- 7 Ocak 2018
- 27.586
- 80.072
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.201
Oh neguzel kuzum iiyi ettin bende bugün temizlik yaltim oturdum kahve ictim kalkip yemek yapacam.Kızlar nasılsınız bende bugün sağlık ocağına gittim ameliyat yerimi açtırdım çok şükür bi sıkıntı YÖK ordan kuaföre gittim kaşımı aldırdım eve geldım benim cadı mın gece göbeği düşmüştü o yüzden bugün banyo yaptırdık annem ablamlar filan geldi gittiler şu anda da uzanıyorum
Cok gecmis olsun cnm insallah cabucak bisey bulurlar da caresine bakilirSaol canim.iste arastiriliyor aslinda suan akcigerlerinde su biriki vardi.o nedenle gittik.kansizlik var halsizlik var.ona bakiyorlar bobrek filmi cekildi kan verip duruyor habire tahliller onlar bunlar zaman aliyor insallah bulurlar da nedenini biran once iyilesir.
Kuzum hic sorma evimi özledim resmenSen zaten hep kayipsin hatun ozlettn kendini yahu
Kolay gelsin cnm senşn Doğum ne zamanOh neguzel kuzum iiyi ettin bende bugün temizlik yaltim oturdum kahve ictim kalkip yemek yapacam.
Oyy yerim ben onun göbisiniKızlar nasılsınız bende bugün sağlık ocağına gittim ameliyat yerimi açtırdım çok şükür bi sıkıntı YÖK ordan kuaföre gittim kaşımı aldırdım eve geldım benim cadı mın gece göbeği düşmüştü o yüzden bugün banyo yaptırdık annem ablamlar filan geldi gittiler şu anda da uzanıyorum
Yaaaaaa canım kırkım çıksın öyle hem kestirecem hem boyatacam iyi bir bakıma girmem gerekiyorOyy yerim ben onun göbisini
Iyi yapmisin kuzum saclarini nezaman boyatican
Cok gecmis olsun cnm insallah cabucak bisey bulurlar da caresine bakilir
Insallah canim hayirlisiyla bulsunlar da tedavi edilsin biran once.
Az kaldi kirki cikmasina annesi :)Yaaaaaa canım kırkım çıksın öyle hem kestirecem hem boyatacam iyi bir bakıma girmem gerekiyor
Bende ozledm evimi bende dünden beri usuyorm valla bende hasta olucam sanırım çok halsizm hiçbir şeye halim yok geçmiş olsun kuzum sana inş hasta olmazsnCok gecmis olsun cnm insallah cabucak bisey bulurlar da caresine bakilir
Kuzum hic sorma evimi özledim resmen
Bugün de temizlik yaptim, yarin giyecegimiz dügünlük kiyafetleri ütüledim hazirladim,
Sabahtan beri de bogazim kupkuru su iciyorum fayda etmiyor sanirim hasta olucam..
Ben kırkım çıkmadan boyatmistmYaaaaaa canım kırkım çıksın öyle hem kestirecem hem boyatacam iyi bir bakıma girmem gerekiyor
Valla canım bana kalsa bende boyatıcsm ama annem izin vermiyorBen kırkım çıkmadan boyatmistm
Bi tehlike olmadı ayyy o görüşünü yirim onun yaa fındık tanesi :S
Aynen cnmAz kaldi kirki cikmasina annesi :)
Bencede hic kacirma hemen bi bakim yaptir
Suan 37 haftaya 38 olcam persembe doktora gidecem bakalım nedicek sezeryanda olabilir eger gün verirse belki haftaya dogum olur 39 haftalik bekle derse bi 2 hafta var.Kolay gelsin cnm senşn Doğum ne zaman
Sen sezeryan mi düşünüyorsunSuan 37 haftaya 38 olcam persembe doktora gidecem bakalım nedicek sezeryanda olabilir eger gün verirse belki haftaya dogum olur 39 haftalik bekle derse bi 2 hafta var.
Sagol kuzum sana da gecmis olsun. Insallah sende hasta olmazsin :)Bende ozledm evimi bende dünden beri usuyorm valla bende hasta olucam sanırım çok halsizm hiçbir şeye halim yok geçmiş olsun kuzum sana inş hasta olmazsn
41 kere masallah prenseseKızlar bi maşallah ımızı alırız
Yerimmmm onu 41 kere maşallah piremsese takimini yesinler sidiklinin cirkin kuzu :)Kızlar bi maşallah ımızı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?