dimiEternaaLLove
Biz sevicez kuzumGelmiyi gelmiyi
Kız sen tokatlimisinHeee eccük dedindebizim tokatlilarda öyle diyor :))
Bak ona varimmmm dogurun dogurun verin bizeBiz sevicez kuzumagladilsr mi annelerine geri vericez
Etmezmiyim kuzucum hayırlısıyla bı atlatsan su nişanı ):Kuzular dua edin bana her şey karıştı. Amcamlar gelmeyiz nişana falan diyolarmış. Akşam abimin kınası var başım çok ağrıyo. Dua edin ihtiyacım var. Merak etmeyin beni giremiyorum. Ayağım çok şükür iyi durumda ballar ayakkabı giyebiliyorum. Çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun :)
Buradayım tribine bandigimAman bı geldim kaybolun zatenByNkoaLa @_nurunnisa_ Zeytintanem Oeksuez T Tatlianne20 Kmsl Hnd gulse14 Eses07
Kimse yok diyo çok koktumBuradayım tribine bandigim
Ben tribünü de cekerm seninde severm uuzlme :)Kimse yok diyo çok koktumo değil tribim ortada kalacaktı
Beni unutmayın ben de varım :) Sana da aşk olsun en son ben gelmişim aklina
Dikkat et kuzum geçmiş olsun. Derin mi kestinParmagimi kestim
Pro uyeler aciyorda biz acamiyoz ku7zm normal atarsın:)Özel mesaj grubu açarsanız oradan resmini atabilirim size teyzeleri çok tatlı
Oh neguzel kolay gelsin balim bizim bebeis tepikleniyor cikmak icin.Napsinlar canm denize gir çık yıka giydir yedir ay yoruldm valla
İki arkadaş gbi oyun oynuyorlar
Bizim bebis nabiyor tatlı minik
:)EternaaLLove
Zeytintanem @_nurunnisa_ Oeksuez N Nnuurrr Eses07 T Tatlianne20 Kmsl Hnd
Aklıma gelenler
Kuzummmm geldimmmm ama ben olunca sen pek olmuyon ben gidince sen oluyon balım.Aman bı geldim kaybolun zatenByNkoaLa @_nurunnisa_ Zeytintanem Oeksuez T Tatlianne20 Kmsl Hnd gulse14 Eses07
Parmagimi kestim
Ne oldu canım geçmiş olsunParmagimi kestim
Aaaa fazla üzülme kuzum benim gelmeyeninde cani sagolsun ... sen nisaninin tadini cikar lütfenKuzular dua edin bana her şey karıştı. Amcamlar gelmeyiz nişana falan diyolarmış. Akşam abimin kınası var başım çok ağrıyo. Dua edin ihtiyacım var. Merak etmeyin beni giremiyorum. Ayağım çok şükür iyi durumda ballar ayakkabı giyebiliyorum. Çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun :)
Dikkat et kuzum geçmiş olsun. Derin mi kestin
Ne oldu canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?