- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.161
Bir tek onu o beğendi o da kotu çıktı:)) ayy kötü olmuş :) sen yapmış olsan bir ton laf olur ha kadınlar olarak nedense hep o tepkiyle karşılaşırız ya hani :))
Bebek konusunu açmış serrada evden kovmuş kv bin yanindaAy ne nankör kadın ya bu bak sinir oldum ha Yine. Hasta olmuştu annesi ancak o kadar yardımcı olabilirdi. Yetişti her şeyine. Naptı yine
Iyi yapmış valla.. Allah ıslah etsin deli mi ne. Kuzum benim ya. Iyi niyetli her ihtiyacına yardıma koştu.Bebek konusunu açmış serrada evden kovmuş kv bin yaninda
Kuduruyo kadın ya fesatligindan mnyk midir nede saçını basini yolcamIyi yapmış valla.. Allah ıslah etsin deli mi ne. Kuzum benim ya. Iyi niyetli her ihtiyacına yardıma koştu.
Salak kadın ya
Çok nankörmüş valla. Gereksiz için canını sıktığın değmez SerramKuduruyo kadın ya fesatligindan mnyk midir nede saçını basini yolcam
Nankör
Aynen kuzummmÇok nankörmüş valla. Gereksiz için canını sıktığın değmez Serram
Iyi gidiyor kuzum zorluklari olsada şükür canım rabbim sanada nasip etsin guzel her iki evlat prens prenses olsun meleğim inşallahNasıl gidiyor hamilelik
Bana da dua et
Ben yaadim kuzu banada ic karnim genismis ekranda büyük gividebol giyiom bide.Benim de yok çatlak olmaz da inşallah. İç karnın geniş diyorlar bana karnım küçük ondan çatlamıyor galiba bide ben sürekli nemli tutuyorum 3.ayda başladım düzenli zeytinyağı bebek yağı falan sürüyorum
Ben uyumusum:) gynaydinlarKuzum yatağa geçicem şimdi :) sen nasılsıın Napıyosun :)
Anladım kuzum bol giymek daha iyi zaten hamilelikte dar şeyler bebek için iyi değil ve çatlak oluşumuna da zemin hazırlıyormuşIyi gidiyor kuzum zorluklari olsada şükür canım rabbim sanada nasip etsin guzel her iki evlat prens prenses olsun meleğim inşallah
Ben yaadim kuzu banada ic karnim genismis ekranda büyük gividebol giyiom bide.
Ben uyumusum:) gynaydinlar
Günaydın canimm ❤❤Hayırlı sabahlar kizlar ♡♥
Gunayd i n balim oy allah kolaylik bersin kuzum dikkat et kendine emi yorma fındığı bemde temizlik yapacam hem hazirlikli olmak için hemde kv eltisinin torunuev l ut var cagirmislar bende yarin gidecem kvde gelcekmis kayonbabamla ankaradan biraz uzak ama israr etmisler birgun kalirlar muhtemelen bana ben busefer filancada kalcam gibi dedi bende nediyim anne sen bil o n hep bole diyor alistim artik bizimki kiskanc korkusudan godemiyor akrabalara biizmkode tutturuyor oglumun evi var baskasinda neisin var geldigonde banada onden diyor ben karismiyom ama sonuç yone bizde kaliyor ahahha :) yarin sabbah olurlar.Bi günaydın diyip açılışı yapayım kızlar :) akşam arkadaşa gittik oturmaya mutfağı yarım bıraktım çok geç geldik eve mecbur yattım ama gece uyku girmedi gözüme sabaha kadar o mutfak beni rahatsız etti. Bugün de evin kepenklerini erken açtım işlerimi yapayım diyehaydi ben kaçar arada anın beni de sevildigimi bileyim yahu
Aynen kuzu sende hazırlıklı ol. Benim kv çok iyi biliyorsun hep diyorum ama o bile alttan alttan bakıyor temiz mi diye çok fena bunlarGunayd i n balim oy allah kolaylik bersin kuzum dikkat et kendine emi yorma fındığı bemde temizlik yapacam hem hazirlikli olmak için hemde kv eltisinin torunuev l ut var cagirmislar bende yarin gidecem kvde gelcekmis kayonbabamla ankaradan biraz uzak ama israr etmisler birgun kalirlar muhtemelen bana ben busefer filancada kalcam gibi dedi bende nediyim anne sen bil o n hep bole diyor alistim artik bizimki kiskanc korkusudan godemiyor akrabalara biizmkode tutturuyor oglumun evi var baskasinda neisin var geldigonde banada onden diyor ben karismiyom ama sonuç yone bizde kaliyor ahahha :) yarin sabbah olurlar.
Ayy hic sorma kiz.Aynen kuzu sende hazırlıklı ol. Benim kv çok iyi biliyorsun hep diyorum ama o bile alttan alttan bakıyor temiz mi diye çok fena bunlar
Canim ben dun aksam uyuyalmisim 1130 da.sabah da uyandim 830 da yine geti yattim.nasil yotulduysam bir bucuk saat once kslktim.anca kendine gelip gireyim dedim.yazilankari okudum.ne kaynatmisdiniz gece oyle.sen demistin zaten kizlar gelince muhabbet koyu olur diye.ben yetisemedim baska zamana insallah.Kızlar nirdesiniz yawwww
Günaydın canım dinlenmissin iyi olmus once saglik güzelik uykusu kendine gel i yi olda sıkıntı yok aynen gunluk yasam ordan burdan bir sorun olsa çözüm espiri geçiyor ole kuzum:)Canim ben dun aksam uyuyalmisim 1130 da.sabah da uyandim 830 da yine geti yattim.nasil yotulduysam bir bucuk saat once kslktim.anca kendine gelip gireyim dedim.yazilankari okudum.ne kaynatmisdiniz gece oyle.sen demistin zaten kizlar gelince muhabbet koyu olur diye.ben yetisemedim baska zamana insallah.
Annemin hastane isleriyle ugrasiyoruz pazartesiden beri carsamba haric hergun ordaydik.artik bugun beni kaldirmamislar uyuyuyirum diye yoksa yine gitti annemle km ardesim daha gelmediler.iyi oldu finkendim biraz bende.sen nasilsin? Bebis nasil?Günaydın canım dinlenmissin iyi olmus once saglik güzelik uykusu kendine gel i yi olda sıkıntı yok aynen gunluk yasam ordan burdan bir sorun olsa çözüm espiri geçiyor ole kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?