- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.081
Amanın ben bu kadar iş yaptığım halde eşimin yengesi diğer eltisine gülçin pis demiş ben anlamadım bu insanların temizlik anlayışını zaten daha ne yapayım ev eski göstermiyor benim suçum muYap tabi canm zaten yapman lazm dovucem bu hamisleri yaaaa !
Eksiği olan eksik bulur bitanem gerçekten ev eski olunca gostermiyor biliyorum kendm yaşam onu ama sen neden kendini stresten sokuyorsn herkesin temizlik anlayışı farkliAmanın ben bu kadar iş yaptığım halde eşimin yengesi diğer eltisine gülçin pis demiş ben anlamadım bu insanların temizlik anlayışını zaten daha ne yapayım ev eski göstermiyor benim suçum mubende çok kafaya takıyorum kuzum doğumdan sonra böyle temizlik yapamam diye yapıorum simdiden
Kolay gelsin kuzummmCanımm valla sorma misafir vardı işte bitmedi işler. Temizlik falan :)
Tabiki evin temiz olsun geldiginde hem bebis icin de daha iyi olur.Canim bende bu kadar ince iş yapmadım hamile olduğumdan beri yüzeysel temizlik yaptım hep ama şimdi doğum olacak mecbur ince temizlik yapıyorum
Kiz ben onu Tatlianneye yazmadim misana mi yazmışım kafam karıştı
Ben yapayım da kuzum zoruma gidiyor sonra arkadan laf duyuncaEksiği olan eksik bulur bitanem gerçekten ev eski olunca gostermiyor biliyorum kendm yaşam onu ama sen neden kendini stresten sokuyorsn herkesin temizlik anlayışı farkli
Senin hatlar karışmışKolay gelsin kuzummm
Tabiki evin temiz olsun geldiginde hem bebis icin de daha iyi olur.
bende diyorum daha bende catlak ne arasin
benimkiler hep karisik
Kolay gelsin canim benim bizde bebisle yollardayiz eve dönüş yapiyoruzOturuyom kuzum kvlen konuştuk 2 saat acti teli şükür:)
Oturdum bugün sonra bir dus alıp mutfaga gececem.yemek yapcam sen napiyon canım
Galiba s o nlara iyibbir firladi:)
Sağol canım evet eşimde kabul ediyor annesinin sorumlu olduğunu ve eşimle bugün konuştuk tabi ben fena patladım biraz da sınır krizi geçirdim sakinleştirdi gittik dışarıda konuştuk tamam kabul diyor bakalım gelişmeleri bilgilendirecegim. Heleki kaynanamıCanim okudum sende haklisin valla, acaba esin kendi içinde stres mi yaşıyor da sana böyle davraniyor bilemedim...
Sorunlarinizi açik açik konuşmaniz lazim birbirinize lâf carparak değil ...
Kayinvaliden sorunlu birine benziyor anladiğim kadariyla
Sana sabirlar diliyorum canim benim umarim düzelirsiniz Allah yardimcin olsun
Tatlım sağol ama kaynanamı görsen katıl olursun tüm sülale nefret ediyor gıcık işte bugün konuştum sınır krizleri boğazım ağrıyor yeter dedim nereye kadar böyle gitmek istediğimi söyledim. O da biraz korktu ama konuştuk tamam dedi bakalım neler olacak. Biliyor musun bebeğinin adını uğur böceği koydum ona öyle kiyafetler alaçam öyle süsler çok hoşuma gittiCanim haklisin ama bu strestli gunlerden gectik hele ne kavgalar ne gunler geçti bziim bide bebek sorunlu hersey üst uste nazlanamiyorsun en güzel gunlerin heba oluyor inan birde hamilelik psikolojisi bole yapıyor biraz ilgi destek beraberlik istiyon anliyom annesininde etksi var sen bosver ne annesini kotule nede bisi de sen moreli yuksek tut biraz yalniz birak yemene icmene bak bebegine strest yaoma sukret ve sabret sağlıklı olsun dua et birde bunlarla ugrasma zamanla düzelir bazen erkekler bole iclerine kendilerine bozden cok kapaniyor sanki tum yuk onlarda gibi inlar strestteler sen biraz yalniz birak ve sonra beraber bisiler yaomaya calis be eginizin hayalini kurun güzel vakitler gecirin inşallah düzelir balım. Daha önce yazdimda sarj bitti kapandi.
Kesinlikle katılıyorum bihtercim canım kardeşim. Evime gelen misafir s3n nasıl hep evini böyle temiz tutarsın gece yarışı gelsen sabahın körü gelsek habersiz gelsek yine temiz ama gel gorki kaynanam etrafa bakıyor yerde kenarda kasıkta çaydanlıkta birşey bulimda söylim. Boşver cehennem zebanilerine beğendirmesin kendi için evi eşi çocukları için yapsınEksiği olan eksik bulur bitanem gerçekten ev eski olunca gostermiyor biliyorum kendm yaşam onu ama sen neden kendini stresten sokuyorsn herkesin temizlik anlayışı farkli
Canim okudum sende haklisin valla, acaba esin kendi içinde stres mi yaşıyor da sana böyle davraniyor bilemedim...
