- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.941
Kendimi bi tuhaf hissettimlen boyle kadın var mi diye
Saol bitanemmm iyi bak gobuse :)Anladım kzuu yarın beranersin desene.
- Hayırlı geceler tatlı rüyalar iyi uyuklar balım
Kesinlikle fake zaten
Kesin sapıkSapık midir nedir canım
Çok enteresan yaa bende onu inceliyordum , ben çıktım gıcık aldım yaa derde bakPek girmem ama arada bakarım merak ettim konuyu bak şimdi:)
Evet bende gördümKesin sapıkbi tanesi pusuda zaten hep yorumda oranın dijkt ettm
Çok enteresan yaa bende onu inceliyordum , ben çıktım gıcık aldım yaa derde bak
Ahaha onlarda sasiriyor sürekli aktof olunca onceki yerlerde sohbet yok pek.35 misafir ziyaretçi
Size de iyi gecelerrr
Ben bulamadım konuyuEvet bende gördüm
İkisini de şikayet ettim
Evet siz yazmışsın iz hatta , şimdi bunun normal ligini yorumdakiler mı belirleyeck. , Saçma yani , bunu sorması anormal dertte dertmis ama haaaeAynen bende garip geldi bana da
Bulamadim ki:) konuyuÇok enteresan yaa bende onu inceliyordum , ben çıktım gıcık aldım yaa derde bak
Ahaha onlarda sasiriyor sürekli aktof olunca onceki yerlerde sohbet yok pek.
Evet canımEvet siz yazmışsın iz hatta , şimdi bunun normal ligini yorumdakiler mı belirleyeck. , Saçma yani , bunu sorması anormal dertte dertmis ama haaaeo
Sen beş milyar parası olup da harcayamayan kişinin konusunu gordn muEvet siz yazmışsın iz hatta , şimdi bunun normal ligini yorumdakiler mı belirleyeck. , Saçma yani , bunu sorması anormal dertte dertmis ama haaaeo
İşte sizinki nasil diye merak ediyor konuşturuyor amaç o bemceBende saf gibi yorum yapıyorumaklıma tukurcem
+18 doyumsuz muyum konusuBulamadim ki:) konuyu
Bende saf gibi yorum yapıyorumaklıma tukurcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?