Niye kuzucum naptı
Ilgi istiyorum ne istiyorsun benden diyor
Kardesinle telefonda konusuyor bisey soruyorum "senin kardesinle konusunca ben sana soruyormuyum " diyor
Tutturmus kisin arkadaslarla türkiyeye maca gidicem.. ama ben diyince "2 hafta sonra türkiyeye gittigimizde bikac gün annemlerde kaliyim sen de memlekette islerini hallet" diye. Yok olmaz senin tek basina ne isin var orda demesini biliyor

Bu erkek milleti hep aynı kuzucum ki sıkma sen canını

Ne yapiyim kuzum? Bak arabalarla cok ilgileniyor ve seviyor da. Araba aliyor tamir edip satiyor ben o isine karismam. Herzaman aynlayisla karsilarim kararlarini onun bana yaptigina bak.
Kuzu bı iki gün ilgisiz bırak önüne yemeğini koy bak nasıl salça oluyo sana kaçan kovalanir olayına geç

Kuzu bı iki gün ilgisiz bırak önüne yemeğini koy bak nasıl salça oluyo sana kaçan kovalanir olayına geç
Öyle yapiyim
En iyisi kuzum bak bugün ne oldu
Cuma namazina gidicek. Ablasi ona tshirt almis. Giydi "yikadin tshirtim kücüldü" diyor (evlendigimizin ilk zamaninda birkere yanlis yikadim kiyafetleri kücüldü ondan diyor)
Dedim "bir kere yaptim diye hep yanlis yikayacak degilim. Ablana söyle bidahakine senin bedeninde alsin alacagi seyi" dedim. Kizdi gitti. Cumadan geldi bisey olmamis gibi...

Kuzu arada benimkinede ne oldum havalarına giriyor sen yıkadım kücüldü mü ben yikamiyorum makine yıkıyor diyorum begenmiyosan elinde yıka diyorum hemen eski tartismalarimizdan benim haklı olduğum konuları getiriyorum evden kaçar gibi kaciyo :))

Aaa bak bu cok iyi bir taktik kuzum :)
Bikac ipucu daha verirmisin

Aaa bak bu cok iyi bir taktik kuzum :)
Bikac ipucu daha verirmisin
Kuzu kuyruğu dik tutcan sen bunalcagina o bunalsin benimki maç delisidir İstanbul'a maça gidicekti tutturdum bende gelicem diye gittik o akşam maça gitmişti bende bı güzel kuzenlerimle bendeki kartı somurdum ama biraz bozuk gitmiştik limiti kilitledigimi öğrenince hemen kafası dagildi bu adamları tek dertle bogmican azcik iki üç sıkıntı yaratican ki uysalliginin değerini bilsin

Bende dedim zaten maca bende gelirim. Stada gitmesem bile teyzem var onunla vakit geciririm. Yok olmazmis. Varya bundan sonra kendi istedigimi yapicam hic onun keyfini bekleyemem.
Iyi yapmisin kuzum haketti demek

Bende dedim zaten maca bende gelirim. Stada gitmesem bile teyzem var onunla vakit geciririm. Yok olmazmis. Varya bundan sonra kendi istedigimi yapicam hic onun keyfini bekleyemem.
Iyi yapmisin kuzum haketti demek
Haketti tabi kuzu bı kaç gün buz gibi ol nasıl tıpış tıpış geliyo bak gör ozaman sende sana kal dediği yerde rahat durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…