- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.921
Hahaha uyudu zaten koltukta garibim yaAman kiz bizim gibi olurmu hiç :)))) bozde ole ama bazen yatsa ise gitse firsat ariyor adam :))) sizlerle komisayim diye ahaha
Hayır olsun derdin yoktur umarim arada olur bole kuzum bizde uyku oayimca burda guzel sohbet ediyoz morel.oluyoz konuşuyoruz. Kiz kiza:)))
Dünya hali amann kimde dert yok , inanır mısın dert anlatmaktan da yoruluyor insan bazenAman kiz bizim gibi olurmu hiç :)))) bozde ole ama bazen yatsa ise gitse firsat ariyor adam :))) sizlerle komisayim diye ahaha
Hayır olsun derdin yoktur umarim arada olur bole kuzum bizde uyku oayimca burda guzel sohbet ediyoz morel.oluyoz konuşuyoruz. Kiz kiza:)))
Şükür canım sayenizde daha iyiyimBebeğim sen nasıl oldun daha iyimisnn
+18 konu doyumsuzumAhan kimmmis oo aaaa adama bak sen
Ay ne bilim yaa çok erkek ağzı geldi bana bir kız hem de bekar bu kdr cinselliğe bağlı olabilir mi iyelikelrne baktm ikisinde çok yakin ve mesaj sayıları çok az bildirim yapalım bence
Konu neyse de yorum yapan iki kişi çok tuhafYerim seni
Midem kalktı konudan ya
Şikayet ettimKonu neyse de yorum yapan iki kişi çok tuhaf
Sen prosun bildir balım
Şükür canım sayenizde daha iyiyim
Sen nasılsın
+18 konu doyumsuzum
Bence de fake bildirelim
Yani bi gariplerŞikayet ettim
Ben tümünü şikayet ettim valla günahları boyunlarına :))Yani bi garipler
Ben dalarken kaldiriyom hemen yada erken uyursa ellemiyom bizim gibi ayanamazlar :)) yorgun oluyorlar gariblerim.Hahaha uyudu zaten koltukta garibim ya
Aynen ama icine atma dert etmede hersey de derman var mutlaka.Dünya hali amann kimde dert yok , inanır mısın dert anlatmaktan da yoruluyor insan bazen
Uyusunlar kuzu benimki yarın gitmiycek filim izlerken gitti :)Ben dalarken kaldiriyom hemen yada erken uyursa ellemiyom bizim gibi ayanamazlar :)) yorgun oluyorlar gariblerim.
Aynen ama icine atma dert etmede hersey de derman var mutlaka.
Pek girmem ama arada bakarım merak ettim konuyu bak şimdi:)Konu neyse de yorum yapan iki kişi çok tuhaf
Sen prosun bildir balım
Daha da bende girmicemPek girmem ama arada bakarım merak ettim konuyu bak şimdi:)
Kalkmış ki yasağı oranın geçenlerde konusuyorlardi bence bi daha yasak koyunmali.Ee sen değil misin
Değilsen o bölüme nasıl msj attın
Şikayet ettim
Konu neyse de yorum yapan iki kişi çok tuhaf
Kalkmış ki yasağı oranın geçenlerde konusuyorlardi bence bi daha yasak koyunmali.
Anladım kzuu yarın beranersin desene.Uyusunlar kuzu benimki yarın gitmiycek filim izlerken gitti :)
Kızlar ben yatayim artik hadi hayırlı geceleroptm hepinizi
Kendimi bi tuhaf hissettimBende ettim
Elimize sağlık
Kesinlikle fake zatenYeni üyeler fake olabiliyor
İnsanlar avara sanırım
Kalktı mı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?