Nasil olayim kk’da geziniyorumm.. neden uyumadin??
Sanki gündüz gibi gözlerim cam gibi vallaha kuzu temizlik yalmtim bugün biraz islerim vardi uyku tutmayinca yaptim bulasik yokadim mutfagi yopla dolapri sil duzelt tekrar vilada gec etrafa en son lavaboya gectim sesiz sesiz cifleyip camasir suyla yikadim rasiz etmeyim kimseyi diye isom bitti halen uyku yok yarinda sabah 7 8 gibi kv gelirler ankarada eltisinin gelini mevlut varya birgun kalirlar aksama belko bende evim toplu olsun dedim iyi oldu islerim bitti:)

İyi yapmişsin canim benim.. Temizlik yaparken doğuracan sen anlasildi

İyi yapmişsin canim benim.. Temizlik yaparken doğuracan sen anlasildi
Galiba öyle olcak ahaha okadar titiz hastaligim yok inan ama normal daginik sevmiyom hele bole anda bide toplu temiz olsun heran biri gelir basima ne olcak belli olmaz gibisinden.

Bende öyleyim kizz, dağinikligi hiç sevmem..
Simdi butun carsaf yatak altina serdigim uyku seti yastık ortuler hep yikadim geçen geldiklerimde bir huy var yine yikiyorum birlere kalsalar bile ayni seyleri busefer yapmiycam artik bi deterhjan bana 2 3 ay giderdi busefer bir ay suremedi yinede çok yikardim ama kople nevar.neyok yika katla utule bebek kiyafeti yika tekrar yenisi gelince oncekilerle.at mallastim resmen :)))

Sen bu gidişle deterjanlari da deterjanla yikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…