- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.261
Her zaman ki kuzu sıkmıyım canını bı velet çektiriyor işte sen niye uyuyamadin bakimHayırdır balım kafana bisimi takoyon yolsam benim gibi tutmadimi:)
Her zaman ki kuzu sıkmıyım canını bı velet çektiriyor işte sen niye uyuyamadin bakim
Aman ne skmaso sende icine atacagina herzaman ayni komuda olsa dinlerim bende sana ayni seyleri derim allahım duyar sesimizi uzme ben de biri gelonce bole uyku tutmaz uylumda yok hic cam gibi gözler bugün ev süpürge tuttum sildim topladim camasir derken dinlendim adam yattı bende mutfagi bulasik yika topla buzdolabini duzeltip ussten sildim viladayla ustten yine gectim ortaligin en son tuvalet lavabo kaldi oda yatmadan yaparım yatarim nede olsa erken kalma şansım var yine kv gelcek bize değilde Mevlüt var kayinbabamla gelcekler belki birgun kalırlar bizde pazar gider is var çünki kaynbbamnHer zaman ki kuzu sıkmıyım canını bı velet çektiriyor işte sen niye uyuyamadin bakim
Yapma be kaderdasim acma bendeki çeşmeleri
Kuzum aglama demiycem agla Dök içini ferahlayin haklısınız Rabbim duysun kuzum yalvarin bol bol dua edin.
Benimki frenlenmiyor artıkYapma be kaderdasim acma bendeki çeşmeleri
Kuzum aglama demiycem agla Dök içini ferahlayin haklısınız Rabbim duysun kuzum yalvarin bol bol dua edin.
Kuzum yorma kendini diycem ama o kv gelcek diye durmazsin senAman ne skmaso sende icine atacagina herzaman ayni komuda olsa dinlerim bende sana ayni seyleri derim allahım duyar sesimizi uzme ben de biri gelonce bole uyku tutmaz uylumda yok hic cam gibi gözler bugün ev süpürge tuttum sildim topladim camasir derken dinlendim adam yattı bende mutfagi bulasik yika topla buzdolabini duzeltip ussten sildim viladayla ustten yine gectim ortaligin en son tuvalet lavabo kaldi oda yatmadan yaparım yatarim nede olsa erken kalma şansım var yine kv gelcek bize değilde Mevlüt var kayinbabamla gelcekler belki birgun kalırlar bizde pazar gider is var çünki kaynbbamn
Nasılsın diyene iyiyim diye diye taş oldu artık içinBenimki frenlenmiyor artık
Nasılsın diyene iyiyim diye diye taş oldu artık için
Ole titiz desem degil iste ben gelin gidonce oldu ondada temizliği güzel yaptinmi ama sürekli değil bende ne olur ne olmaz laf ettirmem arkamdan hem iiyi oldu temiz tutmaya calisiyom.Kuzum yorma kendini diycem ama o kv gelcek diye durmazsin sen
Mutluluk maskenin tak bakiyim gelicekler unutmaİçim kan ağlıyor
Çok üzgünüm
İyi yapiyosun kuzum uğraşmasinda seninleOle titiz desem degil iste ben gelin gidonce oldu ondada temizliği güzel yaptinmi ama sürekli değil bende ne olur ne olmaz laf ettirmem arkamdan hem iiyi oldu temiz tutmaya calisiyom.
Nasılsın diyene iyiyim diye diye taş oldu artık için
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”İçim kan ağlıyor
Çok üzgünüm
Senin içinin güzelliğine kurban olsunlarRabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”
Manası: “(Ey Peygamberim!) Zekeriyya”yı da (an). O, Rabbine; “Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)” diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)
Mutluluk maskenin tak bakiyim gelicekler unutma
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”
Manası: “(Ey Peygamberim!) Zekeriyya”yı da (an). O, Rabbine; “Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)” diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)
Aminnn canım benim sağolasınnsize ozellikle dua edecem allahım insallah bu güzel anneleri cocuksuz birakma o mis kokularinda mahrum etme. Belki yoruldular bazen kizgin bazen kendilerini suc buluyor biliyorum sen vaktinde verceksin hemde hayırlı sağlıklı güzel evlat verceksin onlar dinlerine inanc ve sana minnetler daha fazla goz yaslari dinmesin sevinc yaslari olsun Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?