- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.781
Kendine gel artık lütfen bida gelicek evlatlarına yapma bunu !!
Belki dediklerimi yanlış anladın anlarsanda anla yeter ki düzel bida böyle biseyler duymicam senden !!!Sağol canım benim
En büyük destekçim sensin
Sende sağol canim benim iyi ki varsinn..
Hayır anlamadımBelki dediklerimi yanlış anladın anlarsanda anla yeter ki düzel bida böyle biseyler duymicam senden !!!
Uuu bende sizi iyki tanımışım kuzumBenimm kalbi güzel arkadasim iyi ki seni tanimisim
Kuzumm bak surda herkesin bin bir turlu derdi var nurunnisaya sorsan kimbilir neler yaşıyor tatlianne desen öyle serram zaten yaşıyor ama biz burada destek için varız heoimzn binbir turlu derdi var emin ol seninkini asla kucumsemiyorm asla yanlış anlama beni ama neşeli olmak da senin elinde mutsuz olmak da elbette acini paylaş bak biz sana yetemiyorsak bu konu hakkında uzamndan yardım al böyle umutsuz mutsz hayat geçmez çok kısa yasam emin ol...Hayır asla
Ben sizleri seviyorum
Ama eski neşemden eser kalmadı bende
Toparlanmiyosun tedaviye gidene kadar bırak bebek davasını ne yaptın kendin için bu gün dün !!Toplarlıyorum bir anda geliyor gelenler
Ahh anlasam
Bhgc yeni mı sıfırladı
Bu duygusallık nedir
Ozaman seni böyle görmek istemiyorumHayır anlamadım
Her zaman destek oldun bana
Kuzumm bak surda herkesin bin bir turlu derdi var nurunnisaya sorsan kimbilir neler yaşıyor tatlianne desen öyle serram zaten yaşıyor ama biz burada destek için varız heoimzn binbir turlu derdi var emin ol seninkini asla kucumsemiyorm asla yanlış anlama beni ama neşeli olmak da senin elinde mutsuz olmak da elbette acini paylaş bak biz sana yetemiyorsak bu konu hakkında uzamndan yardım al böyle umutsuz mutsz hayat geçmez çok kısa yasam emin ol...
Toparlanmiyosun tedaviye gidene kadar bırak bebek davasını ne yaptın kendin için bu gün dün !!
Yok kuzum psikiaytri değil bir psikolog bul onunla dertles o insana çok iyi geliyor emin ol maddi durumun varsa eğer hic vakit kaybetme ilaç vermiyorlar önce farkındalık oluşturuyorlar ona gore veriyorlarBunu da düşündüm
Ama ilaca gerek yok uyuyorum
Uyuyunca unutuyorum
İlaç alıp uyumak istemiyorum
Hemen iyileşip yeniden denemek isterim
Ama şuan hazır değilim
Daha 1 ay oluyor
Peki dün ? Yanlız kalma demedim mi ben sana çik dışarı oyala kendini yanlız kaldıkça neden neden diye kayboluyosun o nedenlerin içinde !!!Akşama kadar yattım
Karnım ağrıyor diye
Yok kuzum psikiaytri değil bir psikolog bul onunla dertles o insana çok iyi geliyor emin ol maddi durumun varsa eğer hic vakit kaybetme ilaç vermiyorlar önce farkındalık oluşturuyorlar ona gore veriyorlar
Hoşgeldin canımKızlarrr geldim artık sizinleyim :))
ByNkoaLa EternaaLLove T Tatlianne20 @Oeksuez @gulse14 @Kmsl Hnd @_nurunnisa_ @Glsmkck @Zeytintanem
Peki dün ? Yanlız kalma demedim mi ben sana çik dışarı oyala kendini yanlız kaldıkça neden neden diye kayboluyosun o nedenlerin içinde !!!
Hayırlı geceler kızlar.
Bu günde bi uğraş bulabilirdin bundan sonra kös kös düşünmek yok sanaDün misafirlerim vardı
Hazırkık yapmakla akşam oldu
Arkadaşım geçmiş olsuna geldiler
Bu günde bi uğraş bulabilirdin bundan sonra kös kös düşünmek yok sana
Hksbulduk kzuum nasılsınız canlarim.Hoşgeldin güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?