- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.641
Sen bi yerinde dursan pek iyi olacak da fildir dilfir hareketlisinBende şimdi gittiler piknikten geldik nir kac aile gelinler kvler onlar gittiler bizimkide kapida bende koltuga attim teli actim bakim dedim tek kalinca
Öyle yapcan tabi döverim yoksa hiiiAynen öyle yapıyorum balimm :)
Aynrn inşallah canımDoğumunu sorunsuz atlatda kuzu önemli olan o
Birazdan kaoiya inip yuruyus yaocam yorgunum ama haftaya kadar insallah nirmla olur diye nekadar r iskde olsa.Sen bi yerinde dursan pek iyi olacak da fildir dilfir hareketlisin
Dövme abla dövmeÖyle yapcan tabi döverim yoksa hiii
İnş sorunsuz risksiz olur geçer herşey canmmmAynrn inşallah canım
Birazdan kaoiya inip yuruyus yaocam yorgunum ama haftaya kadar insallah nirmla olur diye nekadar r iskde olsa.
Amin canimm amin bakarsiniz ben giderim haftaya ankaraya belli. Olmaz orda doğum yaparımİnş sorunsuz risksiz olur geçer herşey canmmm
Bende iyiyim kuzum dün misafir geldi çıktım kb seninde baya oldu insallah saglikla alırsın kuzum
Kiz dün seni tam etiket yaoiyordum sihbete gel diye missfir gelince kapattim kalp kalpbe karşı hosgeldin canım
İns sagsalim kurtulun da canmmAmin canimm amin bakarsiniz ben giderim haftaya ankaraya belli. Olmaz orda doğum yaparım
Tamam kız dovmiycem ağlama
Canim insallah sorunsuz risksiz bir sekilde sagsalim kucagina alirsin bebisini.[/QUOTE]Birazdan kaoiya inip yuruyus yaocam yorgunum ama haftaya kadar insallah nirmla olur diye nekadar r iskde olsa.
Yok heraldeİyi geceler hatunlar , muneye msj atıyorum yani konu kapatmak için ama kapanmamış neden acaba ya
Peki baksa kime msj atabiliriz bu durumda ,Yok heralde
Kazene heralde canımPeki baksa kime msj atabiliriz bu durumda ,
Ahahha kazen bence sanmıyorum ama denemekte fayda var evetKazene heralde canım
Bilmiyorum ki hiç kuzuAhahha kazen bence sanmıyorum ama denemekte fayda var evet
Tamam kuzu deneyim bakalım , teşekkür ederim. Sen nasıl sinBilmiyorum ki hiç kuzu
İyiyim canım nasıl oluyim sahile indik azcik sen napiyosun bakimTamam kuzu deneyim bakalım , teşekkür ederim. Sen nasıl sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?