- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.061
Gecti findigim bugün 3. gün olmasi gerekiyordu.. testi dün sabah yaptim.Günün geçti mi kuzum
Bazen erken yaptığında testi yanlış çıkabiliyor ben hala senin hamis olduğundan supheleniyorm
İyiyiz cnm çok şükür bebişin de bende iyiyiz sen neler yaptın bakimKolay gelsin kuzumm hic sevmiyorum temizlik yapmayi da mecbur... bende yarin yapicam cumartesi dügün var...
Tatlimm ne konustunuz okadar cok dicektim asada okudum
Olayin basini bilmiyorum kusum ama sen yapicani yapmisin. Böyle bir durumda bile naz yapmayi düsünüyorsa kayinvaliden dursun oturdugu yerde... nolur sen canini sıkma bak bebis hissediyor.
Oh ne güzel yaa tadini cikar denizin suyun havanin... benim burada götüm donuyor
Findigimmm hic soramadim seni dogumdan sonra. Nasilsiniz iyimisiniz? Bebis evine alistimi siz alistiniz mi bebise?
Ya eltine gicik oldum. Hem davetsiz geliyor (tamam gelsin ona bisey deniyorum) ama bari insan icinde laf sokmasin. Bu kadinin isi gücü seninle. En iyisi ondan uzak durmak yoksa üzülen o olur bence..suclusu da sen..
Oh iyi demis :)
Bence bir hafta bekle gelmezse bi daha test yapGecti findigim bugün 3. gün olmasi gerekiyordu.. testi dün sabah yaptim.
Cok sevindim tatlimİyiyiz cnm çok şükür bebişin de bende iyiyiz sen neler yaptın bakim
Esim de diyor bikac gün sonra tekrar yapalim bi test diye.. bugün daha bisey yemedim kahvaltiyla duruyorumBence bir hafta bekle gelmezse bi daha test yap
Bitanem
Alla alla bilmiyirm ben zamana bıraktım artik ama hissediyorumCok sevindim tatlimbenimde canim
Bebek sevmek istedibenim yerime de kokla olur mi
Esim de diyor bikac gün sonra tekrar yapalim bi test diye.. bugün daha bisey yemedim kahvaltiyla duruyorumne yesem acaba karnim da cok ac degil
Olur tatlım koklarımCok sevindim tatlimbenimde canim
Bebek sevmek istedibenim yerime de kokla olur mi
Esim de diyor bikac gün sonra tekrar yapalim bi test diye.. bugün daha bisey yemedim kahvaltiyla duruyorumne yesem acaba karnim da cok ac degil
Alla alla bilmiyirm ben zamana bıraktım artik ama hissediyorum
Dün sabah yaptim negatif ciktiOlur tatlım koklarımsen ne yaptın testi
Ahhahaha sanki ben hamileyim de zamana bıraktım demiş gbi oldudeli yaaa
Olsun kuzum :) catlak var mi karnında falanOturuyom kuzum kvlen konuştuk 2 saat acti teli şükür:)
Oturdum bugün sonra bir dus alıp mutfaga gececem.yemek yapcam sen napiyon canım
Galiba s o nlara iyibbir firladi:)
Olabilir cnm vücut kendini toparlıyordur ben ilk kızımda hapı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kalmıştımDün sabah yaptim negatif cikti
Acaba dogum kontrol hapini biraktigim icin vücudum dengesizlestimi?
Ahhahaha sanki ben hamileyim de zamana bıraktım demiş gbi olduhahahaha
Hayir kuzum catlak yokOlsun kuzum :) catlak var mi karnında falan
Amin canm hagirlisiyla gelsin inşaynen öyle oldu
Bende zamana biraktim nezaman isterse gelsin ama beni böyle celiskide birakmasin
Evet aşırı kireçli çaydanlığımı sürekli temizliyorum mesela ama içi hemen yine kireç oluyor. Bende sıktığım limonlari atıyorum caydanlikla ketilin içine o iyi oluyor mecbur kalırsam da porçöz kullanıyorumCanim okudum sende haklisin valla, acaba esin kendi içinde stres mi yaşıyor da sana böyle davraniyor bilemedim...
Sorunlarinizi açik açik konuşmaniz lazim birbirinize lâf carparak değil ...
Kayinvaliden sorunlu birine benziyor anladiğim kadariyla
Sana sabirlar diliyorum canim benim umarim düzelirsiniz Allah yardimcin olsun
Canim deterjaninda iyiymis ama sular mi çok kireçli acaba ondan da olabilir...
Sübüş ne demek canim?
Napiyon kiz hic sesin cikmiyor
Canim bende bu kadar ince iş yapmadım hamile olduğumdan beri yüzeysel temizlik yaptım hep ama şimdi doğum olacak mecbur ince temizlik yapıyorumKolay gelsin kuzumm hic sevmiyorum temizlik yapmayi da mecbur... bende yarin yapicam cumartesi dügün var...
Tatlimm ne konustunuz okadar cok dicektim asada okudum
Olayin basini bilmiyorum kusum ama sen yapicani yapmisin. Böyle bir durumda bile naz yapmayi düsünüyorsa kayinvaliden dursun oturdugu yerde... nolur sen canini sıkma bak bebis hissediyor.
Oh ne güzel yaa tadini cikar denizin suyun havanin... benim burada götüm donuyor
Findigimmm hic soramadim seni dogumdan sonra. Nasilsiniz iyimisiniz? Bebis evine alistimi siz alistiniz mi bebise?
Ya eltine gicik oldum. Hem davetsiz geliyor (tamam gelsin ona bisey deniyorum) ama bari insan icinde laf sokmasin. Bu kadinin isi gücü seninle. En iyisi ondan uzak durmak yoksa üzülen o olur bence..suclusu da sen..
Oh iyi demis :)
Kiz ben onu Tatlianneye yazmadim miHayir kuzum catlak yok
Yap tabi canm zaten yapman lazm dovucem bu hamisleri yaaaa !Canim bende bu kadar ince iş yapmadım hamile olduğumdan beri yüzeysel temizlik yaptım hep ama şimdi doğum olacak mecbur ince temizlik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?