- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.661
Ohhh ne güzel kuzu hangi sahil bu , neden bol olsun , bende napayım kahve yapicam :))İyiyim canım nasıl oluyim sahile indik azcik sen napiyosun bakim
Göztepe sahili canım :) ben kahve mi de aldım gel beraber olsun :)Ohhh ne güzel kuzu hangi sahil bu , neden bol olsun , bende napayım kahve yapicam :))
Benim yerime de tadını çıkar canımGöztepe sahili canım :) ben kahve mi de aldım gel beraber olsun :)
Kuzu annen nasıl oldu[/QUOTE]Canim insallah sorunsuz risksiz bir sekilde sagsalim kucagina alirsin bebisini.
Cikarmazmiyim kuzuBenim yerime de tadını çıkar canım
Kuzu annen nasıl oldu
Ooo tamam geliyorum aşkım.. neşen bol olsun yazacaktım yukarıda , neden olmuşGöztepe sahili canım :) ben kahve mi de aldım gel beraber olsun :)
Valla soğuk nescafenin neresine bakalım kuzuOoo tamam geliyorum aşkım.. neşen bol olsun yazacaktım yukarıda , neden olmuşahh birde güzel fal bakilsa ne hoş olurdu
Afiyetler olsun efenim , sen severmisin fal falan ,?Valla soğuk nescafenin neresine bakalım kuzu
Bakarsan neden olmasın :)Afiyetler olsun efenim , sen severmisin fal falan ,?
Neden kapatacaksn ki canm konumu tartışma mi olduİyi geceler hatunlar , muneye msj atıyorum yani konu kapatmak için ama kapanmamış neden acaba ya
Aaaa bak işte ben öyle anlamam ki , acaba anlayan varmıdır diye bir dedim , falladin var ona yolluyorum bendeBakarsan neden olmasın :)
Onu bende yükledim canım ama sallıyor ya bişey bildiği olmadiAaaa bak işte ben öyle anlamam ki , acaba anlayan varmıdır diye bir dedim , falladin var ona yolluyorum bende
Yok kuzu tartışma ya kolay kolay giren biri değilimdir , öyle uygun gördüm :)Neden kapatacaksn ki canm konumu tartışma mi oldu
O bir alagoritmaymis , bugün öğrendim gerçek falcilarin beyniyle hareket ediyormuş , yapay zekaaaOnu bende yükledim canım ama sallıyor ya bişey bildiği olmadi
Huuuuuuuh falımı yorumladiktan sonra gerçekleri yüzüne vuruyimO bir alagoritmaymis , bugün öğrendim gerçek falcilarin beyniyle hareket ediyormuş , yapay zekaaa
Yani bence falin niyetine göre geliyor ondan gönder gitsin kuzu ne olcakHuuuuuuuh falımı yorumladiktan sonra gerçekleri yüzüne vuruyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?