Kuzum benimm ah ah elimden bişey gelmiyooooo içim aciyoooor tam kafam dağılırken o yaranın kabuğu aniden kalkıyor toparlayamiyorum

Kiyamam sizlere ya aglamayin demiycem aglayin gercekten dokun allaha gozyaslarinizi gosterin açın. Ellerinizi bana bir komşum dedi hep namaz kilar cok iyi biridi bi abla bende ona hamile olup olmadigimi günü geçince acaba mi diye konu konuyu açtı dediki bende bir süre olmadi hep sglardim arkadaslarimin çocukları vardı hamile kalan olurdu sanki dalga gecer gibi hisseder eve gelip aglayip allaha yalvaririmdim benimde olsun çocuğum diye hep sürekli açıp dua ederdim ogunlerin ayimda hamile kalmış.

Kuzum benimm ah ah elimden bişey gelmiyooooo içim aciyoooor tam kafam dağılırken o yaranın kabuğu aniden kalkıyor toparlayamiyorum
Insallah soncek bunlar kuzum yıpratma kendini sende hep bole başkalarına dua etcen onlara sabri beklemeyi ogretcen sabir sabır.

Kaçıncı göz yaşı bilmiyorum ki kuzu rabbim büyük isyanım yok elimden gelende yok

Kuzum sen hamissin ya dua et olur mu çok ihtiyacım var duana senin gulse14 nin rabbim büyük ona siginmaktan başka bı çarem yok
TABI ederim kuzum etmemmi ikinizede ederim TÜM anneleride zikrederim CANIM derler dogum yaparken dua etcekmissin oan dilek Kapıları açık olurmuş.

Iyi olmuş annenen ne güzel birsey pamuk ya onlar op godonce bol bol benmde bir babananem kaldi oda binde bir görürüm
Elimde avcumda bı ananem var opmezmiyim hiç kuzum o benim ya arada kuzumun kuzusuna evladını ver diye az ağlamaz sulu gözlüdür bellide etmez sinirle gecistiriyo

Gözyaşları durmak bilmiyor
Yüreğimin çığlıkları dinlenmek bilmiyor
Rabbim derdimi biliyor
Dermanı da yalnız o veriyor
Aynen ole kuzum biz ona dua etcez zikretcez kulum sen iste yeterki gönlünden icinden ona yalvarip onu hatirlamak belki daha cok dua bekliyor tipdada caresini bukirsunuz insallah canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…