- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.761
Gecicek benim ki geçti mi evlatlarını kaybeden annelerin geçti mi onları düşün kendine bunu yapma !!!! Genceciksin ya kanlı canlı yaşarken kaybetseydin !!! Allah büyük gelicekler elinden gelen ağlamak olmasın artık !!!
Sus bakiyim!nefes aldiğimiz sürece umut vardir...
Umut Allah’tan ümitsizlik şeytandandir...
En kisa zamanda rabbim mucizesini gösterir inşAllah..
Gitmeeee böyle sohbet ederiz bırakmam seni böyle ama artık toparlan bu kanaman senin için bu sayfa olarak gor kim için kolay bu konu !!!Kızlar ruhen çok yoruldum
Geyik bölümünü böyle sabote etmek istemem
Size iyi sohbetler dilerim
Aminn esesim aminn..Allah yar ve yardımcımız olsun
Vazgeçmek yok yaşın kaç basın kaç neyin vazgeçmesi buAllah hepsine sabır versin
Gitmeeee böyle sohbet ederiz bırakmam seni böyle ama artık toparlan bu kanaman senin için bu sayfa olarak gor kim için kolay bu konu !!!
Vazgeçmek yok yaşın kaç basın kaç neyin vazgeçmesi bu
Ya ben sikilmiyorum seni bu piskolojiden çıkarmaya çalışıyorum vazgecmiycem bilCanım sizlerin canını da sıkmak istemem
Sürekli aynı şeyleri konuşuyor gibiyim
Farkındayım ama elimde değil
Derdimizi paylasmadiktan sonra ne önemi var buranin paylasacagiz tabii..Canım sizlerin canını da sıkmak istemem
Kendine açılmayı bırak artık yapma bunu kendi kendinin canını yakmak artıkSaçlarım bembeyaz
Ruhum çökmüş
Üzüntü göbek adım olmuş
Sen kendini hep boyle dersen boyle olur kuzummmArtık denemek bile istemiyorum
Umudum tükendi
Hep mı aynı son olur
Kuzumm ya!! Cansın sen can..Ya ben sikilmiyorum seni bu piskolojiden çıkarmaya çalışıyorum vazgecmiycem bil
Kendine açılmayı bırak artık yapma bunu kendi kendinin canını yakmak artık
Ya ben sikilmiyorum seni bu piskolojiden çıkarmaya çalışıyorum vazgecmiycem bil
Çok sağolun kızlarDerdimizi paylasmadiktan sonra ne önemi var buranin paylasacagiz tabii..
Ben sıkılmıyorm sklmam da bi daha diumucam bunu bizde hep ayni şeyleri konuşuyoruz o zaman hepimiz birbirimizi skyrmuuuzCanım sizlerin canını da sıkmak istemem
Napim kuzu böyle mi kalsın nasıl cikicaz bu karanlıktan evet haklısın demiycem çünkü kötülük yapıyorum gibi hissediyorumKuzumm ya!! Cansın sen can..
Sende sağol canim benim iyi ki varsinn..Çok sağolun kızlar
Ben sıkılmıyorm sklmam da bi daha diumucam bunu bizde hep ayni şeyleri konuşuyoruz o zaman hepimiz birbirimizi skyrmuuuz
Napim kuzu böyle mi kalsın nasıl cikicaz bu karanlıktan evet haklısın demiycem çünkü kötülük yapıyorum gibi hissediyorumEses07 karşı
Kendine gel artık lütfen bida gelicek evlatlarına yapma bunu !!Çok sağolun kızlar
Benimm kalbi güzel arkadasim iyi ki seni tanimisimNapim kuzu böyle mi kalsın nasıl cikicaz bu karanlıktan evet haklısın demiycem çünkü kötülük yapıyorum gibi hissediyorumEses07 karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?