- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.361
Niye kuzucum naptıErken gitti valla
Annesine cikti simdi
Bugün yine sinir etti beni
Yani seviyorsa yapacak bişey YÖKValla benim ki bayılır maçlara gitmeyi PS oynamayı halı sahaya gitmeye adam seviyo napim
Ilgi istiyorum ne istiyorsun benden diyorNiye kuzucum naptı
:)) GS bı maçı kaybetsin bizim evde cenaze çıkmış gibi olurYani seviyorsa yapacak bişey YÖK
Bu erkek milleti hep aynı kuzucum ki sıkma sen canınıIlgi istiyorum ne istiyorsun benden diyor
Kardesinle telefonda konusuyor bisey soruyorum "senin kardesinle konusunca ben sana soruyormuyum " diyor
Tutturmus kisin arkadaslarla türkiyeye maca gidicem.. ama ben diyince "2 hafta sonra türkiyeye gittigimizde bikac gün annemlerde kaliyim sen de memlekette islerini hallet" diye. Yok olmaz senin tek basina ne isin var orda demesini biliyor
Ne yapiyim kuzum? Bak arabalarla cok ilgileniyor ve seviyor da. Araba aliyor tamir edip satiyor ben o isine karismam. Herzaman aynlayisla karsilarim kararlarini onun bana yaptigina bak.Bu erkek milleti hep aynı kuzucum ki sıkma sen canını
Kuzu bı iki gün ilgisiz bırak önüne yemeğini koy bak nasıl salça oluyo sanaNe yapiyim kuzum? Bak arabalarla cok ilgileniyor ve seviyor da. Araba aliyor tamir edip satiyor ben o isine karismam. Herzaman aynlayisla karsilarim kararlarini onun bana yaptigina bak.
Öyle yapiyimKuzu bı iki gün ilgisiz bırak önüne yemeğini koy bak nasıl salça oluyo sanakaçan kovalanir olayına geç
Kuzu arada benimkinede ne oldum havalarına giriyor sen yıkadım kücüldü mü ben yikamiyorum makine yıkıyor diyorum begenmiyosan elinde yıka diyorum hemen eski tartismalarimizdan benim haklı olduğum konuları getiriyorum evden kaçar gibi kaciyo :))Öyle yapiyim
En iyisi kuzum bak bugün ne oldu
Cuma namazina gidicek. Ablasi ona tshirt almis. Giydi "yikadin tshirtim kücüldü" diyor (evlendigimizin ilk zamaninda birkere yanlis yikadim kiyafetleri kücüldü ondan diyor)
Dedim "bir kere yaptim diye hep yanlis yikayacak degilim. Ablana söyle bidahakine senin bedeninde alsin alacagi seyi" dedim. Kizdi gitti. Cumadan geldi bisey olmamis gibi...
Aaa bak bu cok iyi bir taktik kuzum :)Kuzu arada benimkinede ne oldum havalarına giriyor sen yıkadım kücüldü mü ben yikamiyorum makine yıkıyor diyorum begenmiyosan elinde yıka diyorum hemen eski tartismalarimizdan benim haklı olduğum konuları getiriyorum evden kaçar gibi kaciyo :))
Kuzu kuyruğu dik tutcan sen bunalcagina o bunalsin benimki maç delisidir İstanbul'a maça gidicekti tutturdum bende gelicem diye gittik o akşam maça gitmişti bende bı güzel kuzenlerimle bendeki kartı somurdum ama biraz bozuk gitmiştik limiti kilitledigimi öğrenince hemen kafası dagildiAaa bak bu cok iyi bir taktik kuzum :)
Bikac ipucu daha verirmisin
Bende dedim zaten maca bende gelirim. Stada gitmesem bile teyzem var onunla vakit geciririm. Yok olmazmis. Varya bundan sonra kendi istedigimi yapicam hic onun keyfini bekleyemem.Kuzu kuyruğu dik tutcan sen bunalcagina o bunalsin benimki maç delisidir İstanbul'a maça gidicekti tutturdum bende gelicem diye gittik o akşam maça gitmişti bende bı güzel kuzenlerimle bendeki kartı somurdum ama biraz bozuk gitmiştik limiti kilitledigimi öğrenince hemen kafası dagildibu adamları tek dertle bogmican azcik iki üç sıkıntı yaratican ki uysalliginin değerini bilsin
Hosgeldin tatlimmIyi aksamlar hatunlar
Hic kuzum ya internetim bitti :) ordan burdan girmeye calisiyorum öyleNapim canimcim çok yanlizlastim bu ara buralarda :) kimseler yok pekbirinizi buluyorum öteki kayboluyor sen neler yapıyorsun bakimm
Haketti tabi kuzu bı kaç gün buz gibi ol nasıl tıpış tıpış geliyo bak görBende dedim zaten maca bende gelirim. Stada gitmesem bile teyzem var onunla vakit geciririm. Yok olmazmis. Varya bundan sonra kendi istedigimi yapicam hic onun keyfini bekleyemem.
Iyi yapmisin kuzum haketti demek
Tamamdir ügretmenimHaketti tabi kuzu bı kaç gün buz gibi ol nasıl tıpış tıpış geliyo bak görozaman sende sana kal dediği yerde rahat durma
Kaç gün var bakım tatilin bitmesine ne zaman kavuscazHic kuzum ya internetim bitti :) ordan burdan girmeye calisiyorum öyle
Ayyy cok zor oluyor öyleHic kuzum ya internetim bitti :) ordan burdan girmeye calisiyorum öyle
Hahhahaha eşim benim bu yaptıklarımı bı bilse varya ozaman bana öğretmen lazım olurTamamdir ügretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?