- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.341
Gel Sığacık dayız mavisimOh gez anca pis seni ben neyim burdabekliyim anca
Kiz yok ne gezmesi mideyi üsüttüm ben galibaCirkeflesirim hee nerdesinizzzzzzzOeksuez boyu devrilesice anca gez Zeytintanem popon donsun mustehak sana ByNkoaLa kıkırdak nerdesinnn !! @gulse14 + T Tatlianne20 + Kmsl Hnd dogurucaniz diye kurtulamazsiniz elimden @_nurunnisa_ nerdesin kız sen @Eses07 aman bana gelince kaybol ( artık size kuzu felan yok böle seslenicem )
@Nnuurrrumun nişanı var o muaf
Kiz internetim bitti kiytirik otelin wifi yina kaldimHuhu kızlar toplanin bea sohbet sessizlesti kahve yapayim size kendime yaptim ama sizsiz geçmiyor bacilar.
EternaaLLove @gulse14 Oeksuez @_nurunnisa_ @Eses07 ByNkoaLa Zeytintanem @Nnuurrr @_Silent Scream_ @V u s k a @Nothappymy Kmsl Hnd
Kuzu anahtari önümüzdeki hafta alıyorum şimdi adama takma beniiGel Sığacık dayız mavisim
Ohhhh iyi olmuş sana beni unutursaniz böle hasta olursunuzKiz yok ne gezmesi mideyi üsüttüm ben galiba
Hahahahhhh kız sen alemsin var ya....belim çok ağrıyor canım ya ateş basıyor anlamadım niye böyle oldum..doktora gitsem hemen Doğuma alacak bende ne kadar durursa o kadar daha gelişir diye gitmiyorum inşallah Perşembe’ye kadar dayanırımCirkeflesirim hee nerdesinizzzzzzzOeksuez boyu devrilesice anca gez Zeytintanem popon donsun mustehak sana ByNkoaLa kıkırdak nerdesinnn !! @gulse14 + T Tatlianne20 + Kmsl Hnd dogurucaniz diye kurtulamazsiniz elimden @_nurunnisa_ nerdesin kız sen @Eses07 aman bana gelince kaybol ( artık size kuzu felan yok böle seslenicem )
@Nnuurrrumun nişanı var o muaf
Dayan kız hemen doğurma napcam ben gidersenHahahahhhh kız sen alemsin var ya....belim çok ağrıyor canım ya ateş basıyor anlamadım niye böyle oldum..doktora gitsem hemen Doğuma alacak bende ne kadar durursa o kadar daha gelişir diye gitmiyorum inşallah Perşembe’ye kadar dayanırım
Tmm tmm uzanıyom zaten..eşim gece çalışıyor bugün kızıma biraz masaj yaptırdım klima karşısındayım ama yine de ter içindeyimDayan kız hemen doğurma napcam ben gidersenuzanarak da olsa konuş benimle kuzu enişte kişisine masaj yaptir
Canim benim yok dikkat ediyorum :) sen nasilsin? Napiosun?Ohhhh iyi olmuş sana beni unutursaniz böle hasta olursunuzbebise bulaştırma sakın sen çek hastalığı kıyamaz teyzesi çünkü ona
Yapsın kuzu yapsın yok öyle bedavaya abla olmakTmm tmm uzanıyom zaten..eşim gece çalışıyor bugün kızıma biraz masaj yaptırdım klima karşısındayım ama yine de ter içindeyim
Napim canimcim çok yanlizlastim bu ara buralarda :) kimseler yok pekCanim benim yok dikkat ediyorum :) sen nasilsin? Napiosun?
Aynen çok istiyordu kardeşi oldun mecbur yapıcak...canım aslında son hafta kendime iyi bakim hasta olmayayım diyorum ama çok terliyorum bu seferde nefes alamıyorum sen neler yapıyorsun bakalımYapsın kuzu yapsın yok öyle bedavaya abla olmakkız klimanın karşısında da pek oturma hasta olursun
Napim kuzu eşim tvyi kaptı ps oynuyo bende balkonda pinekliyorumAynen çok istiyordu kardeşi oldun mecbur yapıcak...canım aslında son hafta kendime iyi bakim hasta olmayayım diyorum ama çok terliyorum bu seferde nefes alamıyorum sen neler yapıyorsun bakalım
Napim canım yemek yedik çay içtik eşim psyle oynuyo bende burdayım
Almanya tatlimm buyur gel degiselimmmGüzel meleletim
Neee
burası 35° nem %1000000
Aynen öyle ya
Hava 35° hissedilen %100000°°°
Ayyy kışın bile 17 olur burası
Ora neresi
gel değişelim
Kuzu yemek faslı için çıktım
Nsılsın
Yaaa solee o enişteye erken gitsin
Bende yemegimi yedim mutfagimi topladimmm geldimmmm
Yarim
Saat sonra komple sizinin esim daha henüz evde
Almanya tatlimm buyur gel degiselimmm
İyi canım valla burda balkonda oturulmuyor çok sıcak çok sıcakNapim kuzu eşim tvyi kaptı ps oynuyo bende balkonda pinekliyorum
Burasıda yaniyo kuzucum eşim son ses oynadığı için onun attığı yediği golleri cekemicem mis gibi temiz hava alıyorum dışardaİyi canım valla burda balkonda oturulmuyor çok sıcak çok sıcak
Ayyyyy hiç gelemem valla öyle işlere benim eşim maç dahi izlemezBurasıda yaniyo kuzucum eşim son ses oynadığı için onun attığı yediği golleri cekemicem mis gibi temiz hava alıyorum dışarda
Valla benim ki bayılır maçlara gitmeyi PS oynamayı halı sahaya gitmeye adam seviyo napimAyyyyy hiç gelemem valla öyle işlere benim eşim maç dahi izlemez
Erken gitti vallaYaaa solee o enişteye erken gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?