- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.141
Micxxx bys canmmm
Yattım dizineGel sana ninni söyleyin
Oy oy oyyy siz minik poncik evimizin düzeninden mi konistinuz aman da amanAyy valla mutluluktan sanırım ya :) inşallah atanırsa evimizden düzenimizden evimizin duvar renginden falan konuştuk
Aptal Aptal gülüyorum :)))
L koltuk bakıcam şimdi
Allah huzurumuzu bozmasın inşallah. Bide çok uzun zamandır bekliyoruz canımm başkasını heyecanlandırmayacak olan şeyler bizi çok mutlu edebiliyo:) uzaktık çünkü :)Maşallah ne güzel
Tadını çıkar canım
Eskidikçe eski tat kalmıyor
Dandini dandini danalo bebek elleri kolları kınalı bebekYattım dizine
Salla annee
Oy oy oyyy siz minik poncik evimizin düzeninden mi konistinuz aman da aman
Canım benim Allah razı olsun :) sizlerinde gönlüne göre versin Allahım :)
Gülmeseneee :))) ya da güüül he onlardan konuştuk :)))
Hzuru bi bulayim daHiçbirimizin huzurunu bozmasın inşallah :) Allah :)
Uyy da haçen aybalam :))Gulmuyorm bizde L koltuk alxaz diye çok konusmistukonlar geldi aklıma aybalam
Kuzumm yaa. Allah yardımcın olsun inşallah. Güzel gönlüne göre versinHzuru bi bulayim da
Neyi vardı canım Serra nın bi şey mi oldu
Sorma aldık hatta kendisi beğendi aldığımız günden beri çok kotu bu rahat değil bu suntasi kaçtı şurası değdi bilmem ne oldu en son memlekete taşınırken tasimacikara verdi getirmediUyy da haçen aybalam :))
Yerim seni. Ee aldınız mı peki :))
Amin insssKuzumm yaa. Allah yardımcın olsun inşallah. Güzel gönlüne göre versin
:)) ayy kötü olmuş :) sen yapmış olsan bir ton laf olur ha kadınlar olarak nedense hep o tepkiyle karşılaşırız ya hani :))Sorma aldık hatta kendisi beğendi aldığımız günden beri çok kotu bu rahat değil bu suntasi kaçtı şurası değdi bilmem ne oldu en son memlekete taşınırken tasimacikara verdi getirmedi
Ay ne nankör kadın ya bu bak sinir oldum ha Yine. Hasta olmuştu annesi ancak o kadar yardımcı olabilirdi. Yetişti her şeyine. Naptı yineAmin insss
Eltisi olacak yelloz yok mi o yine yapmış yapacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?