Nasıl gidiyor hamilelik
Bana da dua et
Iyi gidiyor kuzum zorluklari olsada şükür canım rabbim sanada nasip etsin guzel her iki evlat prens prenses olsun meleğim inşallah

Ben yaadim kuzu banada ic karnim genismis ekranda büyük gividebol giyiom bide.
Kuzum yatağa geçicem şimdi :) sen nasılsıın Napıyosun :)
Ben uyumusum:) gynaydinlar

Anladım kuzum bol giymek daha iyi zaten hamilelikte dar şeyler bebek için iyi değil ve çatlak oluşumuna da zemin hazırlıyormuş

Bi günaydın diyip açılışı yapayım kızlar :) akşam arkadaşa gittik oturmaya mutfağı yarım bıraktım çok geç geldik eve mecbur yattım ama gece uyku girmedi gözüme sabaha kadar o mutfak beni rahatsız etti. Bugün de evin kepenklerini erken açtım işlerimi yapayım diye haydi ben kaçar arada anın beni de sevildigimi bileyim yahu

Gunayd i n balim oy allah kolaylik bersin kuzum dikkat et kendine emi yorma fındığı bemde temizlik yapacam hem hazirlikli olmak için hemde kv eltisinin torunuev l ut var cagirmislar bende yarin gidecem kvde gelcekmis kayonbabamla ankaradan biraz uzak ama israr etmisler birgun kalirlar muhtemelen bana ben busefer filancada kalcam gibi dedi bende nediyim anne sen bil o n hep bole diyor alistim artik bizimki kiskanc korkusudan godemiyor akrabalara biizmkode tutturuyor oglumun evi var baskasinda neisin var geldigonde banada onden diyor ben karismiyom ama sonuç yone bizde kaliyor ahahha :) yarin sabbah olurlar.

Aynen kuzu sende hazırlıklı ol. Benim kv çok iyi biliyorsun hep diyorum ama o bile alttan alttan bakıyor temiz mi diye çok fena bunlar

Kızlar nirdesiniz yawwww
Canim ben dun aksam uyuyalmisim 1130 da.sabah da uyandim 830 da yine geti yattim.nasil yotulduysam bir bucuk saat once kslktim.anca kendine gelip gireyim dedim.yazilankari okudum.ne kaynatmisdiniz gece oyle.sen demistin zaten kizlar gelince muhabbet koyu olur diye.ben yetisemedim baska zamana insallah.

Günaydın canım dinlenmissin iyi olmus once saglik güzelik uykusu kendine gel i yi olda sıkıntı yok aynen gunluk yasam ordan burdan bir sorun olsa çözüm espiri geçiyor ole kuzum:)

Günaydın canım dinlenmissin iyi olmus once saglik güzelik uykusu kendine gel i yi olda sıkıntı yok aynen gunluk yasam ordan burdan bir sorun olsa çözüm espiri geçiyor ole kuzum:)
Annemin hastane isleriyle ugrasiyoruz pazartesiden beri carsamba haric hergun ordaydik.artik bugun beni kaldirmamislar uyuyuyirum diye yoksa yine gitti annemle km ardesim daha gelmediler.iyi oldu finkendim biraz bende.sen nasilsin? Bebis nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…