- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.041
Eti bizim kemiği senin yavrucağinYiyeyiye bitirdiniz kemileri kaldi usagun :))
Kolay gelsin kuzumm hic sevmiyorum temizlik yapmayi da mecbur... bende yarin yapicam cumartesi dügün var...Temizliiiiikk çoook isim var çoooksen napiyosun canım
Tatlimm ne konustunuz okadar cok dicektim asada okudumOturuyom kuzum kvlen konuştuk 2 saat acti teli şükür:)
Oturdum bugün sonra bir dus alıp mutfaga gececem.yemek yapcam sen napiyon canım
Galiba s o nlara iyibbir firladi:)
Olayin basini bilmiyorum kusum ama sen yapicani yapmisin. Böyle bir durumda bile naz yapmayi düsünüyorsa kayinvaliden dursun oturdugu yerde... nolur sen canini sıkma bak bebis hissediyor.ByNkoaLa D __Dahlia__ bugün kvlen konuştuk çözdük sayılır yok yine bem gelmem annen yakin sana o gelir fizirdadi bende artik nediyim anne dedim ikinizde ilk torun ikimizide isterim kim destek olcak bole günde yanimda opmanizi isterim falan ne isimiz iki kişi benimde islerim var falan baksin annen işte naz yapar gibi okul aciliyor falan dedim en sonda nediyim artik olede.desem bole diyon bole.desem ole en iyisi biraz annem gelsin gitsin boraz sen Rabbinde bana gic versinki çabuk ayaklanayim toparlanayim dedim. Ole ole konuştuk artik kendi bilir ben yomede sundum senide annemide isterim diye baska kim var bana destek olan sizsizniz diye yine arayıp bugün ben yaptım herzamanki gibi. Kucuklugumu sizden duam saglikla kimseye muhtac etmesin yavrumu bana güç versin baska bsii demiyorum.
Oh ne güzel yaa tadini cikar denizin suyun havanin... benim burada götüm donuyorDenizden geldim oturuyorm balım sen nabiyorsub
Findigimmm hic soramadim seni dogumdan sonra. Nasilsiniz iyimisiniz? Bebis evine alistimi siz alistiniz mi bebise?Cnm aşkınında bugün Doğum olacaktı yalnız benim cadı aceleci davrandı cumartesi akşam aniden suyum gelmeye başlayınca acil Doğum oldu....çok şükür iyi canım....rabbim seni de hayırlısı ve sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah
Hiç kuzum ya bebek davası eltim kayınvalidemin kız kardeşi felan
Ya eltine gicik oldum. Hem davetsiz geliyor (tamam gelsin ona bisey deniyorum) ama bari insan icinde laf sokmasin. Bu kadinin isi gücü seninle. En iyisi ondan uzak durmak yoksa üzülen o olur bence..suclusu da sen..Ya kuzu kvdem kız kardeşiyle geldi bunu duyan eltim damlası neyse kahvaltıya oturcaz benim araba davami açtı ondan bişey çıkmayınca buvevdede bı bebek sesi duyamadik dedi bende actim agzimi
Oh iyi demis :)Yerim sizi kızlar kvdem yicek gibi bakıyordu ama hadi onlar dese anlarım babane olmak istiyo derim ama bu fazla oldu kvdemin kardeşi sende Serra gibi ugrasinca bişey mi buluşan ehliyet felan mi alsan dedi
Caninmm yaa bende seni seviyormmmm kalpSen unutulacak hatun musun??
Sen benim cilgin rossum sun..
Seviyorum senii
Belli bi süreden sonra eve gitmek istiyorsun artık kuzu çok yordu beni bugün valla yoruldm atıldım gittim valla :)Kolay gelsin kuzumm hic sevmiyorum temizlik yapmayi da mecbur... bende yarin yapicam cumartesi dügün var...
Tatlimm ne konustunuz okadar cok dicektim asada okudum
Olayin basini bilmiyorum kusum ama sen yapicani yapmisin. Böyle bir durumda bile naz yapmayi düsünüyorsa kayinvaliden dursun oturdugu yerde... nolur sen canini sıkma bak bebis hissediyor.
Oh ne güzel yaa tadini cikar denizin suyun havanin... benim burada götüm donuyor
Findigimmm hic soramadim seni dogumdan sonra. Nasilsiniz iyimisiniz? Bebis evine alistimi siz alistiniz mi bebise?
Ya eltine gicik oldum. Hem davetsiz geliyor (tamam gelsin ona bisey deniyorum) ama bari insan icinde laf sokmasin. Bu kadinin isi gücü seninle. En iyisi ondan uzak durmak yoksa üzülen o olur bence..suclusu da sen..
Oh iyi demis :)
Anliyorum seni kuzucummBelli bi süreden sonra eve gitmek istiyorsun artık kuzu çok yordu beni bugün valla yoruldm atıldım gittim valla :)
Eve gidince evden sıkıliyorm gitmeyince ozluyorm nası psikopatm anlamadımAnliyorum seni kuzucumm
Bend dün bütün gün evde degildim özlemisimsanki evde ne varsa...
Kuzumm çok sağ ol. Hepinize tek tek atıcam valla. Tekrar misafir geldi onlarla uğraştık temizlikle uğrslıyırum kuzu. Giremedim hiç. Nasıl yorgunum :)N Nnuurrr nişanin hayirli olsun kuzum nişanliğini göstercektin hani bize..
@Oeksuez tatil güzeli ortalarda yok nerdesin kuzum??
@umudu beklemek seroşum kuzum
@gulse14 kuzum
ByNkoaLa um canım
Zeytintanem güzel haberler yok mu?
Yalniz degilsin piskopat arkadasimmEve gidince evden sıkıliyorm gitmeyince ozluyorm nası psikopatm anlamadım
Bi de benim adam evi boyadı nasıl is bekliyor beni bilemiyorum valla daha çok onun stresti varYalniz degilsin piskopat arkadasimm
Canmmm gel sana yorgunluk kahvesi yaapayimKuzumm çok sağ ol. Hepinize tek tek atıcam valla. Tekrar misafir geldi onlarla uğraştık temizlikle uğrslıyırum kuzu. Giremedim hiç. Nasıl yorgunum :)
Aman allahimBi de benim adam evi boyadı nasıl is bekliyor beni bilemiyorum valla daha çok onun stresti var
Yap rossum yap ellerin dert görmesin :)Canmmm gel sana yorgunluk kahvesi yaapayim
Suan kestiremiyirm valla normalde cok dağınıktır isini temiz yapar ama esyalari yerine koydu mu koymadi mi bilmiyorum şuanAman allahimdüsünmek istemiyorummm
Seninki temizmi calisir yani etrafi dagitmadan yoksa benimki gibi her aldigini yerine koymayan tiplerden mi
Seninde güzel kalbinYap rossum yap ellerin dert görmesin :)
Nasılsın kuzun
Toplamistir biraz kuzum. Öyle birakacak degilSuan kestiremiyirm valla normalde cok dağınıktır isini temiz yapar ama esyalari yerine koydu mu koymadi mi bilmiyorum şuan
Napiyon kiz hic sesin cikmiyor
Günün geçti mi kuzumToplamistir biraz kuzum. Öyle birakacak degil
Benimde kasiklarim agriyor karnim sis.. off ne oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?