- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.621
Hahshaa guldum kiz.Allah iyiligini versinBeklemekteyim :) gelsin alicam anahtarımi biliyorum ben yapicagimi makyaj malzemelerimi donatcam arabaya bide iki tanede ayakkabimi stokliycam bi şişede parfüm heba ettim mi binsinde goriyim
Ee tedbirini alcan kuzu sonra arsizlasirHahshaa guldum kiz.Allah iyiligini versin
Hahahahaen güzeli valla turk milletinin pratikliğini seviyorum valla
Kuzu ailede senin gibi valla tam gir gir
Benim babam elektrikli araba aldı toyotanin hydbird diye o kadar az yakıyor ki bi de tam bayan arabasi harika
Annem doğumda yanıma gelmisti 20 gun o sıra alıp supriz yapmış
Kardeşim diyoki iki ay gelmesen evi dört ay gelmesen cici annemiz olacaktı vaktinde geldn anne diyor
Oh rahatladin kuzu :)Kvler gitti simduk:)
Bende iyiyim kuzum dün misafir geldi çıktım kb seninde baya oldu insallah saglikla alırsın kuzumİyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsınherkesin gecesi hayrolsun bu arada ♡
Kiz dün seni tam etiket yaoiyordum sihbete gel diye missfir gelince kapattim kalp kalpbe karşı hosgeldin canımBende geldim iyi geceler hanımlar
Sorma kardeşim yazlikta gülmekten öldürdü bizi yaaa annem kardeşim ben komigizdir biraz ya da yasadiklarmz traji komediKuzu ailede senin gibi valla tam gir girkardeşinin konuşması beni benden aldi daha annen o evden ayrilmaz
Ohhh çok şükürKvler gitti simduk:)
Nenkadar sorun olsada arada yanyana gelince bisi yok gibi oluyor bende bunu istiyom zaten üzülüyor insan :) belki ankaraya haftaya gidebilirim kızlar diktor sezeryan derse risk derse kv gel diyor yine sevkederler cocugu bozde kalirsin yatak odasını yaparim sana annende gelri orda lek bakamazlar falan bakarim falan diyorda bakalım risk olursa gidecem haftaya.Oh rahatladin kuzu :)
Ohhh çok şükür
Ozaman sizi toplu kaçırıcam benSorma kardeşim yazlikta gülmekten öldürdü bizi yaaa annem kardeşim ben komigizdir biraz ya da yasadiklarmz traji komedi
Babam nerde annem orda artikdeğiştirsin diyor annem araba bende nasil olsa diyor sırita sirita
Aman hayırlısı neyse o olsun kuzum belki insan oluyordur yavaştanNenkadar sorun olsada arada yanyana gelince bisi yok gibi oluyor bende bunu istiyom zaten üzülüyor insan :) belki ankaraya haftaya gidebilirim kızlar diktor sezeryan derse risk derse kv gel diyor yine sevkederler cocugu bozde kalirsin yatak odasını yaparim sana annende gelri orda lek bakamazlar falan bakarim falan diyorda bakalım risk olursa gidecem haftaya.
Nirmalde bole ama bir kussun bir kiskansin unutuyor sanki düşman oluyom ben ona napim uyuveriyorum ele gidince annemde yakin ikiside eger kvde kalirsam gelir ikiside bakar annemledw konuşurum guzelce bakalim bole insallah normal deyip okadar sıkıntı yok sevk de olmaz derse gitmem.Aman hayırlısı neyse o olsun kuzum belki insan oluyordur yavaştan
Evime döndüm toparlamaya çalışıyorum sen nabiyosn canmnaptiniz bakem canlar.
Ozaman sizi toplu kaçırıcam benkiskandimm!!! Nasıl bir aile ya tam aradığım
Bende şimdi gittiler piknikten geldik nir kac aile gelinler kvler onlar gittiler bizimkide kapida bende koltuga attim teli actim bakim dedim tek kalincaEvime döndüm toparlamaya çalışıyorum sen nabiyosn canm
Huuuuuuuh gizemli sıkıntılar anladım kuzum sen komik yerlere takıl emi sıkıntıya değildışı seni içi beni yakar o konulara girmeyelim kuzummmm
Mcx
Doğumunu sorunsuz atlatda kuzu önemli olan oNirmalde bole ama bir kussun bir kiskansin unutuyor sanki düşman oluyom ben ona napim uyuveriyorum ele gidince annemde yakin ikiside eger kvde kalirsam gelir ikiside bakar annemledw konuşurum guzelce bakalim bole insallah normal deyip okadar sıkıntı yok sevk de olmaz derse gitmem.
Aynen öyle yapıyorum balimm :)Huuuuuuuh gizemli sıkıntılar anladım kuzum sen komik yerlere takıl emi sıkıntıya değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?