Her zaman ki kuzu sıkmıyım canını bı velet çektiriyor işte sen niye uyuyamadin bakim
Aman ne skmaso sende icine atacagina herzaman ayni komuda olsa dinlerim bende sana ayni seyleri derim allahım duyar sesimizi uzme ben de biri gelonce bole uyku tutmaz uylumda yok hic cam gibi gözler bugün ev süpürge tuttum sildim topladim camasir derken dinlendim adam yattı bende mutfagi bulasik yika topla buzdolabini duzeltip ussten sildim viladayla ustten yine gectim ortaligin en son tuvalet lavabo kaldi oda yatmadan yaparım yatarim nede olsa erken kalma şansım var yine kv gelcek bize değilde Mevlüt var kayinbabamla gelcekler belki birgun kalırlar bizde pazar gider is var çünki kaynbbamn

Kuzum yorma kendini diycem ama o kv gelcek diye durmazsin sen

Nasılsın diyene iyiyim diye diye taş oldu artık için

İçim kan ağlıyor

Çok üzgünüm
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”

Manası: “(Ey Peygamberim!) Zekeriyya”yı da (an). O, Rabbine; “Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)” diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)

Senin içinin güzelliğine kurban olsunlar güzel annem benim

Okuyorum
Neler neler okuyorum
Ama

size ozellikle dua edecem allahım insallah bu güzel anneleri cocuksuz birakma o mis kokularinda mahrum etme. Belki yoruldular bazen kizgin bazen kendilerini suc buluyor biliyorum sen vaktinde verceksin hemde hayırlı sağlıklı güzel evlat verceksin onlar dinlerine inanc ve sana minnetler daha fazla goz yaslari dinmesin sevinc yaslari olsun Rabbim

Aminnn canım benim sağolasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…