- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.301
O dualar hürmetine inşallahElimde avcumda bı ananem var opmezmiyim hiç kuzum o benim ya arada kuzumun kuzusuna evladını ver diye az ağlamaz sulu gözlüdür bellide etmez sinirle gecistiriyo
Yok kuzum, kayinvalide bize yakindir yemegimizi yedik biraz oturup geldik sonra...Nerdeydin kvdemi kaldin yoktun
AminnnnO dualar hürmetine inşallah
Hoşgeldin nurumYok kuzum, kayinvalide bize yakindir yemegimizi yedik biraz oturup geldik sonra...
Hosbuldumm tatlişım..Hoşgeldin nurum
Bende ağlarim bazenn öylee..İçim boşaldı inan
İyi geliyor arada
Tamam canim, gözlerin şişmesin sonra iyi geceler esesimGözlerim ağrıyor kızlar
Ben çıkıyorum
İyiki varsınız
Nasiosin kzuumHosbuldumm tatlişım..
Hayırlı geceler kzuumGözlerim ağrıyor kızlar
Ben çıkıyorum
İyiki varsınız
Nasil olayim kk’da geziniyorumm.. neden uyumadin??Nasiosin kzuum
Sanki gündüz gibi gözlerim cam gibi vallaha kuzu temizlik yalmtim bugün biraz islerim vardi uyku tutmayinca yaptim bulasik yokadim mutfagi yopla dolapri sil duzelt tekrar vilada gec etrafa en son lavaboya gectim sesiz sesiz cifleyip camasir suyla yikadim rasiz etmeyim kimseyi diye isom bitti halen uyku yok yarinda sabah 7 8 gibi kv gelirler ankarada eltisinin gelini mevlut varya birgun kalirlar aksama belko bende evim toplu olsun dedim iyi oldu islerim bitti:)Nasil olayim kk’da geziniyorumm.. neden uyumadin??
İyi yapmişsin canim benim.. Temizlik yaparken doğuracan sen anlasildiSanki gündüz gibi gözlerim cam gibi vallaha kuzu temizlik yalmtim bugün biraz islerim vardi uyku tutmayinca yaptim bulasik yokadim mutfagi yopla dolapri sil duzelt tekrar vilada gec etrafa en son lavaboya gectim sesiz sesiz cifleyip camasir suyla yikadim rasiz etmeyim kimseyi diye isom bitti halen uyku yok yarinda sabah 7 8 gibi kv gelirler ankarada eltisinin gelini mevlut varya birgun kalirlar aksama belko bende evim toplu olsun dedim iyi oldu islerim bitti:)
Galiba öyle olcak ahaha okadar titiz hastaligim yok inan ama normal daginik sevmiyom hele bole anda bide toplu temiz olsun heran biri gelir basima ne olcak belli olmaz gibisinden.İyi yapmişsin canim benim.. Temizlik yaparken doğuracan sen anlasildi
Bende öyleyim kizz, dağinikligi hiç sevmem..Galiba öyle olcak ahaha okadar titiz hastaligim yok inan ama normal daginik sevmiyom hele bole anda bide toplu temiz olsun heran biri gelir basima ne olcak belli olmaz gibisinden.
Simdi butun carsaf yatak altina serdigim uyku seti yastık ortuler hep yikadim geçen geldiklerimde bir huy var yine yikiyorum birlere kalsalar bile ayni seyleri busefer yapmiycam artik bi deterhjan bana 2 3 ay giderdi busefer bir ay suremedi yinede çok yikardim ama kople nevar.neyok yika katla utule bebek kiyafeti yika tekrar yenisi gelince oncekilerle.at mallastim resmen :)))Bende öyleyim kizz, dağinikligi hiç sevmem..
Sen bu gidişle deterjanlari da deterjanla yikarsinSimdi butun carsaf yatak altina serdigim uyku seti yastık ortuler hep yikadim geçen geldiklerimde bir huy var yine yikiyorum birlere kalsalar bile ayni seyleri busefer yapmiycam artik bi deterhjan bana 2 3 ay giderdi busefer bir ay suremedi yinede çok yikardim ama kople nevar.neyok yika katla utule bebek kiyafeti yika tekrar yenisi gelince oncekilerle.at mallastim resmen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?