- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.741
Sorma kuzum Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm yaValla yaa bende dusundm de eşim şuan Allah korusun birşey olsa mahvedici birşey yaa..
Allah ailesine çocuklarına bol Sabırlar versn çok etkiledi beni neden bilmiyorumAllah gecinden versin kuzumm!!
Bilmiyorum ki kuzum bizde disardaydik gitti
Çare olmuyor gözyaşı vsKurban olurum senin göz yaşlarına gelicekler kaderdasim benim
Hayy!! Allah adet sancilari mi?
Gecmis olsun kuzum.. kendini sicak tutt...
Amin kuzumm amin adam dükkânı kardesmd bırakır giderdi gözü kapalı guvenirdi hep oğlum diye tanıtmış kendisini
Kusmemistir inşBilmiyorum ki kuzum bizde disardaydik gitti
Doğum sancilari da cektigini duyariz inşAllah...Düşükten sonra ilk adet
Aşırı ağrım var
Yoğun oluyor
Ağlıyorum akşamdan beri
Of offff....Çare olmuyor gözyaşı vs
Elde var sıfır
Ben yine yalnız
Hayal bile kurmuyorum artıkDoğum sancilari da cektigini duyariz inşAllah...
Aaaa kendine gel bakiyim tek misin !!! Yeter hiç bir sorunun yok olmaması için !!!! Açın var tamam ama ge çi çek !!!!Çare olmuyor gözyaşı vs
Elde var sıfır
Ben yine yalnız
Affet Allahım diyorumOf offff....
İnsallahKusmemistir inş
GeçmiyorAaaa kendine gel bakiyim tek misin !!! Yeter hiç bir sorunun yok olmaması için !!!! Açın var tamam ama ge çi çek !!!!
Gerçekten önce sen ümitli ve pozitif olmalısın umutsuz olursan kadere fetva vermiş olursun gene düşecek gene olmayacak deme bu sefer olacak deAffet Allahım diyorum
Affffff
Sitem ettiysem affetsin
Gecicek benim ki geçti mi evlatlarını kaybeden annelerin geçti mi onları düşün kendine bunu yapma !!!! Genceciksin ya kanlı canlı yaşarken kaybetseydin !!! Allah büyük gelicekler elinden gelen ağlamak olmasın artık !!!Geçmiyor
unutamıyorum
Sus bakiyim!Hayal bile kurmuyorum artık
Ruhen de bedenen de acı duyuyorum
Hayal kırıklığı hüsran kardeşim oldu
Gerçekten önce sen ümitli ve pozitif olmalısın umutsuz olursan kadere fetva vermiş olursun gene düşecek gene olmayacak deme bu sefer olacak de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?