- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.181
İş güç=) sen ne yapıyorsunA Aveline @Bayan Papatya @Temmuz07 @Eses07ByNkoaLa @umudu beklemek @Oeksuez @Nnuurrr @_nurunnisa_ @melankolimm @sivastrabzon @IsikOlsun _heidi_ Zeytintanem huhu ne edersiniz bacilar.
Allaha havale et. Er yada gec anlicaktir hatasini.Bugün yirttin desene
Aynen öyle kuzum skmiyorum pek okadar artik huyu belli bende yine gorevimi yapiyom. 3 gelin alirsa sirami veririm onlarda napcak yimede allah cektirmesin istemem ama yapmadigim seyler uzerine diserim okadar seyden sinra hep yine ararim alisti bana artik ötekiler bunu yapcakmi. Kucugiz ya hep alttan alcaz allah bilir işini diyorum geçiyorum.
Hoşgeldin özledik seni kuzu
Hic sorma bir ay once yok diyordum cogaldi heryerim karin pek degilde basenler kenarlar
Sohbet ev isleri yemek hazirlik bura yuvarlandik sen ne ettim kzuum
Hayırlı yolculuklar canim dikkat et
Ben katil olmadiysam sen opman bosver kuzum bebegini strese sokma benim gibi baslarda cok uzdum yavrumu cokkk. Ay nekadar guzel duygu canim ya..
Gecmis olsun cnm neyi var anneninAnnemin hastane isleriyle ugrasiyoruz pazartesiden beri carsamba haric hergun ordaydik.artik bugun beni kaldirmamislar uyuyuyirum diye yoksa yine gitti annemle km ardesim daha gelmediler.iyi oldu finkendim biraz bende.sen nasilsin? Bebis nasil?
Geçmiş olsun kuzum kötü birseyi yoktur umarım canımAnnemin hastane isleriyle ugrasiyoruz pazartesiden beri carsamba haric hergun ordaydik.artik bugun beni kaldirmamislar uyuyuyirum diye yoksa yine gitti annemle km ardesim daha gelmediler.iyi oldu finkendim biraz bende.sen nasilsin? Bebis nasil?
Bende napim kuzum bişiler yeyip biraz ev temizliği yapcam yağmurlu geçiyor serin baya havalar.İş güç=) sen ne yapıyorsun
Aynen ole kuzumAllaha havale et. Er yada gec anlicaktir hatasini.
Kolay gelsin balimMinnoslar
Beni bugün beklemeyin. Temizlik yapicam esim ise gittikten sonra. Yarin da dügünümüz var bütün evde olmam..
pazar günü de dinlenirim insallah misafir gelmezse...
kayinvalidem dedi evin temiz olsun meraktan bakmak ister uzaktan gelen akrabalar.. mecbur detayli temizligimi yapiyim
Saol canim.iste arastiriliyor aslinda suan akcigerlerinde su biriki vardi.o nedenle gittik.kansizlik var halsizlik var.ona bakiyorlar bobrek filmi cekildi kan verip duruyor habire tahliller onlar bunlar zaman aliyor insallah bulurlar da nedenini biran once iyilesir.Gecmis olsun cnm neyi var annenin
Geçmiş olsun kuzum kötü birseyi yoktur umarım canım
Saol canim.iste birsuru sey var da birbiribe baglantili arastiriliyor bakalim.umarim iyilesir biran once
Ne eden kahvaltı yapicam daha sen nabiyorsun tatlisimA Aveline @Bayan Papatya @Temmuz07 @Eses07ByNkoaLa @umudu beklemek @Oeksuez @Nnuurrr @_nurunnisa_ @melankolimm @sivastrabzon @IsikOlsun _heidi_ Zeytintanem huhu ne edersiniz bacilar.
Geçmiş olsun canmSaol canim.iste arastiriliyor aslinda suan akcigerlerinde su biriki vardi.o nedenle gittik.kansizlik var halsizlik var.ona bakiyorlar bobrek filmi cekildi kan verip duruyor habire tahliller onlar bunlar zaman aliyor insallah bulurlar da nedenini biran once iyilesir.
Sen zaten hep kayipsin hatun ozlettn kendini yahuMinnoslar
Beni bugün beklemeyin. Temizlik yapicam esim ise gittikten sonra. Yarin da dügünümüz var bütün evde olmam..
pazar günü de dinlenirim insallah misafir gelmezse...
kayinvalidem dedi evin temiz olsun meraktan bakmak ister uzaktan gelen akrabalar.. mecbur detayli temizligimi yapiyim
Saol canimGeçmiş olsun canm
Bendne bişiler iyiyorum kzuum afoyet olsun yarin kvler gelcek mevkut var cagirmislar zorla 2 bucuk saat yoldan gelcek belko birgun kalirlar bizde bende biraz ev isi yapcam.Ne eden kahvaltı yapicam daha sen nabiyorsun tatlisim
Amin canim insallahInşallah canım korktugun gibi çıkmaz sifasini versin Rabbim.
Kolay gelsin sana daBendne bişiler iyiyorum kzuum afoyet olsun yarin kvler gelcek mevkut var cagirmislar zorla 2 bucuk saat yoldan gelcek belko birgun kalirlar bizde bende biraz ev isi yapcam.
Kolay gelsin canm çok yorma kendiniBendne bişiler iyiyorum kzuum afoyet olsun yarin kvler gelcek mevkut var cagirmislar zorla 2 bucuk saat yoldan gelcek belko birgun kalirlar bizde bende biraz ev isi yapcam.
Ye ye afiyet şifa olsun inşallah. Yorma kendini fazla dinlen bol bol=)Geçmiş olsun kuzum kötü birseyi yoktur umarım canım
Bende napim kuzum bişiler yeyip biraz ev temizliği yapcam yağmurlu geçiyor serin baya havalar.
Aynen ole kuzum
Kolay gelsin balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?