Hahahaha en güzeli valla turk milletinin pratikliğini seviyorum valla

Benim babam elektrikli araba aldı toyotanin hydbird diye o kadar az yakıyor ki bi de tam bayan arabasi harika
Annem doğumda yanıma gelmisti 20 gun o sıra alıp supriz yapmış
Kardeşim diyoki iki ay gelmesen evi dört ay gelmesen cici annemiz olacaktı vaktinde geldn anne diyor

Kuzu ailede senin gibi valla tam gir gir kardeşinin konuşması beni benden aldidaha annen o evden ayrilmaz

İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın herkesin gecesi hayrolsun bu arada ♡
Bende iyiyim kuzum dün misafir geldi çıktım kb seninde baya oldu insallah saglikla alırsın kuzum
Bende geldim iyi geceler hanımlar
Kiz dün seni tam etiket yaoiyordum sihbete gel diye missfir gelince kapattim kalp kalpbe karşı hosgeldin canım

Kuzu ailede senin gibi valla tam gir gir kardeşinin konuşması beni benden aldidaha annen o evden ayrilmaz
Sorma kardeşim yazlikta gülmekten öldürdü bizi yaaa annem kardeşim ben komigizdir biraz ya da yasadiklarmz traji komedi
Babam nerde annem orda artik değiştirsin diyor annem araba bende nasil olsa diyor sırita sirita

Oh rahatladin kuzu :)
Nenkadar sorun olsada arada yanyana gelince bisi yok gibi oluyor bende bunu istiyom zaten üzülüyor insan :) belki ankaraya haftaya gidebilirim kızlar diktor sezeryan derse risk derse kv gel diyor yine sevkederler cocugu bozde kalirsin yatak odasını yaparim sana annende gelri orda lek bakamazlar falan bakarim falan diyorda bakalım risk olursa gidecem haftaya.

Sorma kardeşim yazlikta gülmekten öldürdü bizi yaaa annem kardeşim ben komigizdir biraz ya da yasadiklarmz traji komedi
Babam nerde annem orda artik değiştirsin diyor annem araba bende nasil olsa diyor sırita sirita
Ozaman sizi toplu kaçırıcam ben kiskandimm!!! Nasıl bir aile ya tam aradığım

Aman hayırlısı neyse o olsun kuzum belki insan oluyordur yavaştan

Aman hayırlısı neyse o olsun kuzum belki insan oluyordur yavaştan
Nirmalde bole ama bir kussun bir kiskansin unutuyor sanki düşman oluyom ben ona napim uyuveriyorum ele gidince annemde yakin ikiside eger kvde kalirsam gelir ikiside bakar annemledw konuşurum guzelce bakalim bole insallah normal deyip okadar sıkıntı yok sevk de olmaz derse gitmem.

Doğumunu sorunsuz atlatda kuzu önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…