- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.801
Söz ver !!!Tamam canım
Hksbulduk kzuum nasılsınız canlarim.
Hoşgeldin kuzuHksbulduk kzuum nasılsınız canlarim.
Söz ver !!!
❤❤❤Hoşgeldin kuzu
Oldu :) bida böyle sözler duymuycam senden içinden dahi geçirme maddiyatsa giden gelir unutma sen kendini toparla artık
Yerim senii
Oldu :) bida böyle sözler duymuycam senden içinden dahi geçirme maddiyatsa giden gelir unutma sen kendini toparla artık
Yerim senii
Berber olucaz unutmaİnanıyorum ki
Sen güçlü bir anne olacaksın
İnşallahhhhh
Tabi iyi olacaksin kuzum rabbim sana saglik versin hersey olur bende bugun misafirler gid o nce 5 6 gibi uydum bizimkode kapida araba ugrasiyordu 10 a dogru kalktim uyku yok şimdi yatti bizimki bende icerde tv bakıyorum.Şükür canım
Daha iyi olacağım inşallah
Sen nasılsın
Berber olucaz unutmaacıların arkasına saklanamayiz kuzum ben bunu defalarca öğrendim ne yazikki
Hosbulduk canımHoşgeldin kuzu
Tabi iyi olacaksin kuzum rabbim sana saglik versin hersey olur bende bugun misafirler gid o nce 5 6 gibi uydum bizimkode kapida araba ugrasiyordu 10 a dogru kalktim uyku yok şimdi yatti bizimki bende icerde tv bakıyorum.
Aynen öyle kuzum, Rabbim imtihanlarimizi kolaylastirsin inşAllah..Kuzumm bak surda herkesin bin bir turlu derdi var nurunnisaya sorsan kimbilir neler yaşıyor tatlianne desen öyle serram zaten yaşıyor ama biz burada destek için varız heoimzn binbir turlu derdi var emin ol seninkini asla kucumsemiyorm asla yanlış anlama beni ama neşeli olmak da senin elinde mutsuz olmak da elbette acini paylaş bak biz sana yetemiyorsak bu konu hakkında uzamndan yardım al böyle umutsuz mutsz hayat geçmez çok kısa yasam emin ol...
Amin canım amin rabbim sizlerede versin hepimizeMaşallah ne güzel canım
Rabbim düzen versin her zaman
Kesinlikle ölenler olmuyo mu hayatımızda annemi babamı küçükken uğurladım ama hayat devam ediyor bana gelmeyen bebeğim için bile güçlü olmak zorundayız unutmaGüçlü olmak zorundayız
Amin canım amin rabbim sizlerede versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?