- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.901
İyi gecelr rüyamda beni görKizlarr kocaman öpüyorumm sizleri iyi geceler..tatli rüyalar..
Tabi kiBiz baskayiz
Doyumsuzmuyum diye bir konu var baksanaHangileri kuzu
İyi geceler serranin nuruKizlarr kocaman öpüyorumm sizleri iyi geceler..tatli rüyalar..
+18Hangileri kuzu
Erkek gibi geldi iki tanesi nedende
Taksim :)
İyi geceler canımKizlarr kocaman öpüyorumm sizleri iyi geceler..tatli rüyalar..
Biz bole arada hergün toplaniriz :)Hoş buldum kuzucumm , sizin de geceniz hayırlı olsun , uyku tutmamis benim gibi senide anlaşılan
Bütün kızlar toplaştıkBiz bole arada hergün toplaniriz :)
Aynen bana da öyle geldi bi kadın bu KDE hevesli olur mu cozemedm hep de bu konulara yazıyor biri dikkat ettm erkek gbi geldi biri biri de hemen izlemeye almis+18
Erkek gibi geldi iki tanesi nedende
Seküslü konu olunca yeni üye
Nem aldım
Taksimde kaldık otelde
Çok güzel
İyi geceler canım
Kız adamın muhabbetide iyiydi ama güme dustuOle oldu kocalardan çok burayi onemsiyoruz yetmiyor bize demek onlarin muhabetleri hergun aynıaraton olumca :))))
Benden neden yer kalmasın kızİyi geceler serranin nururossdan yer kalırsa benide gor
Ahhh ne güzel , bende bu saatlerde normalde uyuurm ama bir kaçtir rahatım yokBiz bole arada hergün toplaniriz :)
Aynen bana da öyle geldi bi kadın bu KDE hevesli olur mu cozemedm hep de bu konulara yazıyor biri dikkat ettm erkek gbi geldi biri biri de hemen izlemeye almis
Bebeğim sen nasıl oldun daha iyimisnnBütün kızlar toplaştık
Kıskanırım sizi benBenden neden yer kalmasın kızkayarm kenara azıcık
Ahan kimmmis oo aaaa adama bak senAyy sapık olmasınnnn
Aynı şeyleri düşünüyoruz çünkü
Ay ne bilim yaa çok erkek ağzı geldi bana bir kız hem de bekar bu kdr cinselliğe bağlı olabilir mi iyelikelrne baktm ikisinde çok yakin ve mesaj sayıları çok az bildirim yapalım benceAyy sapık olmasınnnn
Aynı şeyleri düşünüyoruz çünkü
Sensz adim atamamKıskanırım sizi ben
Aman kiz bizim gibi olurmu hiç :)))) bozde ole ama bazen yatsa ise gitse firsat ariyor adam :))) sizlerle komisayim diye ahahaKız adamın muhabbetide iyiydi ama güme dustu
Hayır olsun derdin yoktur umarim arada olur bole kuzum bizde uyku oayimca burda guzel sohbet ediyoz morel.oluyoz konuşuyoruz. Kiz kiza:)))Ahhh ne güzel , bende bu saatlerde normalde uyuurm ama bir kaçtir rahatım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?