Sorunlarinizi açik açik konuşmaniz lazim birbirinize lâf carparak değil ...
Kayinvaliden sorunlu birine benziyor anladiğim kadariyla
Sana sabirlar diliyorum canim benim umarim düzelirsiniz Allah yardimcin olsun
Canim deterjaninda iyiymis ama sular mi çok kireçli acaba ondan da olabilir...
Sübüş ne demek canim?
@umudu beklemekByNkoaLa T Tatlianne20 Eses07 Oeksuez N Nnuurrr gulse14 @kimi unuttuysam affetsin hepiniz neler yapiyorsunuz kizlar
Bugün yirttin deseneBenim bugün izin günüm, kayinvalide de yicez yemegimizi..
Aynen öyle kuzum skmiyorum pek okadar artik huyu belli bende yine gorevimi yapiyom. 3 gelin alirsa sirami veririm onlarda napcak yimede allah cektirmesin istemem ama yapmadigim seyler uzerine diserim okadar seyden sinra hep yine ararim alisti bana artik ötekiler bunu yapcakmi. Kucugiz ya hep alttan alcaz allah bilir işini diyorum geçiyorum.Kolay gelsin kuzumm hic sevmiyorum temizlik yapmayi da mecbur... bende yarin yapicam cumartesi dügün var...
Tatlimm ne konustunuz okadar cok dicektim asada okudum
Olayin basini bilmiyorum kusum ama sen yapicani yapmisin. Böyle bir durumda bile naz yapmayi düsünüyorsa kayinvaliden dursun oturdugu yerde... nolur sen canini sıkma bak bebis hissediyor.
Oh ne güzel yaa tadini cikar denizin suyun havanin... benim burada götüm donuyor
Findigimmm hic soramadim seni dogumdan sonra. Nasilsiniz iyimisiniz? Bebis evine alistimi siz alistiniz mi bebise?
Ya eltine gicik oldum. Hem davetsiz geliyor (tamam gelsin ona bisey deniyorum) ama bari insan icinde laf sokmasin. Bu kadinin isi gücü seninle. En iyisi ondan uzak durmak yoksa üzülen o olur bence..suclusu da sen..
Oh iyi demis :)
Hoşgeldin özledik seni kuzuKızlar canlarım benim napiyosunuz :) nasılsınz
Hic sorma bir ay once yok diyordum cogaldi heryerim karin pek degilde basenler kenarlarOlsun kuzum :) catlak var mi karnında falan
Sohbet ev isleri yemek hazirlik bura yuvarlandik sen ne ettim kzuumIyi aksamlar kizlar.bende bugun yogunluktan giremedim pek.neler yaptiniz?
Hayırlı yolculuklar canim dikkat etKolay gelsin canim benim bizde bebisle yollardayiz eve dönüş yapiyoruz
Ben katil olmadiysam sen opman bosver kuzum bebegini strese sokma benim gibi baslarda cok uzdum yavrumu cokkk. Ay nekadar guzel duygu canim ya..Tatlım sağol ama kaynanamı görsen katıl olursun tüm sülale nefret ediyor gıcık işte bugün konuştum sınır krizleri boğazım ağrıyor yeter dedim nereye kadar böyle gitmek istediğimi söyledim. O da biraz korktu ama konuştuk tamam dedi bakalım neler olacak. Biliyor musun bebeğinin adını uğur böceği koydum ona öyle kiyafetler alaçam öyle süsler çok hoşuma gitti
Esesim nasılsınOturuyorum canım sen nasılsın
Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür masallah kuzucum çok yardımcı oluyor görsen öyle uslukiBugün yirttin desene
Aynen öyle kuzum skmiyorum pek okadar artik huyu belli bende yine gorevimi yapiyom. 3 gelin alirsa sirami veririm onlarda napcak yimede allah cektirmesin istemem ama yapmadigim seyler uzerine diserim okadar seyden sinra hep yine ararim alisti bana artik ötekiler bunu yapcakmi. Kucugiz ya hep alttan alcaz allah bilir işini diyorum geçiyorum.
Hoşgeldin özledik seni kuzu
Hic sorma bir ay once yok diyordum cogaldi heryerim karin pek degilde basenler kenarlar
Sohbet ev isleri yemek hazirlik bura yuvarlandik sen ne ettim kzuum
Hayırlı yolculuklar canim dikkat et
Ben katil olmadiysam sen opman bosver kuzum bebegini strese sokma benim gibi baslarda cok uzdum yavrumu cokkk. Ay nekadar guzel duygu canim ya..
Ay nazar degmesin findigima uslu uslu annesini uzmeden gitsin :)Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür masallah kuzucum çok yardımcı oluyor görsen öyle usluki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?