- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.001
Bence de
Yaparlar benceYönetim bişi yapmıyor mu ki ya
AMinn
Kk duası olsun bu
:)
Dimi yaaKonuyu buldum kizlar gerçekten birileri erkek olaniri yoo bole kadin osterim falan sacmalik yorum erkek bu.
Kızlar serrosunuzdan bu günlük bu kadar iyi geceler saatlerinizle oynamayin canlar ve kendini can hissedenler yarın aynı saatte aynı yerde buluşmak dileğiyle
Hayırlı geceler kuzum allah rahatlik versin kuzum.Kızlar serrosunuzdan bu günlük bu kadar iyi geceler saatlerinizle oynamayin canlar ve kendini can hissedenler yarın aynı saatte aynı yerde buluşmak dileğiyle
:))))Yaparlar bence
Dimi yaa
Bencede bu KK bin duası olsun
Yaparlar bence
Dimi yaa
Bencede bu KK bin duası olsun
Konuyu buldum kizlar gerçekten birileri erkek olaniri yoo bole kadin osterim falan sacmalik yorum erkek bu.
Nasılsın cnm
Sana daPardon saapamadm ?
Allah rahmet eylesin inşallahKardeşin patronu vefat etmiş kardeşim çok köyüydü onu ole gördükçe kendm kotu oldum 8 yildir yaninda çalışıyordu
49 yasında dört çocuğu vardı adamın
VallA hayat çok kısa yaa bu sene dördüncü olum haberi
Kuzuu uyudum 1 olmadan :) küsmem :)
Hoşbuldumm Kuzumm. Nasılsın :)Hoşgeldin canım
Geçmis olsun canim benim, Allah acil sifalar versin..umarim ciddi bir durumu yoktur...
Şuan çok şükür ciddi bir durumu yok.kan değerlerinde eksik çıkan şeyler var onların tedavisine başlandı.saol canım.çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Kardeşin patronu vefat etmiş kardeşim çok köyüydü onu ole gördükçe kendm kotu oldum 8 yildir yaninda çalışıyordu
49 yasında dört çocuğu vardı adamın
VallA hayat çok kısa yaa bu sene dördüncü olum haberi
Bende çok uzuldm çok garip ololdum canmmmAllah rahmet eylesin canım.çok zor bir durum.Allah ailesine Sabırlar versin.49 yaş erken bir yaş babamı kaybettiğim o da 49 yaşındaydı.içim bir garip oldu okuyunca mesajını.üzüldüm inanki çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?