Temizliiiiikk çoook isim var çoook sen napiyosun canım
Kolay gelsin kuzumm hic sevmiyorum temizlik yapmayi da mecbur... bende yarin yapicam cumartesi dügün var...

Oturuyom kuzum kvlen konuştuk 2 saat acti teli şükür:)

Oturdum bugün sonra bir dus alıp mutfaga gececem.yemek yapcam sen napiyon canım

Galiba s o nlara iyibbir firladi:)
Tatlimm ne konustunuz okadar cok dicektim asada okudum

Olayin basini bilmiyorum kusum ama sen yapicani yapmisin. Böyle bir durumda bile naz yapmayi düsünüyorsa kayinvaliden dursun oturdugu yerde... nolur sen canini sıkma bak bebis hissediyor.

Denizden geldim oturuyorm balım sen nabiyorsub
Oh ne güzel yaa tadini cikar denizin suyun havanin... benim burada götüm donuyor

Findigimmm hic soramadim seni dogumdan sonra. Nasilsiniz iyimisiniz? Bebis evine alistimi siz alistiniz mi bebise?

Hiç kuzum ya bebek davası eltim kayınvalidemin kız kardeşi felan

Ya kuzu kvdem kız kardeşiyle geldi bunu duyan eltim damlası neyse kahvaltıya oturcaz benim araba davami açtı ondan bişey çıkmayınca buvevdede bı bebek sesi duyamadik dedi bende actim agzimi
Ya eltine gicik oldum. Hem davetsiz geliyor (tamam gelsin ona bisey deniyorum) ama bari insan icinde laf sokmasin. Bu kadinin isi gücü seninle. En iyisi ondan uzak durmak yoksa üzülen o olur bence..suclusu da sen..

Yerim sizi kızlar kvdem yicek gibi bakıyordu ama hadi onlar dese anlarım babane olmak istiyo derim ama bu fazla oldu kvdemin kardeşi sende Serra gibi ugrasinca bişey mi buluşan ehliyet felan mi alsan dedi
Oh iyi demis :)

Belli bi süreden sonra eve gitmek istiyorsun artık kuzu çok yordu beni bugün valla yoruldm atıldım gittim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…