- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.321
Beğenmez miyim yok oraya gelmedm canm sanirmBeğendin mı memleketimi
Belek sahile indin mi
Ne sicagi cnm ya bizim burasi 17 dereceOralar da sıcak mı kızlar
Çok sıcak bura yanıyor
ArabadayimByNkoaLa nirdesinnn
Biraz günes gönder buraya arkadasim götüm donuyor resmenNem çok yaa off pistin valla
Al lüzum al senin olsun güneşBiraz günes gönder buraya arkadasim götüm donuyor resmen
Beğenmiş çekirdek citliyolarmis nöbetteBegenmis mi oralari
Geldimmmm uyumusum azcik
Kahve iyi gider kuzum. Ama sen otur ben yapiyim
Yemek yapiyordum kuzummmCirkeflesirim hee nerdesinizzzzzzzOeksuez boyu devrilesice anca gez Zeytintanem popon donsun mustehak sana ByNkoaLa kıkırdak nerdesinnn !! gulse14 + T Tatlianne20 + Kmsl Hnd dogurucaniz diye kurtulamazsiniz elimden @_nurunnisa_ nerdesin kız sen Eses07 aman bana gelince kaybol ( artık size kuzu felan yok böle seslenicem )
@Nnuurrrumun nişanı var o muaf
Ben atlattım cicim afiyet olsun sana :)Yemek yapiyordum kuzummmgelin hep beraber yiyelim
Sagol cnmBen atlattım cicim afiyet olsun sana :)
Napim canım yemek yedik çay içtik eşim psyle oynuyo bende burdayımSagol cnm
Napiyorsun
Güzel meleletimBeğenmez miyim yok oraya gelmedm canm sanirm
NeeeNe sicagi cnm ya bizim burasi 17 derece
Aynen öyle yaNem çok yaa off pistin valla
Ayyy kışın bile 17 olur burasıBiraz günes gönder buraya arkadasim götüm donuyor resmen
Cirkeflesirim hee nerdesinizzzzzzzOeksuez boyu devrilesice anca gez Zeytintanem popon donsun mustehak sana ByNkoaLa kıkırdak nerdesinnn !! gulse14 + T Tatlianne20 + Kmsl Hnd dogurucaniz diye kurtulamazsiniz elimden @_nurunnisa_ nerdesin kız sen Eses07 aman bana gelince kaybol ( artık size kuzu felan yok böle seslenicem )
Gezeyrum mavisimCirkeflesirim hee nerdesinizzzzzzzOeksuez boyu devrilesice anca gez Zeytintanem popon donsun mustehak sana ByNkoaLa kıkırdak nerdesinnn !! gulse14 + T Tatlianne20 + Kmsl Hnd dogurucaniz diye kurtulamazsiniz elimden @_nurunnisa_ nerdesin kız sen Eses07 aman bana gelince kaybol ( artık size kuzu felan yok böle seslenicem )
Oh gez anca pis seni ben neyim burdaGezeyrum mavisim
Geç yemeyin su yemekleriiii ben bekliyorum sonraGüzel meleletim
Neee
burası 35° nem %1000000
Aynen öyle ya
Hava 35° hissedilen %100000°°°
Ayyy kışın bile 17 olur burası
Ora neresi
gel değişelim
Kuzu yemek faslı için çıktım
Nsılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?