- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.041
Bende lahvalti yapcam simdilik sknti yok ara ara basladi kraplar baski yapiyor rahme hayırlı si bakalim.Kuzummmgeceleri ölü gibi uyuyordum yorgunluktan
Hosbuldum gülümm sagol kuzum dinlenmeye vaktim yok bugün, yarindan sonra insallah
Sen nasilsin? Bebis nasil?
Kalk kiz bana kaf yetistirecegine masayi toplaiyice tembellestin olmaz ama aaa
Sağol kuzum benimOh afiyet olsun kuzuma
Noldu kuzu napti kiYo yoo yeter 2 gündür beraberiz zatenbide bu aksam beraber olucaz cok fazla geldi valla..
Bazi akrabalarina da sinir oldum zaten.
Afiyet olsun biricigim. Ee bebis büyüyor artik ailesine kavusmak istyiorBende lahvalti yapcam simdilik sknti yok ara ara basladi kraplar baski yapiyor rahme hayırlı si bakalim.
Sağol kuzum benim
Ben 50kiloyum boyum 1,60Noldu kuzu napti ki
Aaa millete noluyor ya çok kızdım he ona noluyomus yaAfiyet olsun biricigim. Ee bebis büyüyor artik ailesine kavusmak istyior
Ben 50kiloyum boyum 1,60
Akrabasini 5 dakika olmus taniyali. Kadin diyor ki "sen cok zayifsin kilo alman lazim. Bizim erkekler kalcali etli butlu kadinlari seviyor"
Sinir oldum "esimde bende cok memnunuz kilomdan baskasina laf düsmez" diyebildim..
Dün baska bitane kadin geldi. Konustuk ettik falan. Bana kac yillik evli oldugumu sordu cevap verdim, dedigi "ozaman siz hemen cocuk yapmaniz lazim yasinda geciyor"
"Hersey nasip kismet. Biz cocugumuza biseyler sunmak istiyoruz acelemiz yok bizim" dedim. "Tabikii yani gezin tozun cocuk yokken bende öyle demek istemedim zaten" dedi.
Aksam esime söyledim sinir oldugumu ve birdaha biri cocuk veya kiloma yorum yaparsa kibar cevap vermeyecegimi söyledim.
Iyi etmissin bole insanlara sinir oluyorum onlara ne kilondan bebeklden sorabilir cocuk varmi belki olmuyor belki bisi var nedemek yapman lazim rabbim.nezaman nasip.ederse vaya o ebebeylere kalmis sinir oldum.Afiyet olsun biricigim. Ee bebis büyüyor artik ailesine kavusmak istyior
Aynen kuzum persembede komtrol heyecan var ne olcak acaba
Ben 50kiloyum boyum 1,60
Akrabasini 5 dakika olmus taniyali. Kadin diyor ki "sen cok zayifsin kilo alman lazim. Bizim erkekler kalcali etli butlu kadinlari seviyor"
Sinir oldum "esimde bende cok memnunuz kilomdan baskasina laf düsmez" diyebildim..
Dün baska bitane kadin geldi. Konustuk ettik falan. Bana kac yillik evli oldugumu sordu cevap verdim, dedigi "ozaman siz hemen cocuk yapmaniz lazim yasinda geciyor"
"Hersey nasip kismet. Biz cocugumuza biseyler sunmak istiyoruz acelemiz yok bizim" dedim. "Tabikii yani gezin tozun cocuk yokken bende öyle demek istemedim zaten" dedi.
Aksam esime söyledim sinir oldugumu ve birdaha biri cocuk veya kiloma yorum yaparsa kibar cevap vermeyecegimi söyledim.
Kiloma kayinvalidem ve görümcesi de baslarda söyleniyordu. Birgün sadece bu cümleyi kurdum "oglunuz dokunacak elleyecek kalcali etli kilolu birini isteseydi öyle bi kiz secerdi. Demek ki zayif kizlardan hoslaniyor ki beni sevdi" dedim ve o günden sonra kilom hakkinda agizlarini acmadilar.Aaa millete noluyor ya çok kızdım he ona noluyomus ya
Aynen kuzum emrivaki konusuyorlar ya beni cileden cikariyorlar.Iyi etmissin bole insanlara sinir oluyorum onlara ne kilondan bebeklden sorabilir cocuk varmi belki olmuyor belki bisi var nedemek yapman lazim rabbim.nezaman nasip.ederse vaya o ebebeylere kalmis sinir oldum.
Hoşgeldin kuzum
Skma canını var böle insanlar heryerdeAynen kuzum emrivaki konusuyorlar ya beni cileden cikariyorlar.
En güzelini demissin ben kilo vermek istiyorum veremiyorum onlar kilo almıyorsun diye şikayet ediyor.Kiloma kayinvalidem ve görümcesi de baslarda söyleniyordu. Birgün sadece bu cümleyi kurdum "oglunuz dokunacak elleyecek kalcali etli kilolu birini isteseydi öyle bi kiz secerdi. Demek ki zayif kizlardan hoslaniyor ki beni sevdi" dedim ve o günden sonra kilom hakkinda agizlarini acmadilar.
Gicik oluyorum öyle insanlara ya.
Kizlardesim diyor ki "abla bidahakine biri kilona bisey derse , fizigimi kiskananlar hep kilo al diyor siz demi kiskandiniz, deyiver otursunlar popolarinin üstüne"
Kıskanıyorlar eşin memnunsa boşver havlasinlarda havlasınlarAynen kuzum emrivaki konusuyorlar ya beni cileden cikariyorlar.
Çok doğru söylemiş acaba onlara ne ya saçma insanlarKiloma kayinvalidem ve görümcesi de baslarda söyleniyordu. Birgün sadece bu cümleyi kurdum "oglunuz dokunacak elleyecek kalcali etli kilolu birini isteseydi öyle bi kiz secerdi. Demek ki zayif kizlardan hoslaniyor ki beni sevdi" dedim ve o günden sonra kilom hakkinda agizlarini acmadilar.
Gicik oluyorum öyle insanlara ya.
Kizlardesim diyor ki "abla bidahakine biri kilona bisey derse , fizigimi kiskananlar hep kilo al diyor siz demi kiskandiniz, deyiver otursunlar popolarinin üstüne"
Hoşgeldin kayıpKizlar günaydin
Hafta sonu cok yogun gecti
Cumartesi dügündeydik gec geldik
Dün sabah erken uyandim babami havaalanina götürdüm bide dügüne gelen uzaktan misafirler vardi onlar gec saatte gitti. Yorgunluktan hasta oldum resmen
Bugün de kayinvalidemin dogum günü var pasta yapicam daha...
Tatiöe
Ihtiyacim var artik
Siz neler yaptiniz minnoslar
Simdiden kolay gelsin kuzum baslar hazirliklar dersler okullar ogunler:)Hoşgeldin kayıpnapalim okul telasimz başladı bizim anaokulu bakalım geçmiş olsn canmm çok yormasaydn kendini
Anaokulu olduğu için öğlen gidecek kuzu ben getirip goturucem bakalım :)Simdiden kolay gelsin kuzum baslar hazirliklar dersler okullar ogunler:)
Allah kolaylık versin yardimci olsun hep tatli yorucu telaslar.Anaokulu olduğu için öğlen gidecek kuzu ben getirip goturucem bakalım :)
Yemek de okuldan geliyormuş gunluk dört lira kitap ve kırtasiye listesi olacak yarn verecekler büyük ihtimal bakalım tempolu bi yıl bekliyor seneye ikisini de okukku olacak nabicam bilmihorm
Yorgunum esesim valla. :) çok şükür diyelim :) sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?