- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.961
Ay ona ne güldüm ya param var derdim var edasıSen beş milyar parası olup da harcayamayan kişinin konusunu gordn mumillet saçma sapan şeyleri derr ediniyor
Aynen öyleİşte sizinki nasil diye merak ediyor konuşturuyor amaç o bemce
Onu kaçırmışım bendeAy ona ne güldüm ya param var derdim var edası
Ahahha aynen ben görsem bi isi görünüyor mu prolarda seslenirim çağırır m arada etiket yaparım arkadalarida:))Gelsinler geyik yapalım
ne öyle ordan bakmak ayoll
Evettt gördüm onu yahu ben bu insanları cidden anlamiyorim , git evlen olmadı ne bilim ben olsam bir çocuğun koruyucu ailesi olurdum falan çok şey var ya yapılacak olanSen beş milyar parası olup da harcayamayan kişinin konusunu gordn mumillet saçma sapan şeyleri derr ediniyor
Ahahha aynen ben görsem bi isi görünüyor mu prolarda seslenirim çağırır m arada etiket yaparım arkadalarida:))
Allahtan ağa çok düşmeden kalktikİşte sizinki nasil diye merak ediyor konuşturuyor amaç o bemce
Kız sen benden önce yazmissinAkıl bazen ters çalışıyor
Baktım sen yorum yazınca
☺
Allah kurtarsınAllahtan ağa çok düşmeden kalktik
Aklıma şey geldi melek su başının sen 3.750 milyar sen bu parayı ne yaptın sen 5 miluyarrrrAy ona ne güldüm ya param var derdim var edası
Sorma sorma keşke bnmde derdm o olsaAy ona ne güldüm ya param var derdim var edası
Ah ah herşey var ama kendisi de kiyamiyor parasını harcamaya ego kasiyir milletEvettt gördüm onu yahu ben bu insanları cidden anlamiyorim , git evlen olmadı ne bilim ben olsam bir çocuğun koruyucu ailesi olurdum falan çok şey var ya yapılacak olan
Oha okadar ileri gitmez heraldeAllah kurtarsın
Özelden yazmıyorsa iyi
Ahahhaah
Dayanamadım valla git bağış yap dedim :)Aklıma şey geldi melek su başının sen 3.750 milyar sen bu parayı ne yaptın sen 5 miluyarrrr
Allah öyle derdi herkese versinSorma sorma keşke bnmde derdm o olsa
Ah ah herşey var ama kendisi de kiyamiyor parasını harcamaya ego kasiyir millet
Yok kuzu yazmadım özel mozelAllah kurtarsın
Özelden yazmıyorsa iyi
Neler gördü bu gözlerOha okadar ileri gitmez heralde
Dayanamadım valla git bağış yap dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?