Yap tabi canm zaten yapman lazm dovucem bu hamisleri yaaaa !
Amanın ben bu kadar iş yaptığım halde eşimin yengesi diğer eltisine gülçin pis demiş ben anlamadım bu insanların temizlik anlayışını zaten daha ne yapayım ev eski göstermiyor benim suçum mu bende çok kafaya takıyorum kuzum doğumdan sonra böyle temizlik yapamam diye yapıorum simdiden

Eksiği olan eksik bulur bitanem gerçekten ev eski olunca gostermiyor biliyorum kendm yaşam onu ama sen neden kendini stresten sokuyorsn herkesin temizlik anlayışı farkli

Canımm valla sorma misafir vardı işte bitmedi işler. Temizlik falan :)
Kolay gelsin kuzummm

Canim bende bu kadar ince iş yapmadım hamile olduğumdan beri yüzeysel temizlik yaptım hep ama şimdi doğum olacak mecbur ince temizlik yapıyorum
Tabiki evin temiz olsun geldiginde hem bebis icin de daha iyi olur.
Kiz ben onu Tatlianneye yazmadim mi sana mi yazmışım kafam karıştı
bende diyorum daha bende catlak ne arasin

Sağol canım evet eşimde kabul ediyor annesinin sorumlu olduğunu ve eşimle bugün konuştuk tabi ben fena patladım biraz da sınır krizi geçirdim sakinleştirdi gittik dışarıda konuştuk tamam kabul diyor bakalım gelişmeleri bilgilendirecegim. Heleki kaynanamı

Tatlım sağol ama kaynanamı görsen katıl olursun tüm sülale nefret ediyor gıcık işte bugün konuştum sınır krizleri boğazım ağrıyor yeter dedim nereye kadar böyle gitmek istediğimi söyledim. O da biraz korktu ama konuştuk tamam dedi bakalım neler olacak. Biliyor musun bebeğinin adını uğur böceği koydum ona öyle kiyafetler alaçam öyle süsler çok hoşuma gitti

Eksiği olan eksik bulur bitanem gerçekten ev eski olunca gostermiyor biliyorum kendm yaşam onu ama sen neden kendini stresten sokuyorsn herkesin temizlik anlayışı farkli
Kesinlikle katılıyorum bihtercim canım kardeşim. Evime gelen misafir s3n nasıl hep evini böyle temiz tutarsın gece yarışı gelsen sabahın körü gelsek habersiz gelsek yine temiz ama gel gorki kaynanam etrafa bakıyor yerde kenarda kasıkta çaydanlıkta birşey bulimda söylim. Boşver cehennem zebanilerine beğendirmesin kendi için evi eşi çocukları için yapsın

Uydurma nick takıyorum
Südür
Sübüş
Sübük
Arkadaşla espri anlamında

Benim bugün izin günüm, kayinvalide de yicez yemegimizi..
Bugün yirttin desene
Aynen öyle kuzum skmiyorum pek okadar artik huyu belli bende yine gorevimi yapiyom. 3 gelin alirsa sirami veririm onlarda napcak yimede allah cektirmesin istemem ama yapmadigim seyler uzerine diserim okadar seyden sinra hep yine ararim alisti bana artik ötekiler bunu yapcakmi. Kucugiz ya hep alttan alcaz allah bilir işini diyorum geçiyorum.
Kızlar canlarım benim napiyosunuz :) nasılsınz
Hoşgeldin özledik seni kuzu
Olsun kuzum :) catlak var mi karnında falan
Hic sorma bir ay once yok diyordum cogaldi heryerim karin pek degilde basenler kenarlar
Iyi aksamlar kizlar.bende bugun yogunluktan giremedim pek.neler yaptiniz?
Sohbet ev isleri yemek hazirlik bura yuvarlandik sen ne ettim kzuum
Kolay gelsin canim benim bizde bebisle yollardayiz eve dönüş yapiyoruz
Hayırlı yolculuklar canim dikkat et
Ben katil olmadiysam sen opman bosver kuzum bebegini strese sokma benim gibi baslarda cok uzdum yavrumu cokkk. Ay nekadar guzel duygu canim ya..

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür masallah kuzucum çok yardımcı oluyor görsen öyle usluki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…