- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.281
Keşke sizlere yardimci olsam bende bekliyordum ama birgun ansizim kapınızi çalacak inşallah canlarimBen evladımı özlüyorum belki saçma gelicek görmediğin kokusunu duymadığın çocuğun neyini ozluyosun diyeceksiniz ama özlüyorum
Kuzum benimm ah ah elimden bişey gelmiyooooo içim aciyoooor tam kafam dağılırken o yaranın kabuğu aniden kalkıyor toparlayamiyorumsize ozellikle dua edecem allahım insallah bu güzel anneleri cocuksuz birakma o mis kokularinda mahrum etme. Belki yoruldular bazen kizgin bazen kendilerini suc buluyor biliyorum sen vaktinde verceksin hemde hayırlı sağlıklı güzel evlat verceksin onlar dinlerine inanc ve sana minnetler daha fazla goz yaslari dinmesin sevinc yaslari olsun Rabbim
İnşallah kuzum inşallahKeşke sizlere yardimci olsam bende bekliyordum ama birgun ansizim kapınızi çalacak inşallah canlarim
Insallah soncek bunlar kuzum yıpratma kendini sende hep bole başkalarına dua etcen onlara sabri beklemeyi ogretcen sabir sabır.Kuzum benimm ah ah elimden bişey gelmiyooooo içim aciyoooor tam kafam dağılırken o yaranın kabuğu aniden kalkıyor toparlayamiyorum
Kaçıncı göz yaşı bilmiyorum ki kuzu rabbim büyükKiyamam sizlere ya aglamayin demiycem aglayin gercekten dokun allaha gozyaslarinizi gosterin açın. Ellerinizi bana bir komşum dedi hep namaz kilar cok iyi biridi bi abla bende ona hamile olup olmadigimi günü geçince acaba mi diye konu konuyu açtı dediki bende bir süre olmadi hep sglardim arkadaslarimin çocukları vardı hamile kalan olurdu sanki dalga gecer gibi hisseder eve gelip aglayip allaha yalvaririmdim benimde olsun çocuğum diye hep sürekli açıp dua ederdim ogunlerin ayimda hamile kalmış.
Sabır kuzuu sabirrrrrrInsallah soncek bunlar kuzum yıpratma kendini sende hep bole başkalarına dua etcen onlara sabri beklemeyi ogretcen sabir sabır.
Olsun kuzum sen kalbini bozma inşallah canım olur birgun elbet ansizim annesine süpriz yapar meleğim.Kaçıncı göz yaşı bilmiyorum ki kuzu rabbim büyükisyanım yok elimden gelende yok
Kuzum sen hamissin ya dua et olur mu çok ihtiyacım varOlsun kuzum sen kalbini bozma inşallah canım olur birgun elbet ansizim annesine süpriz yapar meleğim.
TABI ederim kuzum etmemmi ikinizede ederim TÜM anneleride zikrederim CANIM derler dogum yaparken dua etcekmissin oan dilek Kapıları açık olurmuş.Kuzum sen hamissin ya dua et olur mu çok ihtiyacım varduana senin gulse14 nin rabbim büyük ona siginmaktan başka bı çarem yok
Et nolur kuzum kurtuluyim bende bu durumundanTABI ederim kuzum etmemmi ikinizede ederim TÜM anneleride zikrederim CANIM derler dogum yaparken dua etcekmissin oan dilek Kapıları açık olurmuş.
Et nolur kuzum kurtuluyim bende bu durumundanEses07 in kaderdasimi da unutma [/QUOTE
Unutmam canım benim unutmam hadi biraz topla kendini yeter kendine gel bakim neler yaptin bugun nasil gecti günün
Iyi olmuş annenen ne güzel birsey pamuk ya onlar op godonce bol bol benmde bir babananem kaldi oda binde bir görürümBı yemek yaptım ananeme gittim baya bı dizinde uyumuşum ananem kaldırdı
Elimde avcumda bı ananem var opmezmiyim hiç kuzum o benim ya arada kuzumun kuzusuna evladını ver diye az ağlamaz sulu gözlüdür bellide etmez sinirle gecistiriyoIyi olmuş annenen ne güzel birsey pamuk ya onlar op godonce bol bol benmde bir babananem kaldi oda binde bir görürüm
Aynen ole kuzum biz ona dua etcez zikretcez kulum sen iste yeterki gönlünden icinden ona yalvarip onu hatirlamak belki daha cok dua bekliyor tipdada caresini bukirsunuz insallah canimmGözyaşları durmak bilmiyor
Yüreğimin çığlıkları dinlenmek bilmiyor
Rabbim derdimi biliyor
Dermanı da yalnız o veriyor
Aynen ole kuzum biz ona dua etcez zikretcez kulum sen iste yeterki gönlünden icinden ona yalvarip onu hatirlamak belki daha cok dua bekliyor tipdada caresini bukirsunuz insallah canimm
Pamuk gözlüm ya.Elimde avcumda bı ananem var opmezmiyim hiç kuzum o benim ya arada kuzumun kuzusuna evladını ver diye az ağlamaz sulu gözlüdür bellide etmez sinirle gecistiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?